Onze Favoriete Bokshandschoenen

JKBOXING bokshandschoenen 16 oz. Zwart

JKBOXING Bokshandschoenen 16 oz.

Als beste bokshandschoenen 2023 sluit AnalyseNederland zich unaniem aan bij de beste bokshandschoenen volgens de consumentenbond. Er bestaat inderdaad geen beter paar dan de Gorilla Wear Ashton Pro bokshandschoenen, omdat het handschoenen zijn die geschikt zijn voor zowel beginnende als professionele boksers.

Ze zijn je beste optie omdat ze duurzaam zijn, je helpen bij het ontwikkelen van je bokstechnieken en een maximale bescherming bieden tijdens het sparren, pad- en zakwerk en professionele wedstrijden.

Verder kan je ze nog gemakkelijk aan aandoen en gaan ze voor een langere tijd mee. Zo is het een echte lange termijn aankoop die voor iedereen handig is

Ben jij benieuwd naar de JKBOXING Bokshandschoenen 16 oz.? Klik dan gauw op de onderstaande button.

Bij bokshandschoenen kopen kan het ruime aanbod dat vandaag op de markt ervoor zorgen dat je overweldigend raakt. Hierdoor koop je mogelijk zelfs de verkeerde handschoenen. Maar dankzij onze uitgebreide bokshandschoenen test ben je verzekerd van een vereenvoudigde zoektocht.

Nadat we een 20-tal bokshandschoenen hebben getest, hebben we een lijst gemaakt op basis van onze eigen ervaringen met de handschoenen. Maar er werd ook rekening gehouden met klantbeoordelingen en de beoordeling van professionele boksers. 

Vervolgens werden de verzamelde gegevens gebruikt om een ultieme top 5 samen te stellen. Dit vooral omdat wij de allerbeste handschoenen voor je op een rijtje wilde zetten. Dus zoek je naar een nieuw paar goede bokshandschoenen? Dan is dit artikel met de beste bokshandschoenen 2023 voor jou!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste bokshandschoenen uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Bokshandschoenen

JKBOXING bokshandschoenen 16 oz. Zwart
Beste Koop bokshandschoenen

1. JKBOXING Bokshandschoenen 16 oz.

Gorilla Wear Mosby Bokshandschoenen - Boxing Gloves - Boksen - 8 oz
Beste luxe bokshandschoenen

2. Gorilla Wear Mosby Bokshandschoenen

Gorilla Wear Ashton Pro Bokshandschoenen - Boxing Gloves - Boksen - Rood/Zwart - 18 oz
Beste goedkope bokshandschoenen

3. Gorilla Wear Ashton Pro Bokshandschoenen

Ali's fightgear bokshandschoenen kinderen bt go zwart met goud - 8 oz - S
Beste bokshandschoenen kinderen

4. Ali's Fightgear Bokshandschoenen Kinderen

adidas Speed 100 (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Wit 8oz
Beste bokshandschoenen beginners

5. Adidas Speed 100 (Kick)Bokshandschoenen

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste bokshandschoenen zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

20+ Bokshandschoenen vergeleken

22+ ervaringen gecheckt

19+ uur onderzoek


Wat zijn de beste Bokshandschoenen?

We kunnen nu eindelijk beginnen met de nu met de uitwerking van de ultieme Top 5. Hierin gaan we antwoord geven op de vragen: welke bokshandschoenen zijn het beste en welke bokshandschoenen passen het beste bij mij? Zo heeft elk product een korte review gekregen.

Ze hebben ook een eindbeoordeling gekregen met een eigen categorie. Zo zit er voor iedereen wel goede bokshandschoenen tussen. Verder worden er nog voor- en nadelen benoemd. Ben jij dus benieuwd naar onze ultieme Top 5? Verspil dan geen tijd en lees gauw verder!

1. JKBOXING Bokshandschoenen 16 oz.

JKBOXING bokshandschoenen 16 oz. Zwart
 • Mesh handpalm die zorgt voor een optimaal ademend vermogen en comfort
 • Evershield-ontwerp dat de pols meer bescherming biedt
 • Hoogwaardig kunstleer en EVA-foam bieden volledige bescherming van de handen
 • Niet iedereen vindt het logo mooi
 • De roze kleur is niet verkrijgbaar op het moment

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Of het nu gaat om sparren of gewoon trainen in de sportschool, deze JKBOXING Bokshandschoenen vallen in de smaak bij heel wat mannen.

Ze zien er niet alleen lekker stoer uit met het leeuwenlogo, maar zijn ook buitengewoon sterk door het hoogwaardige kunstleder aan de buitenzijde en EVA-foam aan de binnenzijde. Hierdoor zijn ze perfect om de volledige handen te beschermen tijdens het sparren of voor beginners die willen trainen op een bokszak.Daarnaast hebben deze duurzame handschoenen een mesh handpalm die zorgt voor een optimaal ademend vermogen en comfort.

De te verkrijgen gewichtsmaten liggen tussen 4oz en 18oz, waardoor ze geschikt zijn voor zowel lichtgewichten als zwaargewichten (dat is toch fijn). Deze handschoenen, die verkrijgbaar zijn in twee kleuren, namelijk zwart en rood, zitten niet alleen bijzonder goed, ze hebben ook een evershield-ontwerp dat je pols meer bescherming biedt, vooral als je aan zak- en padwerk doet. 

2. Gorilla Wear Mosby Bokshandschoenen

Gorilla Wear Mosby Bokshandschoenen - Boxing Gloves - Boksen - 8 oz
 • Veelzijdig ontwerp dat je in staat stelt je technieken te blijven ontwikkelen
 • EVA-foam in meerdere lagen zorgt voor extra bescherming
 • Stevig handcompartiment om comfortabel en veilig op de pads of bokszak te slaan
 • Zitten te strak als je niet de juiste maat kiest
 • De stevige velcro is moeilijk los te maken

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de tweede plek hebben we de Gorilla Wear Mosby Bokshandschoenen! Dit zijn de beste luxe bokshandschoenen die je op dit moment kan aanschaffen.

Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en vijf maten zijn de Gorilla Wear Mosby Bokshandschoenen handig voor nieuwkomers in gevechtsporten als boksen, kickboksen en Muay Thai. Zowel klanten als AnalyseNederland zijn erg enthousiast over het product. Dankzij het veelzijdig ontwerp zorgen deze handschoenen ervoor dat je je technieken blijft ontwikkelen. Zo wordt je elke training beter!

Deze bokshandschoenen zijn gemaakt van EVA-foam in meerdere lagen en bieden daardoor meer bescherming (dat is altijd een fijn gevoel). Het stevige handcompartiment maakt het comfortabel en veilig om in de sportschool op de pads of de bokszak te slaan. De handschoenen zijn duurzaam, hebben een geweldige demping en zijn gemakkelijk schoon te houden omdat nare geurtjes niet blijven hangen. 

3. Gorilla Wear Ashton Pro Bokshandschoenen

Gorilla Wear Ashton Pro Bokshandschoenen - Boxing Gloves - Boksen - Rood/Zwart - 18 oz
 • Compact ontwerp om gemakkelijker voorbij de verdediging van de tegenstander te komen
 • Vijf lagen EVA-foam zorgen voor krachtige stoten
 • Stevig kunstleer zorgt voor maximale bescherming en duurzaamheid
 • Gewichtsmaten onder 80z niet verkrijgbaar
 • Lange velcro zorgt voor licht ongemak bij smalle polsen

Score

9.3

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Wil jij eerder een betere budget optie voor bokshandschoenen? Neem dan toch een kijkje bij de Gorilla Wear Ashton Pro Bokshandschoenen!

Deze bokshandschoenen voor professionals zijn ontworpen voor maximale kracht (goede polssteun maar minimale demping). Het compact ontwerp van de Gorilla Wear Ashton Pro Bokshandschoenen zijn perfect om voorbij de verdediging van de tegenstander te knijpen. Zo kan je ook harder slaan Bovendien zijn ze gevuld met vijf lagen EVA-foam, waardoor ze goed zijn voor meerder gevechten.

Er zijn ook MMA-vechters die graag deze professionele bokshandschoenen gebruiken voor hun training, omdat ze ook in lichte gewichtsmaten verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn ze ook geschikt bij sporten als Engels boksen, kickboksen en Muay Thai. Om het even welke sport je beoefent, deze handschoenen zorgen voor krachtige stoten en een maximale bescherming van de handen dankzij het stevige kunstleer aan de buitenzijde. 

4. Ali's Fightgear Bokshandschoenen Kinderen

Ali's fightgear bokshandschoenen kinderen bt go zwart met goud - 8 oz - S
 • Extra vulling op de handpalm om beter stoten op te vangen
 • Gebruiksvriendelijke velcro voor gemakkelijk aan en uittrekken
 • Thermische regeling dat ervoor zorgt dat de handen niet te zweterig worden
 • Maten vallen groter uit
 • Iets prijziger dan de gemiddelde bokshandschoenen voor kinderen 

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Heb jij kinderen en zoek je de geschikte bokshandschoenen? Stop dan nu met zoeken en bekijk de li's Fightgear Bokshandschoenen Kinderen!

Het vinden van een betrouwbaar paar bokshandschoenen voor kinderen kan best lastig zijn. Maar het kan echter moeilijk zijn om de Ali's Fightgear Bokshandschoenen voor kinderen te negeren. De handschoenen hebben een extra vulling op de handpalm om beter stoten op te vangen en een kindvriendelijk polsontwerp. In wezen zorgt de velcro ervoor dat de handschoenen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.

Bovendien zijn deze bokshandschoenen gemaakt van duurzaam kunstleer dat ervoor zorgt dat ze lang meegaan. Daarnaast bieden deze handschoenen thermische regeling aan de top om ervoor te zorgen dat de handen niet te zweterig worden. De nadelen zijn dat de maten groter uitvallen en dat de handschoenen iets prijziger zijn dan de gemiddelde bokshandschoenen in deze categorie.

5. Adidas Speed 100 (Kick)Bokshandschoenen

adidas Speed 100 (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Wit 8oz
 • Smallere pasvorm maakt ze erg toegankelijk voor vrouwen
 • Voorgevormde vorm van ge├»njecteerd schuim biedt een uitstekende schokabsorptie
 • Sluiting met klittenband voor gemakkelijk aan- en uittrekken
 • Smalle pasvorm is niet geschikt voor mensen met brede handen
 • Niet geschikt voor fanatieke boksers

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

We hebben de laatste plek in onze lijst weggelegd voor de Adidas Speed 100 (Kick)Bokshandschoenen! Dit zijn de beste bokshandschoenen voor beginners!

Deze handschoen van Adidas ziet er heel eenvoudig uit, maar voelt helemaal niet aan als een standaard bokshandschoen. De Adidas Speed 100 Bokshandschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Ze zijn licht en bovendien heeft Adidas in het ontwerp een zeer beschermend meerlagig schuim gebruikt. Dit vanaf de pols tot de vingertoppen, waardoor de handschoenen bijzonder goed aansluiten en een enorme ondersteuning bieden.

Hierdoor is het de favoriete handschoen van vele vrouwen maar ook andere mensen. De handschoenen kunnen worden gebruikt voor Engels boksen, Muay Thai en kickboksen, maar ook voor boxfit- of fitnesslessen. Ze zijn echter niet ontworpen voor de fervente bokser die dagelijks gaat trainen, maar eerder voor degenen die zich af en toe aan een bokstraining wagen. Al met al dus zeer goede bokshandschoenen!


Top 10 Bokshandschoenen

Waar kun je het beste bokshandschoenen kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste bokshandschoenen van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkocht bokshandschoenen bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 bokshandschoenen!


Bokshandschoenen kopen: hier moet je op letten

Het kopen van bokshandschoenen is moeilijker dan je zou denken. Wat zijn bijvoorbeeld de beste bokshandschoenen volgens de consumentenbond? Aan welke criteria voldoet bokshandschoenen? Voordat je deze vragen beantwoord is het belangrijk om goed onderzoek te doen.

In onderstaande sectie ontdek je waar je op moet letten bij het kopen van bokshandschoenen. Door deze criteria in je achterhoofd te houden weet je zeker dat jij geen miskoop doet. Lees dus gauw verder zodat je daarna goede bokshandschoenen kan aanschaffen.

Type handschoenen

Om de vraag welke bokshandschoenen past het beste bij mij te beantwoorden, kunnen we alleen maar zeggen dat het soort handschoenen die je nodig hebt, afhangt van je boksactiviteiten. Je vindt bokshandschoenen voor sparring, training, zak- en padwerk en wedstrijden. Kortom, heel wat bokshandschoenen zijn specifiek ontworpen voor een bepaald doel. Koop dus niet zomaar een paar bokshandschoenen in de aanbieding.

Bij zaktraining kun je bijvoorbeeld geen sparringhandschoenen gebruiken en vice versa. Dit komt omdat sparringhandschoenen je sparringpartner beschermen tegen blessures tijdens de training. Daarnaast zijn zakhandschoenen ontworpen om je handen te beschermen en niet het doelwit. 

Professionele bokshandschoenen worden over het algemeen alleen gebruikt voor wedstrijden, wat niet wegneemt dat je ze niet tijdens een training kunt gebruiken. Ze zijn alleen vaak prijziger dan de gemiddelde handschoenen, omdat ze van superieure kwaliteit zijn.

Materiaal

Fabrikanten gebruiken meestal leer en vinyl voor het maken van handschoenen. Voor beginners en kinderen zijn vinylhandschoenen geschikt. Deze handschoenen zijn goedkoper dan leren handschoenen. Gewoonlijk hebben vinylhandschoenen een klittenbandsluiting die gemakkelijker aan te trekken is.

Professionals gebruiken leren handschoenen. Als je eenmaal de basistechnieken en basisvaardigheden in het boksen hebt ontwikkeld, heb je een duurzamer paar handschoenen nodig. Leren handschoenen zijn duurzamer dan vinylhandschoenen en gaan meestal meerdere jaren mee. Uiteraard moet je voor leren handschoenen wat dieper in je portemonee tasten, maar in de plaats daarvan krijg je een goede investering vanwege de langere levensduur.

Gewicht en Maat

Als je eenmaal het type en materiaal van je nieuwe paar hebt bepaald, moet je het gewicht en de maat controleren. Bokshandschoenen voor volwassenen zijn verkrijgbaar in gewichten van 8 oz tot 20 oz. Small, medium en large zijn de beschikbare maten handschoenen.

Handschoenen van gemiddelde grootte passen voor vrouwenhanden. Sparringhandschoenen en trainingshandschoenen hebben een gewicht van 12oz tot 20oz. In feite komt het gewicht van de handschoenen overeen met het lichaamsgewicht van de drager.

Voor professionele wedstrijden worden 10oz bokshandschoenen gebruikt. En ben je op zoek naar handschoenen voor trainings- en sparringdoeleinden? Dan zit je goed met een paar 16oz bokshandschoenen.

gewicht en maat bokshandschoenen

Veelgestelde vragen

Waarom is deze bokshandschoenen test betrouwbaar?

Om te bepalen welke bokshandschoenen het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende bokshandschoenen op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de producten die wij het allerbest vinden zijn terug te vinden in dit artikel.

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij AnalyseNederland.nl werken we met een eigen analyse model. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs / kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst. Op basis hiervan adviseren we wat het beste product is in een specifieke situatie.

Wat voor bokshandschoenen heb ik nodig?

Iedereen heeft een eigen voorkeur op het gebied van bokshandschoenen. Daarom is het belangrijk om goed onderzoek te doen. In onze Top 5 hebben we elk product een categorie gegeven. Het is dus slim om dit goed door te lezen. Op deze manier kan je namelijk erachter komen welke bokshandschoenen je nodig hebt.

Wat draag je onder bokshandschoenen?

Het is belangrijk om je handen en polsen goed te beschermen tijdens het boksen. Daarom draag je er bandage omheen. Hiermee zitten de bokshandschoenen strakker en dat is ook goed voor de slagen. Alles blijft goed op z'n plek zitten waardoor de kans kleiner is dat je iets breekt.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>