Onze favoriete Nespresso Machine

Magimix Nespresso Machine

Magimix Nespresso Machine

Met de Magimix Nespresso Machine maak jij de lekkerste Nespresso koffie. Door het smalle design past hij in elke keuken. Hierdoor kan iedereen genieten van een heerlijk bakje. Heb jij haast en wil je toch even snel die cafeïne boost krijgen? Binnen 25 seconden staat je koffie voor je klaar. Met de eco modus gaat het apparaat automatisch na 9 minuten uit. Kortom, onze favoriet!

Een bakje koffie van Nespresso is toch heerlijk? Hierdoor start je je dag nog beter of wordt je dag alleen maar beter. Met een Nespresso machine heb je machine die gespecialiseerd is in de cupjes van Nespresso.

En dat niet alleen, een Nespresso machine ziet er ook nog eens mooi uit. Hierdoor is het een echte aanwinst voor je keuken. Maar wat is nu de Beste Nespresso machine? Op die vraag gaan we antwoord geven in dit artikel!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste Nespresso machines uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Nespresso Machines

Magimix Nespresso Machine

Beste Koop Nespresso Machine
1. Magimix Nespresso Machine

Krups Nespresso Essenza Mini

Beste Compacte Nespresso Machine
2. Krups Nespresso Essenza Mini

De'Longhi Lattissima One Evolution

Beste Luxe Nespresso Machine
3. De'Longhi Lattissima One Evolution

Krups Nespresso Citiz & Milk

Beste Retro Nespresso Machine
4. Krups Nespresso Citiz & Milk

M115 Essenza Mini Black

Beste Budget Nespresso Machine
5. M115 Essenza Mini Black

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste Nespresso machine is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

21+ Nespresso machines vergeleken

30+ ervaringen gecheckt

22+ uur onderzoek


Wat is de beste Nespresso Machine in 2023?

Iedereen kent het wel dat je een koffie bestelt, maar niet lekker smaakt. Dat heeft te maken met de koffie zelf en de machine ervan. Daarom wil je altijd de beste machine hebben voor de beste koffie. Maar wat is de beste Nespresso machine? Wij hebben alleen de beste geselecteerd van een groot assortiment.

Ben je benieuwd naar deze lijst? Scrol dan snel verder!

1. Magimix Nespresso Machine

Magimix Nespresso Machine
 • Compacte design
 • Gaat na 9 minuten automatisch uit
 • Binnen 25 seconden een bakje koffie
 • Geen melkopschuimer

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Magimix Nespresso Machine is door als beste beoordeeld. Deze Nespresso machine is perfect voor in elk huishouden. Door het compacte design past hij in elke keuken thuis. Want iedereen moet kunnen genieten van een Nespresso machine.

Je kunt 2 soorten koffie cupjes in deze machine doen: espresso en lungo. Deze zijn via een knop binnen 25 seconden klaar zodat jij binnen de kortste keren weer kunt genieten van een kopje. Door het korte wachten kan je binnen de kortste keren meerder bakjes zetten voor vrienden en familie.

Ben je vergeten om de Nespresso machine uit te doen? Geen probleem door de energiebesparingsmodus schakelt hij zichzelf na 9 minuten automatisch uit. Hierdoor verspil jij niet te veel stroom doordat je het vergeet.

2. Krups Nespresso Essenza Mini

Krups Nespresso Essenza Mini
 • Erg compact formaat
 • 2 instelbare kopgroottes
 • Eco modus
 • Het water zal snel bijgevuld moeten worden

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Heb jij een niet zo ruime keuken, maar wil je wel elke dag een heerlijk bakje koffie? Dan is de Krups Nespresso Essenza Mini perfect voor jou. Hij past in elke huishouden door het smalle design. 

Je hebt niet altijd zin in een groot bakje koffie. Meestal moet je dan wat je overhoudt weggooien. Met dit apparaat kan je kiezen uit 2 verschillende kopgroottes. Voor de espresso en lungo variant. 

Energie wordt steeds duurder. Daarom hebben veel apparaten een eco modus waardoor ze minder energie verbruiken. Dit is beter voor de portemonnee en de natuur. Deze Nespresso machine heeft een automatische eco modus. Hij schakelt zichzelf na 3 minuten uit wanneer hij niet gebruikt wordt.

3. De'Longhi Lattissima One Evolution

De'Longhi Lattissima One Evolution
 • Beschikt over een Single Serve-systeem 
 • Geschikt voor Espresso, Lungo of Cappuccino 
 • Je kunt de melkschuimlaag instellen 
 • In het duurdere assortiment 

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Ben jij op zoek naar een Nespresso machine die ook melk op de koffie kan toebrengen? Dan is de De'Longhi Lattissima One Evolution een goede optie. Deze machine valt in het iets duurdere assortiment, maar je krijgt wel waar voor je geld.

Zoals gezegd kan deze Nespresso machine een instelbaar melkschuim van 30 tot 165 milliliter creëren. Ideaal als jij van melk in je koffie houdt. Door dit systeem kan jij ook heerlijke cappuccino's maken. Je moet jezelf af en toe ook verwennen. 

Dankzij het single serve systeem berekent de machine automatisch hoeveel melk er nog in de melkkan zit. Hierdoor voorkom je verspilling en zorg je dat je altijd een perfecte cappuccino hebt met de juiste hoeveelheid aan melk.

4. Krups Nespresso Citiz & Milk

Krups Nespresso Citiz & Milk
 • Retro look
 • Waterinhoud van 1 liter
 • Binnen 25 seconden kan je een kopje zetten
 • Kan veel geluid maken

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Met de Krups Nespresso Citiz & Milk haal jij een moderne koffiemachine in huis met een retro look. Ideaal om je keuken te laten leven met een retro sfeer.

Deze Nespresso machine heeft een waterinhoud van 1 liter wat. Hierdoor kun jij veel bakjes zetten zonder hem constant bij te vullen. Dit apparaat heeft in vergelijking met andere machines een grote opslag.

Heb jij haast maar wil je wel even snel een bakje koffie? Binnen 25 seconden is hij warm genoeg om een bakje te zetten. Hierdoor heb jij ondanks de haast in de ochtend in no-time een bakje. 

5. M115 Essenza Mini Black

M115 Essenza Mini Black
 • Goede prijs
 • Beschikbaar in verschillende kleuren
 • Eco modus
 • Kan maar 1 kopje tegelijkertijd zetten

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De M115 Essenza Mini Black is de ideale keuze als je op zoek bent naar een betaalbare Nespresso machine. Deze koffiemachine is namelijk een stuk goedkoper dan de andere opties van hetzelfde formaat. Dit apparaat heeft een zeer compact en smal design waardoor hij in elke keuken past.

Door middel van de eco modus gebruikt hij niet te veel energie. Door de modus schakelt hij zichzelf na 9 minuten uit na het laatste gebruik. 


Top 10 Nespresso Machines

Waar kun je het beste een Nespresso Machine kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste Nespresso machines van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte Nespresso machines bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 Nespresso machines!


Nespresso Machine kopen? Hier moet je op letten!

Een Nespresso machine is niet een alledaagse aankoop. Daarom is het goed om van tevoren te onderzoeken waar je op moet letten. Wij hebben drie criteria op een rij gezet zodat jij zo meteen geen miskoop begaat.

Lees deze criteria goed door om zo samen met ons de beste keuze te maken. Dan kan je binnenkort genieten van de lekkerste bakjes koffie!

Formaat

Een Nespresso machine is beschikbaar in verschillende formaten. Dat is natuurlijk alleen maar fijn. Hierdoor kan je precies een formaat uitkiezen die jij mooi vindt en past in je keuken. 

 Let wel goed op hoe groot de machine is want het zou zonde zijn als hij niet in je keuken past. Hierdoor moet je hem op een andere plek zetten of elke verplaatsen. 

Budget

Eigenlijk is het voor alles van belang. Denk vooraf na over wat je budget is om uit te geven aan een Nespresso machine. De prijzen van deze koffiemachine kunnen enorm verschillen. In de meeste gevallen betekent hoe meer groter hoe duurder.

De Nespresso machines verschillen ook in prijs door eventuele extra functies of accessoires. Bedenk bij jezelf wat jouw behoeftes zijn en welk budget hierbij past.   

Functies 

De enigste functie die een Nespresso machine eigenlijk heeft, is om koffie te zetten van Nespresso cups. Hierbij kunnen er natuurlijk nog allemaal verschillende dingen bij komen. Want hoe duurder hoe meer functies het apparaat heeft.

Een functie dat er vaak bij komt, is het melkopschuimsysteem. Hierdoor kan je een bakje koffie zetten met een melk laag erop. Heerlijk als je een cappuccino wilt drinken. 


Veelgestelde vragen

Wat is de beste Nespresso machine?

Wij hebben antwoord gegeven op deze vraag in dit artikel. Dit is namelijk de Magimix Nespresso Machine! Bovenaan het artikel kan je een korte en duidelijk review zien van dit product.

Welke cups kunnen erin een Nespresso machine?

In een Nespresso machine kunnen alleen Nespresso cups. Als er toch een ander merk in gaat kan hij gaan lekken en kapot gaan. Dat wil je natuurlijk niet hebben

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>