Best Geteste Drone

DJI Mini 2 Fly More Combo

Uit onze test is gebleken dat de DJI Mini 2 Fly More Combo de beste drone van dit moment is. Deze drone is gemakkelijk te gebruiken door beginners en levert indrukwekkende prestaties en verbluffende beeldkwaliteit. Met de DJI Mini 2 zijn creatieve video’s zo gemaakt. Verken verschillende perspectieven en leg mooie momenten uit je leven vast met deze drone.

Het kopen van een goede drone kan een flinke uitdaging zijn. Het aanbod is gigantisch waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Bij AnalyseNederland.nl hebben we een uitgebreide product test gedaan op het gebied van drones. Hierbij hebben we tientallen drone's vergeleken, beoordeeld en getest.

Onze bevindingen zijn verrassend, wij hebben namelijk een top-5 weten samen te stellen waarin je alleen de allerbeste drones van dit moment terugvindt. Scroll gauw verder en ontdek de beste opties!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste opties uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Drones

DJI Mini 2 Fly More Combo
Beste Koop Drone

1. DJI Mini 2 Fly More Combo

Ryze Tello Boost Combo
Beste drone voor vakantie

2. Ryze Tello Boost Combo

Digital Nativez zwarte drone
Beste drone met camera

3. Digital Nativez 

Killerbee X1 Drone
Beste drone voor beginners

4. Killerbee X1 

Quad Drone met camera en opbergtas
Beste goedkope drone

5. Quad Drone met camera en opbergtas

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste drones zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

15+ drones vergeleken

35+ ervaringen gecheckt

13+ uur onderzoek


Wat zijn de beste drones van 2024?

Vraag jij je af: ''Welke drone is het beste?''. Dan hebben wij van AnalyseNederland het antwoord voor je!

Na het uitvoeren van onze uitgebreide beste drone analyse zijn wij namelijk tot verschillende conclusies gekomen. Om jou te helpen bij jouw zoektocht hebben wij vervolgens een handige top 5 weten op te stellen.

Hieronder vind je onze top 5 beste opties van dit moment. Hierbij wij ook rekening gehouden met verschillende categorie, winnaars en prijsklassen. Om die reden zit er gegarandeerd voor iedereen een goede optie tussen. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

1. DJI Mini 2 Fly More Combo

DJI Mini 2 Fly More Combo
 • Accuduur die tot wel 31 minuten meegaat
 • Beschikt over een terugkeerfunctie
 • Inclusief reservebatterij en propellors
 • Dit model is vrij gevoelig voor wind

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Uit onze analyse is gebleken dat de DJI Mini 2 Fly More Combo momenteel de beste drone van 2024 is. Zo is deze drone gemakkelijk te gebruiken, is de camera ontzettend goed, is hij inklapbaar en is hij compact van formaat.

Uiteraard kijken we in deze DJI Mini 2 Fly review verder. De DJI Mini 2 Fly More Combo heeft een zeer laag gewicht wat een voor- en nadeel is. Zo kun jij hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen, maar is hij ook meer vatbaar voor hevige wind. 

Verder heb je geen vliegbewijs nodig voor dit product. Ook wordt hij geleverd met reservebatterijen en propellers waardoor je na het kopen direct los kunt gaan.

2. Ryze Tello Boost Combo

Ryze Tello Boost Combo
 • Bereik gaat tot wel 100 meter ver
 • Beschikt over een goede ingebouwde camera
 • Dit model wordt met accessoires geleverd
 • Accuduur van één batterij gaat slechts 13 minuten mee

Score

9.7

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de tweede plaats is de Ryze Tello Boost Combo geëindigd in onze top 5. Dit product scoorde namelijk de hoogste score in onze categorie 'beste drone voor vakantie'.

Dit komt doordat de Ryze Tello Boost zeer compact en licht is waardoor je hem heel makkelijk mee kunt nemen.

Verder beschikt hij oer een ingebouwde camera die foto's met 5 megapixels kan nemen en video's in 720 pixels opneemt. Verder heeft hij verschillende beschermende functies zoals auto take-off en autolanding.

De Ryze Tello Boost Combo kan 13 minuten vliegen op een volle accu. Dit is niet extreem lang, maar gelukkig worden er twee extra accu's meegeleverd voor extra lang vliegplezier. Het materiaal van de Ryze Tello Boost is zeer goed waardoor het lang mee gaat.

3. Digital Nativez zwarte 

Digital Nativez zwarte drone
 • Inclusief handtas om hem mee te nemen
 • Beschikt over een 4K ultra HD dual camera
 • Wordt geleverd met een afstandsbediening
 • Handleiding is niet voor iedereen duidelijk

Score

9.5

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als derde hebben wij de Digital Nativez  geplaatst in onze top 5. Deze drone scoorde namelijk het beste in onze 'drone met camera' categorie

Dit komt doordat de Digital Nativez is uitgerust met een 4K-ultra HD dual camera waarmee jij de mooiste beelden kunt schieten. 

Ook heeft de Digital Nativez zwarte drone een camera die 50x kan inzoomen en één camera voorop met een 90 tot 180 graden draaifunctie.

Met deze drone schiet jij dus gemakkelijk adembenemende beelden en ook is hij te bedienen via jouw Apple of Androidtelefoon.

Ook ontvang je bij aanschaf van de Digital Nativez zwarte een afstandsbediening waarmee jij hem kan besturen en nog allerlei andere accessoires. De accu van de dit product gaat tot 15 minuten mee afhankelijk van hoe actief hij wordt gebruikt.

4. Killerbee X1 

Killerbee X1 Drone
 • Wordt geleverd met 3 accu's
 • Inclusief een gratis cursus over hoe te besturen
 • 54 minuten vliegtijd
 • Beschikt niet over de allerbeste kwaliteit

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Ben jij een beginnende drone bestuurder en wil jij graag leren hoe je een zo'n product moet besturen? Dan is de Killerbee X1 Drone de beste optie voor jou. 

In vergelijking met andere opties is de Killerbee X1 ontzettend goedkoop, maar beschikt wel over een uitstekende kwaliteit. Hierdoor hoef jij niet bang te zijn dat jij hem per ongelijk laat crashen.

De Killerbee X1 Drone is namelijk zeer stevig en kan wel tegen een licht stootje. Om het crashen te voorkomen wordt er een cursus meegeleverd die jij gratis kunt gebruiken. In deze cursus leer je alles wat je moet weten om het product goed en veilig te gebruiken.

De Killerbee X1  beschikt daarnaast over een camera en heeft een bereik tot wel 120 meter. Verder wordt hij geleverd met twee extra batterijen en een handige opbergtas. Hiermee kun jij de Killerbee gemakkelijk en veilig overal mee naar toe nemen.

5. Quad Drone met camera en opbergtas

Quad Drone met camera en opbergtas
 • Wordt geleverd met twee microfoons
 • Beschikt over een handige afstandsbediening om hem te bedienen
 • Dit model beschikt over ingebouwde discoverlichting
 • Geluid klinkt niet uitstekend wanneer hij heel hard staat

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de laatste plaats is de Quad Drone met camera en opbergtas geëindigd in onze top 5. Dit product beschikt namelijk over een full HD-camera, goede kwaliteit en opbergtas en dat allemaal voor een zeer lage prijs. 

Verder heeft hij een terugkeer functie tot wel 100 meter, ook ontvang je bij aanschaf van deze drone twee extra batterijen voor extra lang vliegplezier. De Quad Drone met camera en opbergtas is een zeer goede optie voor beginnende drone bestuurders.

Verder is hij zeer licht en compact en heb jij geen certificaat of vliegbewijs nodig om dit unieke product te mogen gebruiken. Met de one-key take-off functie laat jij de drone met één druk op de knop opstijgen. 


Top 10 Drones

Hieronder vind je de top 10 meest verkochte drones bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 drones!


Waar moet je op letten bij het kopen van een Drone?

Overweeg jij om een drone te gaan kopen? Dan raden wij jou aan om rekening te houden met de onderstaande criteria. Niet alle drones beschikken namelijk over de functies en kwaliteit waar jij naar op zoek bent.

Om een miskoop te voorkomen is het daarom belangrijk goed op bepaalde criteria te letten. Onderstaande criteria hebben wij uitgebreid getest in onze analyse. Dit zijn ook de criteria die getest zijn in de beste drone volgens de consumentenbond test. 

Koop dus niet zomaar een drone aanbieding, maar vergelijk verschillende opties kritisch met elkaar. Alleen zo maak jij de beste keuze!

1. Voor beginners of gevorderden

Bij het aanschaffen van een drone kan al gelijk rekening gehouden worden met verschillende criteria. Zo kun jij je als eerste afvragen of je een beginnende of ervaren bestuurder bent. Als beginnende bestuurder is het namelijk zeer risicovol om een ontzettend dure optie uit te kiezen. 

Professionele opties beschikken namelijk over zeer goede specificaties, maar zijn daardoor ook een stuk duurder. Het is natuurlijk ontzettend zonde om zo'n dure drone te crashen, doordat jij nog niet de ervaring hebt die je nodig hebt.

Begin daarom altijd met een beginners drone om de kneepjes goed onder de knie te krijgen. Wanneer je al enige ervaring hebt, kun je naar een wat duurdere en professionelere optie gaan kijken, omdat het risico op crashen lager is.

2.Functionaliteiten

Ook kan er naar de functies van een drone gekeken worden. Wil jij alleen bijvoorbeeld alleen kunnen vliegen of wil jij ook foto's en video's maken?

Daarnaast zijn er drones met functies zoals een terugkeerfunctie, 360 graden draaibare camera en one-key take-off functie.

Afhankelijk van welke functies jij graag wilt hebben en welk budget jij daarvoor over hebt, is een bepaalde optie namelijk het beste. Gelukkig zijn ook drones met handige functies zoals one-key take-off functie etc. steeds betaalbaarder aan het worden en hoef je dus niet extreem veel geld neer te leggen voor deze handige basisfuncties.

3. Accessoires

Een derde aandachtspunt waar rekening mee gehouden kan worden zijn de meegeleverde accessoires. Wil jij bijvoorbeeld een extra batterij of opbergtas?

Dan is het belangrijk dat je goed de productomschrijving doorleest om te achterhalen of deze meegeleverd worden.

Het bijkopen van deze accessoires kan namelijk zorgen voor extra onnodig hoge kosten. Zo kan een drone zeer goedkoop lijken, maar achteraf duur uitvallen omdat niet alle accessoires die jij nodig hebt meegeleverd worden. Let hier dus goed op!

4. Prijsklassen

Als laatste zijn er drones in verschillende prijsklassen. Zo zijn er goedkope opties die beschikken over de handige basisfuncties, maar ook producten met de meest geavanceerde functies en beste kwaliteit. Afhankelijk van jouw ervaring, budget en wensen is een bepaalde optie daarom het beste.

Omdat wij vinden dat iedereen een goede drone moet kunnen gebruiken, hebben wij bij het opstellen van onze top 5 gelet op verschillende prijsklassen. 


Veelgestelde vragen

Wat is een goede betaalbare drone?

Drones kunnen redelijk prijzig zijn en daarom kan het soms lastig zijn om een goede aankoop te doen. De Quad Drone met camera en opbergtas hebben we in onze Top 5 verwerkt!

Hoeveel kost een drone?

Er zijn verschillende drones op de markt die onder de 100 euro kunnen zijn. Maar je hebt ook drones die boven de 400 kunnen zijn. Soms kunnen ze wel duizenden euro's kosten.

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>