Onze favoriete Dubbele Airfryer

Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL

De Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL is door AnalyseNederland verkozen tot de beste dubbele airfryer 2023.

Dankzij de dubbele lading heb je een totale inhoud van bijna 8 liter. Meer dan genoeg om voor een heel feestgezelschap eten te bereiden. Je kan beide vakjes onafhankelijk van elkaar aan- of uitzetten en de temperatuur wijzigen, en met het 2400 Watt vermogen is je eten sneller klaar dan bij andere airfryers. Niet gek dus dat de Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL de beste dubbele airfryer van 2023 is!

In dit artikel bespreken we de beste dubbele airfryers van 2023. Als je het ons vraagt, is een airfryer één van de beste uitvindingen aller tijden. De beste airfryer zorgt ervoor dat je je frituursnacks sneller én gezonder kunt bereiden, zonder vet nodig te hebben. En weet je wat nog beter is dan een goede airfryer? Een goede dubbele airfryer natuurlijk! Twee keer zoveel ruimte om snacks te bereiden, en dus twee keer beter.


Helaas is het vinden van een goede dubbele airfryer niet altijd even makkelijk door het enorme aanbod. Vandaar dat wij van AnalyseNederland een Top 5 Beste Dubbele Airfryers hebben samengesteld met o.a. de beste koop en goedkoopste optie. 

Benieuwd naar deze top 5? Bekijk het dan snel hieronder.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 Beste dubbele airfryers uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Dubbele Airfryers

Beste Koop Dubbele Airfryer
1. Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL

Beste XXL Dubbele Airfryer

2. KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL

Beste Premium Dubbele Airfryer
3. Princess 182074 Dubbele Airfryer

Beste Multifunctionele Dubbele Airfryer
4. TurboTronic AFD32 Airfryer XXL en Oven

Beste Budget Dubbele Airfryer
5. Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste Dubbele Airfryers zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

21+ Dubbele Airfryers vergeleken

19+ Ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat is de beste Dubbele Airfryer in 2023?

Een dubbele airfryer kopen in 2023? Je komt voor een lastige keuze te staan. Er zijn zoveel dubbele airfryer producten, en ze schreeuwen allemaal dat ze de beste dubbele airfryer zijn.

Maar wat zijn nou echt jouw beste opties, en wat is de beste dubbele airfryer volgens de consumentenbond? Dat hebben we voor je uitgezocht in deze dubbele airfryer test.

1. Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL

 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Groot kookvermogen van 7,6 liter
 • Met Dual Zone Technologie kun je beide kookvakken onafhankelijk instellen
 • Groot en zwaar, niet makkelijk te verplaatsen

Score

9.6

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Één ding is zeker: met deze heavy duty dubbele airfryer van Ninja Foodi heb je meer dan genoeg ruimte om snacks in te bereiden. Je kan echter nog veel meer doen met de Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL; hij is ook zo in te stellen dat je ermee kan grillen, bakken, roosteren en zelfs maaltijden opwarmen. 

De twee vakjes van de Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de ene gebruiken voor groente en het andere vakje voor patat of frituursnacks. Je kan de temperatuur en de kooktijden van elk vakje veranderen zonder dat dit invloed heeft op het andere vakje. Super handig!

Al met al vinden we dit apparaat ideaal voor grote gezinnen, maar ook op feestjes komt deze goede dubbele airfryer natuurlijk van pas. Check de beste prijs hierboven!

2. KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL

 • Inhoud van 9 liter
 • Duidelijke digitale bediening 
 • Te gebruiken voor airfryen, bakken, grillen en roosteren
 • Groot apparaat dat alleen in ruime keukens past

Score

9.5

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Met de KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL haal je in huis wat de naam al zegt: een gigantische dubbele airfryer! Dit apparaat heeft een inhoud van 9 liter (!). Dit maakt hem meer dan groot genoeg om voor je hele familie snacks te bereiden of om op feestjes de gasten te voorzien van zoveel bitterballen als ze maar willen.

In totaal heeft de airfryer een maximale bakcapaciteit van 1000 gram. Ook deze airfryer is onafhankelijk in te stellen. Zo kun je de linkerlade gebruiken voor snacks en de andere voor groente of brood, bijvoorbeeld. Alles wat je nodig hebt zit inbegrepen in de airfryer, zoals een timer, temperatuurinstelling van 50 tot 200 graden en een slim LCD-touchscreen. Op dat schermpje pas je de instellingen allemaal eenvoudig aan.

Ook is de KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL enorm makkelijk schoon te maken, doordat veel onderdelen los te halen zijn. Zo heb je minimaal onderhoud en maximaal genot van je nieuwe dubbele airfryer!

3. Princess 182074 Dubbele Airfryer

 • Deze airfryer heeft een grote inhoud
 • Je maakt gebruik van 8 preset programma's
 • Beide vakjes kunnen onafhankelijk, maar ook samen geprogrammeerd worden
 • Kleinere inhoud dan andere producten in onze lijst

Score

9.3

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

De Princess 182074 Dubbele Airfryer is één van de beste dubbele airfryers van 2023. We waarderen deze dubbele airfryer vooral omdat er zoveel vooringestelde programma's zijn om uit te kiezen. Zo is er een programma voor patat, frituursnacks en stokbrood aanwezig, die erg van pas komt als je dit soort gerechten in je airfryer wilt bereiden.

Een ander groot voordeel van de Princess 182074 Dubbele Airfryer is de sync-functie. Hiermee kun je zorgen dat beide manden precies dezelfde instelling krijgen zonder dat je het twee keer moet invullen op het display. Handig als je hele grote porties patat moet bereiden, bijvoorbeeld.

Bij AnalyseNederland vinden we de Princess 182074 Dubbele Airfryer een uitstekende optie voor frituurliefhebbers die vaak grote porties moeten bereiden. Bekijk de beste prijs via de knop hierboven!

4. TurboTronic AFD32 Airfryer XXL en Oven

 • Best geteste multifunctionele dubbele airfryer
 • Grote inhoud voor zowel airfryer als oven
 • 32 liter volume
 • Je kan deze airfryer / oven niet inbouwen in je keuken

Score

9.1

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Wat is er beter dan een airfryer? Een dubbele airfryer. En wat is er beter dan een dubbele airfryer? Een dubbele airfryer met een ingebouwde oven! Dat is wat je krijgt als je de TurboTronic AFD32 Airfryer XXL en Oven bestelt!

Dit apparaat heeft een enorme inhoud van 32 liter, waarmee je enorm veel eten kunt bereiden. Het is tegelijkertijd een oven. Hierdoor kun je bijna alle gerechten maken die je ook met een normale oven en frituurpan kunt maken, maar dan veel makkelijker. Ook is het gezonder om deTurboTronic AFD32 Airfryer XXL en Oven te gebruiken omdat je tot 75% minder vet gebruikt.

De airfryer beschikt over 12 voorgeprogrammeerde functies. Je kan de temperatuur en een timer instellen voor ieder vakje. Ook wordt de TurboTronic AFD32 Airfryer XXL en Oven geleverd met allerlei handige accessoires zodat je nog meer gerechten kunt maken!

5. Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD

 • Beste budget dubbele airfryer
 • Geschikt tot 6 personen
 • Meerdere voorgeprogrammeerde programma's
 • Geen geurfilter, dus meer last van bakluchtjes na gebruik

Score

9.0

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Zoek je een dubbele airfryer, maar dan niet voor een dubbele prijs? Dan raden we je aan om de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD eens te overwegen. Dit product is zeer voordelig geprijsd en heeft eigenlijk dezelfde voordelen als andere dubbele airfryers in deze lijst.

Het effectieve laadvermogen van de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD is 1,5kg, wat zelfs meer is dan de duurdere opties. Het enige dat ontbreekt aan deze Inventum Hetelucht friteuse is een geurfilter. Dit betekent dat je de airfryer beter in de bijkeuken kunt zetten, omdat de geurtjes wat blijven hangen nadat je je snacks hebt bereid. Zo lang je dat niet erg vindt, is het alleen maar een dikke aanrader!


Top 10 Dubbele Airfryers

Waar kun je het beste een dubbele airfryer kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste dubbele airfryer van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte dubbele airfryer bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 dubbele airfryers!


Dubbele Airfryer kopen? Hier moet je op letten!

Wil je een dubbele airfryer kopen? Dan zijn er altijd een aantal punten waar je rekening mee moet houden. Er zijn zoals bij alle producten ook een aantal airfryers te koop van mindere kwaliteit. Als je niet oppast, koop je straks een product waar je na een aantal maanden niet tevreden mee bent. Dat zou zonde zijn! Let altijd op de volgende punten:

Capaciteit

Hoeveel eten wil je tegelijkertijd kunnen bereiden? Als je met z'n tweeën woont heb je niet bizar veel nodig, maar een dubbele airfryer met grote inhoud is vaak wel prettig als je voor hele families of feestjes gaat koken.

Onafhankelijke bediening

Dubbele airfryers zijn alleen handig als beide vakjes onafhankelijk te bedienen zijn. Een dubbele airfryer is daarin dus een heel ander soort product dan een XXL-airfryer. Het handige aan een dubbele airfryer is dat je je patat, groenten of vlees los van elkaar tegelijkertijd kunt bereiden.

Gebruiksgemak

Airfryers kunnen heel ingewikkeld zijn, maar met een goede airfryer is dat geen probleem. Zorg dat je een airfryer koopt die goed beoordeeld is op gebruiksgemak. Anders doe je er nog langer over om hem te snappen dan om hem eten te laten bereiden.


Veelgestelde vragen

Wat is de beste dubbele airfryer?

Dat is een vraag die we dit artikel beantwoord hebben. Dit is namelijk de Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL. Bekijk bovenaan de pagina de review van dit product.

Welke airfryer voor 6 personen?

Dat is de Princess 182074 Dubbele Airfryer! Deze airfryer heeft namelijk een grote capaciteit. Dit zorgt ervoor dat het uiterst geschikt is voor 6 personen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>