European Media Partner

Musthaves voor in huis

We besteden nog altijd veel tijd in ons eigen huis, dus waarom zouden we er niet de fijnste plek ter wereld van maken. Met deze items gaat dat zeker lukken.

White Tulip is de eerste complete badkamer geheel ontworpen door Philippe Starck. Van ligbad, wastafels en meubels, toiletten en bidets, tot bijpassende spiegels en een complete kranencollectie. De bijzondere vorm van alle onderdelen van deze serie volgt het organische silhouet van een bloeiende tulp en zo ontstaat een bijna sculpturaal en aanhankelijk karakter. 

Prijs: op aanvraag  

www.duravit.nl


Naast de 3-in-1 functies van reinigen, verkoelen en verwarmen verwijdert deze luchtreiniger door middel van het 350° HEPA-filter allergenen en vangt het luchtjes en mogelijke giftige dampen. Dat zorgt voor een gezond leefklimaat en een schonere lucht in huis. 

Prijs: €649 

www.dyson.nl

Bloemen en planten zijn onmisbaar in je huis. In deze prachtige pot van poeder gekleurd glas met een laagje glans staan ze nog net even mooier. 

Prijs: €92

www.polspotten.nl

Haal de zomer naar uw tuin met de Chinese waaierpalm! De Trachycarpus fortunei is een winterharde en groenblijvende palmboom en daarmee een aanwinst voor de tuin. Deze palmboom is in verschillende maten en stamhoogtes verkrijgbaar, zo vind je altijd een boom die bij jou past. 

Prijs: vanaf €29,95

www.bomenbezorgd.nl


Delen

Journalist

Marjon Kruize

Related articles