Beste Whitenoise Machine 2024

Uit onze test is gebleken dat de Numsy Touch White Noise Machine de beste white noise machine van 2024 is.

Numsy’s Touch is dé nieuwste parel onder de white noise apparaten met vele nieuwe features en verbeteringen, perfect voor zowel de jonge als oude groep! 

Niet voort niets is dit het best beoordeelde product in deze categorie op Bol.com. 

Met de beste white noise machine zijn slapeloze nachten voor goed verleden tijd. Of je nu op zoek bent naar een machine voor baby's of voor jezelf: je bent hier op de juiste plek.

Wij hebben namelijk een ultieme test gedaan waarbij we de tientallen machines hebben vergeleken, beoordeeld en hebben getest. Op basis hiervan hebben we de 5 beste opties van dit moment op een rijtje gezet.

Benieuwd naar de (verrassende) resultaten? Lees dan gauw verder!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste Whitenoise Machines uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Whitenoise Machines

Beste Koop whitenoise machine

1. Numsy Touch White Noise Machine

Beste draadloze whitenoise machine

2. Vivid Green Draadloze white noise machine

Beste whitenoise machine met licht

3. ProSova Wake Up Light met App

Beste whitenoise machine met slaapmuziekje

4. White Noise Machine met Slaapmuziek

Beste whitenoise machine voor kids

5. TrueLife Slaaptrainer / White Noise Machine / Sterrenprojector

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste Whitenoise Machines zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

16+ Whitenoise Machines vergeleken

25+ ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat zijn de beste Whitenoise Machines van 2024?

Genoeg gepraat; je bent hier gekomen om de beste white noise machines te vinden. Misschien een white noise machine voor tinnitus, de beste white noise machine voor volwassenen of gewoon één voor je baby - in ieder geval, hieronder vind je het product dat je nodig hebt.

Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding van dit moment, en via een vertrouwde webwinkel te koop. Lees nog wel even de reviews door, om te weten welke white noise machine het beste bij je past!

1. Numsy Touch White Noise Machine

 • Een perfect cadeau voor pasgeboren baby's
 • Simpel te gebruiken, dus ook geschikt voor ouderen
 • Geweldige geluidskwaliteit waarmee je tot rust kunt komen
 • Met 31 natuurlijke omgevingsgeluiden, altijd iets wat jou tot rust kan brengen
 • Niet de goedkoopste white noise machine

Score

9.7

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Qua specificaties, kwaliteit en prijs verhouding is de Numsy Touch White Noise Machine de beste white noise machine die je op dit moment kunt kopen.

De Numsy Touch White Noise Machine heeft enorm veel functies, zoals een white noise in verschillende tonen waarmee je iedere baby wel in slaap kunt krijgen. Uiteraard kun je het apparaat ook gewoon voor jezelf gebruiken of als cadeau aan een slechte slaper.

Je kan rustgevende muziekjes luisteren via de white noise machine, of kiezen uit 31 natuurlijke omgevingsgeluiden. Regen, onweer en nog veel meer. Alles bedien je via een simpele touchscreen en het geluid is ongeëvenaard goed! Check de beste prijs van dit product hieronder!

2. Vivid Green Draadloze white noise machine

 • Verreweg de voordeligste white noise machine in 2024
 • Enorm simpel te gebruiken
 • Met timer functie; speelt af tot je in slaap valt
 • Met lampje dat jouw ademhaling kan visualiseren
 • Na 36 uur gebruik moet de accu vervangen worden

Score

9.5

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Vivid Green draadloze white noise machine is een veel goedkoper alternatief, die je prima kunt kopen als je niet al te veeleisend bent van een white noise machine.

In essentie is een whitenoise machine natuurlijk heel simpel; hij hoeft alleen een neutraal geluid af te spelen om de stilte in je slaapkamer te verminderen. Met deze Vivid Green draadloze white noise machine doe je dat zo minimaal mogelijk.

Er zijn naast witte ruis nog 8 andere geluidjes te vinden op het apparaatje. Daarnaast kun je een timer instellen. Zo sukkel je langzaam weg in een diepe slaap, en zet de white noise machine zichzelf automatisch uit na een bepaalde tijd. Ook het volume bepaal je natuurlijk zelf.

Er zit ook een lampje in de Vivid Green draadloze white noise machine, die jouw ademhaling probeert te kalmeren. Dit lampje houdt namelijk een normaal ademhalingstempo aan. Dit zal niet voor iedereen werken, maar gelukkig kan je dit lampje ook gewoon uitzetten - het is in ieder geval een leuke toevoeging aan een product dat zijn prijs dik en dik waard is!

3. ProSova Wake Up Light met App

 • Naast een white noise machine ook gelijk een wake up light
 • Besturing via de app of Google Home voor veel meer nuttige functies
 • Werkt ook als wekker
 • Acht geluiden in te stellen
 • Radiofunctie om muzikaal wakker te worden
 • App werkt niet altijd heel lekker

Score

9.3

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Wil je je slaap bevorderen, niet alleen met white noise, maar ook met wat andere leuke extraatjes? Om ook 's ochtends nog iets aan je white noise machine te hebben, koop je de ProSova Wake Up Light - een multifunctioneel product waarmee je op een heerlijke natuurlijke manier wakker wordt.

Verbind de ProSova Wake Up Light eerst aan de app. Daarin stel je hem precies zo in als jij het wil hebben. Wanneer de wekker gaat, hoe luid de wekker is en welk geluid hij afspeelt.

Ook zet je met deze app 's avonds de white noise aan, of kies je één van de acht andere geluiden; onweer, regen, wat jij het fijnst vindt.

Het grootste voordeel aan de ProSova Wake Up Light is (de naam zegt het al) de wake-up light. Dit licht stimuleert de zonsopkomst - dit is in onze natuur nog steeds de manier waarop ons lichaam bepaalt dat we wakker moeten worden, en dit wordt geback-upt door de wetenschap. Als je je slaapritme echt wil optimaliseren, raden we de ProSova Wake Up Light aan!

4. White Noise Machine met Slaapmuziek

 • Met 29 slaapmuziek opties
 • Met een timer-functie, zodat het geluid na een bepaalde tijd stopt
 • Breathing light en 7 kleuren LED voor een rustgevend licht
 • Accu moet na 10 uur al worden opgeladen

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als je geen fan bent van een wake up light is de ProSova noise machine hierboven misschien niet jouw ding. Deze White Noise Machine met Slaapmuziek kan dan een betere optie zijn.

Ook dit apparaatje heeft LED-lampjes, maar die simuleren niet per se het zonlicht in de vroege ochtend, maar juist een breathing light die een ontspannen ademhaling stimuleert.

Bij zowel baby's als volwassenen is dit ademhalingslicht een bewezen techniek, die bij veel mensen voor een verbeterd slaapritme zorgt. Ook kan het als rustgevend worden beschouwd.

Wil je hem niet de hele nacht aanhebben? Met de automatische timer is dat geen enkel probleem - de White Noise Machine gaat automatisch uit na 30, 60 of 90 minuten! Deze White Noise Machine met Slaapmuziek kun je momenteel voor een zacht prijsje op Bol.com kopen, en hopelijk kun je er dadelijk net zo zacht mee slapen!

5. TrueLife Slaaptrainer / White Noise Machine / Sterrenprojector

 • De perfecte white noise machine voor kinderen
 • Perfect voor kids die niet goed in slaap kunnen komen
 • Inclusief sterrenprojector in de buik
 • Met meerdere rustgevende geluiden en een lieve knuffelbeer-uitstraling vermindert deze slaaptrainer angst bij je kind
 • Niet heel veel geluiden inbegrepen

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Voor kinderen die al wat ouder worden kan slapen soms niet altijd even goed gaan. Zo kan de groeiende fantasie van kids tussen de twee en tien jaar zorgen voor bepaalde angsten; zit er een monster onder mijn bed of in de kast? Door een lieve TrueLife Slaaptrainer knuffelbeer te kopen kun je je kinderen een maatje geven die ze helpt om in slaap te komen, op verschillende manieren.

Zo is de TrueLife Slaaptrainer voorzien van een whitenoise machine. Hierin zitten vier geluiden, wat niet gigantisch veel is, maar voor de meeste kinderen zal het niet uitmaken. Ook zitten er 12 slaapmuziekjes in het geheugen van deze lieve beer, die hij waar nodig zingt om je zoon of dochter tot rust te brengen.

Tot slot kun je de beer op zijn rug leggen, en de sterrenprojector in zijn buik zorgt voor een prachtige sterrenhemel boven het bed van je kind. Dit is zo indrukwekkend dat het je kids afleidt van alle angsten die ze kunnen hebben. Scheelt jou weer wakker worden midden in de nacht, en is vooral voor je kind enorm leuk!


Top 10 Whitenoise Machine

Waar kun je het beste een whitenoise machine kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste white noise van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte whitenoise machines bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 whitenoise machines!


Whitenoise Machine kopen: hier moet je op letten

Wanneer jij overweegt een white noise machine te kopen dan zul je snel merken dat het kopen van een goede white noise machine lastiger is dan je eerst zou zeggen.

De verschillende producten hebben allemaal zo hun voordelen en nadelen, en misschien is de beste white noise machine volgens de consumentenbond niet per se de beste white noise machine voor jou.

Daarom raden we je aan om de info hieronder even door te lezen; hier vind je de belangrijkste dingen om op te letten bij het kopen van de beste white noise machine.

Geluiden

Naast white noise hebben de meeste white noise machines ook een aantal andere rustgevende geluiden. Bijvoorbeeld onweer, regen of een waterval. Welk geluid je het prettigst vindt, verschilt per persoon en vereist wat trial & error - daarom is het verstandig om een white noise machine te kopen die zo veel mogelijk verschillende geluidjes heeft.

TIP: combineer een white noise machine met een wake up light om heerlijk ontspannen wakker te worden in de morgen. Zo begin je op een relaxte manier aan jouw dag!

Accu

Een white noise machine met accu is handig voor mensen die graag overal wat geluid met zich mee brengen. Prettig tegen tinnitus of als je in meerdere huizen slaapt, bijvoorbeeld. Wel moet je hem dan vaak opladen. Let dus op de accuduur van een white noise machine voor je er één koopt.

Bediening

Sommige white noise machines hebben meerdere knoppen. Een timer is handig als je het geluid niet de hele nacht horen wil. Ook is het fijn om het volume in te kunnen stellen naar jouw voorkeuren.

Extra functies

Tegenwoordig zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende slaap gadgets, denk bijvoorbeeld aan slaapmaskers, verzwaringsdekens of slaap oordopjes. Elk product heeft tegenwoordig ontzettend veel functionaliteiten waardoor het soms moeilijk is door de bomen het bos te zien. 

Je kan hele simpele white noise machines kopen, maar er zijn ook white noise machines met handige extra functies. Zoals een wake up light, ademhalingslampjes of slaapmuziekjes. Verdiep je hier eens in en ontdek of het nuttig kan zijn voor jou, voordat je een white noise machine koopt.


Veelgestelde vragen

Waarom is deze Whitenoise Machine test betrouwbaar?

Om te bepalen welke Whitenoise Machine het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende Whitenoise Machines op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de producten die wij het allerbest vinden zijn terug te vinden in dit artikel.

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij AnalyseNederland.nl werken we met een eigen analyse model. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs / kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst. Op basis hiervan adviseren we wat het beste product is in een specifieke situatie.

Werken whitenoise machines echt?

Ja de whitenoise machines werken echt! Het zorgt ervoor dat je lekker in slaap kan vallen. Maar dat is zeker niet het enige aangezien het je op een goede manier in slaap houdt.

Kunnen volwassenen gebruik maken van whitenoise machines?

Ook volwassenen kunnen gebruik maken van whitenoise machines. Het is gebleken dat ze goed in slaap vallen maar dat het ook voornamelijk door kinderen gebruikt wordt.

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>