Onze favoriete Heetwaterdispenser

KitchenBrothers Heetwaterdispenser - 2L Heetwatertap - 3000W - RVS/Zwart - Zwart/RVS

KitchenBrothers Heetwaterdispenser

Ben jij op zoek naar de beste heetwaterdispenser van 2023? Dan zit je bij dit artikel goed! Wij hebben namelijk de heetwaterdispenser test uitgevoerd en het product van KitchenBrothers is als best getest eruit gekomen. Zo maakt het je water heerlijk warm.

Het is gemakkelijk te bedienen en daardoor kan het door iedereen gebruikt worden. Je hoeft namelijk slechts op 1 knop te drukken en het doet z'n werk al! Verder beschikt het over een anti-slip bodem. Heet water kan namelijk best gevaarlijk zijn.

Dit zorgt ervoor dat het product op de juiste plek blijft staan. Het is heel erg handig voor als je bijvoorbeeld kinderen hebt. Je kan ook heerlijke thee voor ze maken.

Ben jij benieuwd naar de prijs van de beste heetwaterdispenser? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Een heetwaterdispenser is een apparaat waarmee jij snel en gemakkelijk heet water kunt krijgen. Het is een handige manier om bijvoorbeeld thee te zetten of om snel een kom instantnoedels te maken. Je kunt de heetwaterdispenser op verschillende temperaturen instellen, zodat je altijd het water krijgt dat je nodig hebt.

Het is een perfect apparaat voor mensen die vaak heet water nodig hebben, maar niet altijd de tijd of de energie hebben om een pan op het fornuis te zetten en ook in kantoorruimtes komen we heetwaterdispensers vaak tegen. Probeer het eens uit en ervaar hoe gemakkelijk het is om altijd heet water binnen handbereik te hebben. 

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe heetwaterdispenser, dan weet je hoe fijn het is om een direct de juiste keuze te kunnen maken. Daarom hebben wij een uitgebreide test uitgevoerd waarbij we de allerbeste producten hebben getest op de verschillende criteria die belangrijk zijn bij het kiezen van een heetwaterdispenser. 

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste heetwaterdispensers uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Heetwaterdispensers van 2023

KitchenBrothers Heetwaterdispenser - 2L Heetwatertap - 3000W - RVS/Zwart - Zwart/RVS
Beste Koop heetwaterdispenser

1. KitchenBrothers Heetwaterdispenser

ProfiCook HWS 1145 - Waterkoker - Heetwaterdispencer - 4.0 liter - Zilver
Beste heetwaterdispenser 4 liter

2. ProfiCook HWS 1145

Daewoo DSWK40AT Heetwaterdispenser - Instant waterkoker - 2,5 Liter
Beste instant heetwaterdispenser

3. Daewoo DSWK40AT Heetwaterdispenser

MOA Heetwaterdispenser - Instant Luxe Waterkoker - 2.5 Liter - HWD14
Beste heetwaterdispenser merk

4. MOA Heetwaterdispenser

Domo DO497WK MyTea Deluxe Heetwaterdispenser
Beste budget heetwaterdispenser

5. Domo DO497WK MyTea Deluxe Heetwaterdispenser

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste heetwaterdispensers zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

30+ heetwaterdispensers vergeleken

26+ ervaringen gecheckt

18+ uur onderzoek


Wat zijn de beste Heetwaterdispensers van 2023?

In het artikel zijn we eindelijk aangekomen bij onze ultieme Top 5. Hier zullen we antwoord geven op de vragen: welke heetwaterdispenser is het beste? En welke heetwaterdispenser past het beste bij mij? AnalyseNederland heeft namelijk meerdere producten getest.

We hebben in onze heetwaterdispenser test gekeken naar de prijs, de functionaliteit en de duurzaamheid van de heetwaterdispensers om er zeker van te zijn dat we de beste producten voor jou hebben geselecteerd. Ook keken we naar de beste heetwaterdispenser volgens de consumentenbond. We hopen dat onze test je kan helpen bij het maken van een weloverwogen keuze!

1. KitchenBrothers Heetwaterdispenser

KitchenBrothers Heetwaterdispenser - 2L Heetwatertap - 3000W - RVS/Zwart - Zwart/RVS
 • Eindeloos variëren met heerlijke warme soepen, dranken en meer
 • Een krachtige thermostaat en een makkelijk na te vullen reservoir
 • Energiebewust en makkelijk te bedienen
 • Het opwarmen van de heetwaterdispenser kan iets minder dan een minuut in beslag nemen
 • Niet in hoogte verstelbaar

Score

9.5

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

We beginnen onze Top 5 met de beste heetwaterdispenser van 2023! Dat is namelijk het product van KitchenBrothers en daarom is het de beste koop van het moment. 

Heb je een druk leven en geen tijd om te wachten op een waterkoker? Met de heetwatertap van KitchenBrothers kun je met 1 druk op de knop genieten van een heerlijk kopje thee of andere warme drank na een koude winterdag. De tap heeft een ruim formaat en krachtige thermostaat, en is eenvoudig na te vullen en te bedienen. Bovendien is het apparaat energiebewust, dus je kunt genieten van je favoriete dranken terwijl je ook aan het milieu denkt.

Verder is het verkrijgbaar in 2 verschillende formaten. Je kan het namelijk kopen met een inhoud van 2 en 2,7 liter. Hierdoor is het dus ook uiterst geschikt voor grotere gezinnen. Er zijn 9 verschillende standen waardoor je altijd de goede dosering hebt. Het kan dus ook gebruikt worden in de horeca. De heetwaterdispenser is makkelijk in gebruik en iedereen kan er gebruik van maken. Zelfs voor ouderen werkt het gemakkelijk!

2. ProfiCook HWS 1145

ProfiCook HWS 1145 - Waterkoker - Heetwaterdispencer - 4.0 liter - Zilver
 • Eenvoudig en snel in gebruik
 • Binnen de kortste keren heet water
 • Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 • De prijs is aan de hogere kant
 • Het apparaat moet goed voorverwarmen, omdat het water anders niet op temperatuur is

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de tweede plek hebben we de ProfiCook HWS 1145! Dit heeft een inhoud van maar liefst 4 liter waardoor je er veel gebruik van kan maken.

De ProfiCook HWS 1145 heetwaterdispenser is een modern apparaat met de nieuwste technologie dat snel en efficiënt werkt. Het heeft een krachtige 2600 watt, 5 temperatuurinstellingen en een XL-capaciteit van 4 liter. De dispenser heeft een handig inzetstuk voor lagere kopjes, een blauw verlichte waterniveau-indicator en een vergrendelingsfunctie voor beveiliging. Het apparaat heeft een tijdloos design.

Ook is het gemaakt van roestvrij staal en heeft het een zwarte kleur. De blauw verlichte LED-display met 4 controlelampjes zorgt ervoor dat het apparaat goed zichtbaar is. Het biedt een tijdsbesparing van 50% ten opzichte van conventionele waterdispensers. Iedereen wilt in de ochtend genieten van een heerlijk theetje. Deze waterdispenser zorgt ervoor dat dit ook realiteit kan worden!

3. Daewoo DSWK40AT Heetwaterdispenser

Daewoo DSWK40AT Heetwaterdispenser - Instant waterkoker - 2,5 Liter
 • Het apparaat is bijzonder stil
 • Door de grote inhoud heb je snel en gemakkelijk veel heet water
 • Ondanks de grote inhoud is het apparaat compact
 • Het lekbakje kan losgehaald worden, je moet er wel aan denken om hem terug te plaatsen

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Heb jij vaak geen tijd in de ochtend en zoek je een effectieve heetwaterdispenser? Bekijk dan gauw de Daewoo DSWK40AT Heetwaterdispenser! 

Met deze heetwaterdispenser heb je binnen 5 tot 10 seconden kokend water tot je beschikking, dankzij de 2,5 liter watertank die lang gebruikt kan worden voor hij bijgevuld moet worden. Dit is sneller dan wanneer je een normale waterkoker gebruikt, waardoor het zetten van thee en koken gemakkelijker en sneller gaat. De heetwaterdispenser heeft een drukknop die ingedrukt kan worden voor 200 ml of continu heet water. 

Dit is handig voor het zetten van thee of het koken van grote hoeveelheden in één keer. Deze Daewoo heeft een maatverdeling aan de zijkant van de watertank en indicatieverlichting die aangeeft wanneer het waterniveau laag is en het apparaat ontkalkt moet worden. Het plateau met lekbakje is verstelbaar en afneembaar en gemakkelijk te legen en schoon te maken. De heetwaterdispenser heeft ook antislipvoetjes en een chique behuizing met een zwart design en details van RVS.

4. MOA Heetwaterdispenser

MOA Heetwaterdispenser - Instant Luxe Waterkoker - 2.5 Liter - HWD14
 • Eenvoudig en intuïtief te gebruiken
 • Een groot reservoir in een elegant, compact design
 • Dit model heeft geen afneembare watertank.

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Ben jij op zoek naar een uitstekend merk op het gebied van waterdispensers? Neem dan toch een kijkje bij de MOA Heetwaterdispenser!

De MOA Heetwaterdispenser HWD14 is een apparaat dat kokend water geeft voor het maken van thee, soep of voor het koken van voedsel. Het is sneller dan een waterkoker en heeft een grote watertank van 2,5 liter. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en kan binnen 30 seconden kokend water geven. Het maakt het proces van het koken energiezuiniger.
Het apparaat is al door vele mensen gekocht en beoordeeld.

Ook de reviews van deze heetwaterdispenser zijn lovend: het apparaat is makkelijk te gebruiken, voordelig en maakt geen herrie tijdens het gebruik. Met recht een publieksfavoriet! Het merk MOA maakt vaak goede producten en de heetwaterdispenser valt daar dus ook onder. Ze staan erom bekend dat ze producten maken die voor een langere tijd meegaan en de kwaliteit wordt behouden.

5. Domo DO497WK MyTea Deluxe Heetwaterdispenser

Domo DO497WK MyTea Deluxe Heetwaterdispenser
 • Het apparaat is makkelijk in gebruik
 • De waterdispenser verwarmt alleen het water dat je nodig hebt
 • Het kan even duren voordat het water de juiste temperatuur bereikt

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De laatste plek hebben we weggelegd voor de Domo DO497WK MyTea Deluxe Heetwaterdispenser. Dit is de beste budget optie van het moment!

Met de DO497WK My Tea Deluxe kun je met één druk op de knop heet water krijgen voor een heerlijk kopje thee. Je kunt zelf kiezen hoeveel water je wilt, tussen de 150 ml en 300 ml, en het zal binnen 45 seconden rechtstreeks in je kopje komen. Dit apparaat is super efficiënt en energiezuinig, want het kookt alleen het water dat je nodig hebt. Het waterreservoir heeft een inhoud van 2 liter, dus je kunt meerdere kopjes na elkaar zetten zonder bij te vullen.

De DO497WK My Tea Deluxe is ook geschikt voor andere warme dranken en heeft een BPA-vrije diameter voor het vullen van 7,9 x 3,1 cm. De kabellengte is 85 cm en er is geen filter nodig. Het is ook een redelijk klein product. Dit betekent dat je het gemakkelijk in een keukenkastje kan plaatsen. Dat is toch fijn voor als je weinig ruimte hebt. Al met al is het een uitstekend product met een goede prijs/kwaliteit verhouding.


Top 10 Heetwaterdispensers

Waar kun je het beste een heetwaterdispenser kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste heetwaterdispensers zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte heetwaterdispensers bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 heetwaterdispensers!


Heetwaterdispenser: kopen hier moet je op letten!

Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze uitgebreide heetwaterdispenser test en heb je besloten om een product te kopen? Voordat je dat doet willen we je nog even wat tips meegeven.

Zo weet je zeker dat jij de beste heetwaterdispenser voor jouw situatie koopt en heb je er zo lang mogelijk plezier van. Want, net als een melkopschuimer, is een heetwaterdispenser echt een toevoeging aan de keuken!

Kraan

Je kan kiezen voor een model met één of twee kranen. Een heetwaterdispenser met twee kranen is handig als je ook koud water wilt tappen, maar dit is niet noodzakelijk. Daarbij is het ook handig als je voor meerdere mensen warm water wilt zetten. Als je bijvoorbeeld een groot bedrijf hebt dan wil je dat ze niet lang wachten. Daarom is het dan fijn om een heetwaterdispenser te hebben met meerdere kranen.

Vermogen

Het vermogen van de heetwaterdispenser is belangrijk. Zorg dat je een model kiest dat voldoende vermogen heeft om snel genoeg heet water te kunnen leveren voor jouw behoeften. Je wilt ook dat het water warm genoeg wordt. Zo heb kan je bij de meeste dispensers kiezen hoe warm het water wordt. Kijk hier dus goed naar als je dit een belangrijk onderdeel van de aankoop vindt. 

Capaciteit

De capaciteit van de boiler is ook slim om te overwegen. Zorg dat je een model kiest met een voldoende grote boiler zodat je niet snel zonder heet water zit. Ook hier is het handig om te kijken naar de grootte van je gezin. Je hebt natuurlijk geen zin om elke keer de boiler aan te vullen. Doe hier goed onderzoek naar zodat je uiteindelijk een miskoop kan voorkomen.


Veelgestelde vragen

Waarom is deze heetwaterdispenser test betrouwbaar?

Om te bepalen welke heetwaterdispenser het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende heetwaterdispensers op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de producten die wij het allerbest vinden zijn terug te vinden in dit artikel.

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij AnalyseNederland.nl werken we met een eigen analyse model. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs / kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst. Op basis hiervan adviseren we wat het beste product is in een specifieke situatie.

Wat is de beste heetwaterdispenser?

Dat is een hele goede vraag en dit hebben we behandeld in ons artikel! Zo hebben we meerdere producten getest en een ultieme Top 5 gevormd. De producten hebben ook een eigen categorie waardoor er voor iedereen een waterdispenser bij zit.

Hoe werkt een heetwaterdispenser?

Je kan met een heetwaterdispenser zelf bepalen hoe warm je het water zet. Het is heel gemakkelijk en op deze manier kan je zelf de geschikte temperatuur vinden.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>