Wat is het beste waterpistool?

NERF Fortnite Super Soaker TS-R - Waterpistool review

NERF Fortnite Super Soaker

Uit onze test is gebleken dat de NERF Fortnite Super Soaker het beste waterpistool is van 2024. Zoals de naam al doet vermoeden is dit waterpistool geïnspireerd op de blaster die je gebruikt in Fortnite; hij heeft dezelfde look en kleuren als de blaster uit de populaire videogame! Verder heeft deze super soaker een reservoir van 1 liter, is hij eenvoudig te vullen en schiet hij met een krachtige straal tot wel 5 meter ver. Voor deze prijs een absolute aanrader. 

Op zomerse dagen is het uiteraard ontzettend leuk om een waterpistool gevecht te houden, zowel voor jong en oud. Het is niet alleen heel leuk, maar biedt daarnaast ook een heerlijke verkoeling tijdens de warme zomerdagen.

Maar wat is het beste waterpistool van dit moment? En waar moet je zoal op letten bij het kopen van een waterpistool? In de onderstaande tekst krijg je antwoord op deze vragen en lees je welke specificaties en soorten er zoal zijn.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste waterpistolen uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Waterpistolen

NERF Fortnite Super Soaker TS-R - Waterpistool review
Beste Koop waterpistool

1. NERF Fortnite Super Soaker TS-R - Waterpistool

NERF Fornite SuperSoaker SMG - Waterpistool review
Beste stevige waterpistool

2. NERF Fornite SuperSoaker SMG - Waterpistool

NERF Super Soaker Soakzooka - Waterpistool review
Beste grote waterpistool

3. Super Soaker Soakzooka - Waterpistool

NERF Super Soaker Twin Tide - Waterpistool review
Beste waterpistool met twee stralen

4. Super Soaker Twin Tide Waterpistool

NERF Fortnite Super Soaker HC-E - Waterpistool review
Beste budget waterpistool

5. RNERF Super Soaker Fortnite HC-E - Waterpistool

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat het beste waterpistolen zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

18+ waterpistolen vergeleken

26+ ervaringen gecheckt

8+ uur onderzoek


Wat is het beste waterpistool in 2024?

Tijd om over te gaan naar het leukste gedeelte van dit artikel. In onderstaande sectie ontdek je een overzicht van de beste waterpistolen van dit moment. Kortom, als jij een goede zoekt, is het nu tijd om op te letten.

Om te bepalen wat de beste waterpistolen van 2024 zijn hebben we ze bij onze test bij AnalyseNederland vergeleken op meerdere criteria. Zo hebben we gekeken naar de prijs-kwaliteitverhouding, de ervaringen van andere consumenten en het gebruiksgemak.

Op basis hiervan hebben we een ultieme Top-5 samengesteld met de beste opties volgens onze test. Kortom, lees gauw verder en ontdek de mooiste waterpistolen van dit moment. 

1. NERF Fortnite Super Soaker TS-R

NERF Fortnite Super Soaker TS-R - Waterpistool review
 • Krachtige straal die maar liefst 5 meter ver kan schieten
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Waterreservoir van maar liefst 1 liter
 • Geen

Score

9.7

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Met het NERF Fortnite Super Soaker TS-R - Waterpistool haal je een absolute topper in huis. Dit waterpistool heeft een ontzettend sterke straal en schiet maar liefst 5 meter ver.  Hiermee ben jij iedereen de baas tijdens een watergewicht.

Het design van de NERF super soaker is geïnspireerd op de blaster uit het populaire video spel Fortnite. De Nerf Super Soaker-waterblaster kan maar liefst 1 liter water bevatten, en is eenvoudig te vullen. Hiermee kun je het pistool snel bijvullen om je tegenstanders ervan langs te geven.

Daarnaast beschikt het pistool over een krachtige straal om verre afstanden mee te spuiten. Kortom, wat ons betreft een absolute aanrader. 

2. NERF Fornite SuperSoaker SMG

NERF Fornite SuperSoaker SMG - Waterpistool review
 • Stoer design
 • Stevig gebouwd
 • Relatief zwaar

Score

9.3

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Met het krachtige Fortnite SuperSoaker SMG van NERF doorweek je je doelwit met krachtige waterstralen. Het waterpistool is gemaakt van stevige materialen en biedt daarmee een lange levensduur.

Het waterpistool is daarnaast zeer handig in gebruik. Met een inhoud van maar liefst 0,6 liter hoef je het pistool weinig te hervullen en kun je altijd direct in de aanslag staan.

Het pistool biedt daarnaast een zeer krachtige straal, waarmee je ook eenvoudig je tegenstander van veraf kunt raken. Klik hier om de beste prijs te bekijken.

3. Super Soaker Soakzooka

NERF Super Soaker Soakzooka - Waterpistool review
 • Groot waterreservoir
 • Stoer design
 • Redelijk prijzig

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Met waterreservoir van 1,6 liter is de SuperSoaker Soakzooka van NERF een zeer krachtig exemplaar. Met het waterpistool kun je heel lang achter elkaar blijven schieten en zorg je ervoor dat je tegenstander helemaal doorweekt wordt.

Het NERF Super Soaker Soakzooka waterpistool is eenvoudig in gebruik. Beweeg de hendel simpelweg naar achter en naar voren en creëer daarmee een krachtige druk en harde straal. Met deze harde straal kun je eenvoudig ver weg schieten en je tegenstander volledig doorweekt schieten.

4. Super Soaker Twin Tide

NERF Super Soaker Twin Tide - Waterpistool review
 • Twee stralen
 • Handig in gebruik
 • Inhoud is slechts 1 liter

Score

8.5

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Het Super Soaker Twin Tide Waterpistool van NERF is een zeer goed waterpistool. De super soaker beschikt over een waterreservoir van 1 liter en vuurt twee krachtige stralen tegelijkertijd af.

Hiermee zorg je voor een extra uniek effect en wordt het doorweekt schieten van je tegenpartij nog leuker.

Het Super Soaker Twin Tide Waterpistool is daarnaast eenvoudig in gebruik en kan snel gevuld worden. Hiermee kun je altijd direct in de aanslag.

5. NERF Super Soaker Fortnite HC-E

NERF Fortnite Super Soaker HC-E - Waterpistool review
 • Licht in gewicht
 • Krachtige straal
 • Fortnite design
 • Inhoud is aan de kleine kant

Score

8.3

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De op Fortnite geïnspireerde NERF Super Soaker HC-E is uitstekend geschikt om je tegenstander te doorweken met extreem veel water! Het pistool kan 218,8 milliliter water opslaan en is eenvoudig bij te vullen.

Dankzij zijn lichte gewicht draag je het waterpistool eenvoudig tijdens elk gevecht en neem je het eenvoudig mee op vakantie. Het pistool geeft daarnaast een krachtige straal, waarmee je ook op verre afstanden je doel kunt raken.


Top 10 Waterpistolen

Waar kun je het beste een waterpistool kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste producten van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte waterpistolen bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 waterpistolen!


Waterpistool kopen? Hier moet je op letten!

Goed, het kopen van een waterpistool lijkt wellicht makkelijk, maar hoe zit dit in de praktijk? Tegenwoordig zijn er namelijk veel verschillende soorten te koop.

Toch zijn deze lang niet allemaal even goed. Bovendien kan het zo zijn dat de keuze zo groot is, dat je simpelweg door de bomen het bos niet meer ziet. 

Om je op weg te helpen hebben we hieronder een korte koopgids voor je opgesteld. Door deze zaken in je achterhoofd te houden zorg jij ervoor dat je een goed waterpistool in huis haalt. 

Type Waterpistool

Er zijn verschillende soorten waterpistolen verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld de super soakers, waarbij je via een pomp systeem een druk kracht creëert en waardoor er een sterke straal vrij komt, en de normale hand waterpistolen waarbij je enkel een knop hoeft in te houden om een straal te creëren.

Inhoud waterreservoir

Wanneer je een waterpistool koopt is het belangrijk dat je rekening houdt met de inhoud van het waterreservoir. Hoe groter de inhoud van het reservoir, hoe minder vaak je het waterpistool hoeft bij te vullen.

Over het algemeen beschikken de meeste super soakers over een inhoud van rond de 1 tot 1,5 liter. Let op, hoe groter de inhoud water van het reservoir, hoe zwaarder het pistool daadwerkelijk wordt.

Materiaal

Ook is het materiaal een belangrijke eigenschap om in acht te nemen bij de aankoop van een waterpistool. Een waterpistool wordt over het algemeen vaak van lichtgewicht kunststof gemaakt.

Ook zijn er pistolen met wat zwaardere materialen. Bekijk of het materiaal stevig en kwalitatief is en hiermee een zo lang mogelijke levensduur biedt.

Gewicht

Voor jonge kinderen is het fijn om een waterpistool te kiezen dat minder zwaar weegt. Hiermee wordt het gemakkelijker om het pistool omhoog te houden en om goed te richten.

Daarnaast is een licht gewicht vaak gebruiksvriendelijker en kun je het pistool eenvoudig overal mee naar toe nemen en lang achter elkaar gebruiken.

Design

Uiteraard is het ook belangrijk dat je kijkt naar het design van het waterpistool. Net als bij een kinderstep is het belangrijk dat het waterpistool je representeert. Zo verschillen de meeste exemplaren erg in vormgeving, kleur en stijl.

Wil je een zo stoer mogelijk design? Bekijk dan diverse waterpistolen die geïnspireerd zijn op pistolen uit het populaire videospel Fortnite.

Straal

Ten slotte kun je kijken naar de straal van het waterpistool. Zo zijn er waterpistolen die meerdere stralen geven of pistolen die een zeer krachtige enkele straal geven.

Hoe krachtiger de straal is, hoe verder je kunt schieten en hoe makkelijker het wordt om je tegenstander aan te vallen.


Veelgestelde vragen

Wat is het beste waterpistool?

Deze vraag hebben we beantwoord in dit artikel. Dat is de NERF Fortnite Super Soaker TS-R! Scrol naar boven om erachter te komen wat de eigenschappen zijn van dit product.

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>