Onze favoriete Kruimeldief

LifeGoods Kruimelzuiger - Snoerloos

LifeGoods Kruimelzuiger - Snoerloos

De LifeGoods Kruimelzuiger - Snoerloos heeft een 100 W motor met 7000PA zuigkracht om moeiteloos vuil op te zuigen. De kruimeldief heeft 3 verschillende opzetstukjes. Hierdoor kan je makkelijk in elk kiertje. Ook dierenharen zijn verleden tijd met deze kruimeldief. En hij is ook nog eens maar 1kg!

Als je even snel wat vuil wilt opzuigen, wil je natuurlijk niet je grote lompe stofzuiger erbij pakken. Gelukkig is daar een oplossing voor. Met een kruimeldief heb je een makkelijk en compact apparaat waarmee je snel het vuil opzuigt. 

Maar wat is nu de beste kruimeldief van dit moment? Daar gaan we in dit artikel antwoord op geven. We hebben meer dan 21 kruimeldieven geanalyseerd. Hieruit hebben wij een top 5 gemaakt met alleen de allerbeste producten!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste Kruimeldieven uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Kruimeldieven

LifeGoods Kruimelzuiger - Snoerloos

Beste Koop Kruimeldief
1. LifeGoods Kruimelzuiger - Snoerloos

BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW PET

Beste Premium Kruimeldief
2. BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW PET

JAP Tornado S3 - Alles in één kruimelzuiger

Beste krachtige Kruimeldief
3. JAP Tornado S3 - Alles in één kruimelzuiger

Bomann CB 967

Beste Budget Kruimeldief
4. Bomann CB 967

Heevey 4-in-1 Steelstofzuiger

Beste stofzuiger / kruimeldief
5. Heevey 4-in-1 Steelstofzuiger

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste Kruimeldieven zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

21+ Kruimeldieven vergeleken

30+ ervaringen gecheckt

22+ uur onderzoek


Wat zijn de beste Kruimeldieven in 2023?

Na uren lang vuil op te hebben gezogen zijn we tot een conclusie gekomen. We hebben de 5 beste kruimeldieven verzameld en in deze ultieme top 5 gezet. We hebben elke stofzuiger een eigen categorie gegeven zodat de beste kruimeldief voor jou er zeker tussen zit! 

Mocht je hierna het toch nog niet helemaal zeker weten hebben we nog iets voor je. Onderaan deze pagina hebben we nog 3 criteria waar je op moet letten bij het kopen van een kruimeldief.

1. LifeGoods Kruimelzuiger - Snoerloos

LifeGoods Kruimelzuiger - Snoerloos
 • Krachtige accu
 • Alles op zuigen door de 3 verschillende opzetstukjes
 • Licht in gewicht
 • Geen

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De LifeGoods Kruimelzuiger - Snoerloos komt als beste kruimeldief uit onze analyse. Deze kruimeldief heeft een 100W motor met 7000PA zuigkracht waardoor je al je vuil moeiteloos op zuigt! 

Door de drie verschillende opzetstukjes zuig je gemakkelijk dierenharen op, kom je met het kierenmondstuk overal bij en met het rubberen mondstuk zuig je zelfs vloeistoffen op!

En een belangrijk onderdeel voor een kruimelstofzuiger is het gewicht. En daar scoort deze kruimeldief fantastisch. Hij heeft namelijk een gewicht van slechts 1kg! 

2. BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW PET

BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW PET
 • Zeer goede extra mogelijkheden
 • Smart tech sensors voor handige data
 • Grote opvangbak
 • Iets duurdere optie

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De BLACK+DECKER BHHV520BFP-QW PET is de beste premium kruimeldief van dit moment. Deze kruimeldief is ook geschikt voor grotere schoonmaken. Dit mede doordat hij een opvang bak heeft van 700 ml. 

En ook dierenharen verwijderen wordt kinderspel door de speciaal gemotoriseerde borstel die alle haren zo opzuigt. Ook is het mogelijk om de kierenzuiger uit te schuiven. Met de smalle zuigneus kom je makkelijk om moeilijk bereikbare plaatsen. 

De kruimeldief is voorzien van smart tech sensors. Dit geeft aan hoelang de batterij nog mee gaat en geeft aan wanneer het filter schoongemaakt moet worden. Wel zo handig!

3. JAP Tornado S3 - Alles in één kruimelzuiger

JAP Tornado S3 - Alles in één kruimelzuiger
 • Vast én vloeibaar vuil
 • 5 kopstukken, voor in- en buitenshuis
 • Krachtige 150 W - 22.2 V accu
 • Iets zwaarder

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De JAP Tornado S3 - Alles in één kruimelzuiger is de krachtigste stofzuiger uit deze lijst. Hij heeft een krachtige 150 W - 22.2 V accu. Hiermee zuig je met gemak alles op en blijft er niets meer liggen. 

Met de speciale opzetborstel kan je in een handomdraai alle dierenharen verwijderen. En ja deze kruimeldief kan het echt. In combinatie met de krachtige accu en de speciale borstel zijn alle dierenharen zo weg. 

En niet alleen dierenharen. Bij deze kruimeldief krijg je maar liefst 5 verschillende kopstukken waardoor elk type vuil aangepakt kan worden. 

4. Bomann CB 967

Bomann CB 967
 • Goedkoopste optie
 • Werkt op oplaadbare batterijden
 • Extra spleetmondstuk
 • Iets mindere controle

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Bomann CB 967 is de goedkoopste optie uit onze lijst. Deze kruimeldief is een ''gewoon'' goede kruimeldief. Hij werkt op oplaadbare batterijen. Deze kan je opladen via de oplaadadapter.

Het voordeel van de batterijen is dat als de kruimeldief leeg is je nieuwe batterijen erin kan doen en weer kan zuigen. Verder heeft hij een extra spleetmondstuk om bij moeilijke plekken te komen.  

5. Heevey 4-in-1 Steelstofzuiger

Heevey 4-in-1 Steelstofzuiger
 • 4-in-1 stofzuiger
 • Zeer krachtig
 • Meer ruimte

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Heevey 4-in-1 Steelstofzuiger is een 4- in 1 stofzuiger. Zo heb je een stofzuiger die in een handomdraai kan veranderen in een kruimeldief. De stofzuiger heeft een 250 W krachtige motor en een batterijduur van 45 minuten.

Alle functies zien? Klik dan op bovenstaande knop. 


Top 10 Kruimeldieven

Waar kun je het beste een Kruimeldief kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste Kruimeldieven van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte Kruimeldieven bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 Kruimeldieven!


Kruimeldief kopen? Hier moet je op letten!

Als je van plan bent om een kruimeldief te kopen is het altijd goed om op een paar zaken te letten. Maar wat is nu belangrijk om op te letten?

Wij hebben drie criteria op een rij gezet waar je op moet letten bij het kopen van een kruimeldief. Wij raden aan deze goed door te lezen om zo een miskoop te voorkomen!

Zuigkracht

Een kruimeldief koop je natuurlijk om iets op te zuiden. Controleer daarom ook goed de zuigkracht van de kruimeldief. Je wilt niet dat je een kruimeldief koopt die uiteindelijk maar de helft van je vuil op kan zuigen. 

Batterijduur

Let op de batterijduur van de kruimeldief. Een langere batterijduur is handig als je van plan bent de kruimeldief voor langere periodes te gebruiken zonder deze op te laden.

Accessoires en functies

Bekijk welke accessoires en functies beschikbaar zijn bij de kruimeldief. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld extra opzetstukken zoals een borstel of een spleetzuigmond, wat handig kan zijn voor verschillende schoonmaaktaken.


Veelgestelde vragen

Wat is de beste Kruimeldief?

Wij hebben antwoord gegeven op deze vraag in dit artikel. Dit is namelijk de LifeGoods Kruimelzuiger - Snoerloos! Bovenaan het artikel kan je een korte en duidelijk review zien van dit product.

Kan ik een kruimeldief gebruiken op verschillende oppervlakken?

Ja, kruimeldieven kunnen op verschillende oppervlakken worden gebruikt, zoals vloeren, tapijten, meubels en autostoelen. Ze zijn ontworpen om stof, kruimels en ander klein vuil op te zuigen, ongeacht het oppervlak. Het is belangrijk om te controleren of de kruimeldief geschikt is voor het specifieke oppervlak dat je wilt reinigen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>