Best Geteste Tosti ijzer

Tefal Snack Collection SW854D - Contactgrill - Tosti ijzer

Tefal Snack Collection SW854D

De Tefal Snack Collection SW854D is volgens onze analyse de beste koop tosti ijzer van 2024. Dit product wordt geleverd met 4 verschillende platen waardoor je ook tosti's, wafels, poffertjes en panini's kunt maken. Het apparaat is ontzettend snel warm en voor deze prijs zijn wij eerlijk gezegd geen betere optie tegen gekomen.

Als je op zoek bent naar het beste tosti ijzer van dit moment dan zit je bij dit artikel goed!

In een grondige en uitgebreide analyse hebben wij meer dan 15 verschillende tosti ijzers getest, vergeleken en beoordeeld op meerdere criteria.

Uit deze analyse is uiteindelijk een top-5 gekomen waarin alleen de allerbeste producten een plaatsje hebben bemachtigd. Benieuwd welke product dit zijn? Lees dan gauw verder!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste tosti ijzers uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Tosti ijzers van 2024

Tefal Snack Collection SW854D - Contactgrill - Tosti ijzer
Beste Koop Tosti ijzer

1. Tefal Snack Collection SW854D

Princess 112536 - Multi Grill 4-in-1- Contactgrill
Beste Luxe tosti ijzer

2. Princess 112536 

MOA Tosti Apparaat - Tosti IJzer - Contactgrill - Sandwich Maker - SW18
Beste goedkope tosti ijzer

3. MOA Tosti Apparaat 

Tristar SA-3060 Tosti-ijzer – Tosti apparaat met anti-aanbaklaag - Cool Touch Sandwichmaker - 900 watt - Zwart
Beste tosti ijzer 2 personen

4. Tristar SA-3060 

Domo DO9064C - XXL Tosti-ijzer - Croque XL - 4 tosti's - 50% groter - Wit
Beste tosti ijzer 4 personen

5. Domo DO9064C 

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste tosti-ijzers zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

16+ Tost ijzers vergeleken

25+ ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat zijn de beste Tosti ijzers van 2024?

Het kopen van het juiste tosti ijzer is nu eenmaal een flink karwei. Bij AnalyseNederland maken we het graag zo makkelijk mogelijk voor je.

In onderstaande sectie vind je een overzicht van alle tosti ijzers die zeer goed naar voren zijn gekomen in onze test. Kortom, door te kiezen voor een van onderstaande opties weet je zeker dat je goed zit. 

1. Tefal Snack Collection SW854D

Tefal Snack Collection SW854D - Contactgrill - Tosti ijzer
 • Je kan het gemakkelijk aan- en uit zetten
 • Heeft een anti-aanbaklaag
 • Het kan schoongemaakt worden in de vaatwasser
 • Heeft geen timer
 • Moet het eerst schoonmaken als je het hebt uitgepakt

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Uit onze test analyse is gebleken dat de Tefal Snack Collection SW854D het beste tosti ijzer van 2024 is. Geen enkel tosti ijzer kwam zo goed uit onze test als dit model.

De Tefal Snack Collection SW854D is multifunctioneel, aangezien je er 4 platen bij krijgt. Dit betekent dat je het niet alleen hoeft te gebruiken voor tosti's, je kunt hem namelijk ook gebruiken voor wafels, poffertjes of panini's.

Verder kunnen er 2 tosti's tegelijk in en neemt hij dus ook niet heel veel ruimte in beslag. Dit is heel erg fijn, aangezien je hem dus gemakkelijk in een kast kan plaatsen.

Verder heeft het tosti ijzer ook een lampje aan de bovenkant. Hiermee kan je zien of het de juiste temperatuur heeft. Op deze manier kan je de perfecte tosti's maken! 

2. Princess 112536 

Princess 112536 - Multi Grill 4-in-1- Contactgrill
 • Kan het makkelijk opbergen
 • Beschikt over een anti-slip bodem
 • Zorgt ervoor dat de broodjes goed getoast worden
 • Duurste optie van de lijst
 • Je kan niet zien hoe warm het tosti ijzer is

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Maar wil jij liever een luxe tosti apparaat? Dan hebben we op de tweede plek de Princess 112536! Hier krijg je namelijk ook nog 4 verschillende platen bij.

Bij de Princess 112536 kan je de platen gemakkelijk verwisselen en neemt het geen tijd in beslag. Je hebt ook een grillplaat waardoor je het kan gebruiken tijdens het gourmetten.

Het is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor gaat product voor een langere tijd mee. De tosti's komen er heerlijk uit en de kaas smelt zeer goed. Het brood wordt goed getoast waardoor je heerlijk kan genieten van het eten.

Het tosti apparaat beschikt ook over een anti-aanbaklaag. Dit betekent dat het broodje niet blijft plakken en het is zelfs bestendig tegen gesmolten kaas!

Aan de onderkant heeft het ook een anti-slip bodem. Het tosti ijzer blijft dus staan op de juiste plek waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd. Al met al is het dus een uitstekend product die geschikt is voor een klein- en groot huishouden!

3. MOA Tosti Apparaat 

MOA Tosti Apparaat - Tosti IJzer - Contactgrill - Sandwich Maker - SW18
 • Wordt snel warm
 • Het is een stevig apparaat
 • Goedkoopste optie van de lijst
 • Is niet vaatwasserbestendig
 • Je kan de platen er niet afhalen

Score

9.3

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de derde plek hebben we de MOA Tosti Apparaat! Dit is het beste goedkope tosti ijzer van 2024. Hiermee haal je echt een koopje in huis.

We hebben al aangegeven dat tosti ijzers best wel duur kunnen zijn, maar dat is bij de MOA Tosti Apparaat zeker niet het geval! Hierdoor heeft het een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Zo hoef je het niet alleen te gebruiken voor tosti's maar kunnen panini's ook op de plaat. Er is dus genoeg ruimte voor meerdere tosti's. Daarbij warmt het snel op en hoef je dus niet lang te wachten voor het eten klaar is.

Het is gemaakt van roestvrij staal waardoor het voor een langere tijd meegaat. Hierbij is het ook een redelijk klein product. Je kan het dus gemakkelijk in een kast plaatsen. Verder beschikt het over twee controlelampjes. Dit zorgt ervoor dat iedereen veilig met het tosti ijzer kan omgaan. Iedereen kan het ook gemakkelijk installeren, aangezien je de stekker alleen in het stopcontact moet plaatsen. Wie wilt dat nu niet?

4. Tristar SA-3060 

Tristar SA-3060 Tosti-ijzer – Tosti apparaat met anti-aanbaklaag - Cool Touch Sandwichmaker - 900 watt - Zwart
 • Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren
 • Door het goede design worden de 2 tosti's niet tegen elkaar aan gelegd
 • Je kan er grote tosti's mee maken
 • Heeft geen aan-uit schakelaar
 • Sommige mensen moeten er voorzichtig mee omgaan

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als je geen kinderen hebt raden we aan op een kijkje te nemen bij de Tristar SA-3060! Met dit tosti ijzer kan je namelijk 2 tosti's maken en heb je geen groot apparaat nodig.

De Tristar SA-3060 beschikt over 2 aparte 'vakjes' waar je de tosti's in kan plaatsen. Dit heeft een aantal voordelen! Zo kan je er grote tosti's meemaken en kunnen de tosti's elkaar niet aanraken.

Dit gebeurt redelijk vaak en de gesmolten kaas kan het eten verpesten. Dat is hier dus zeker niet het geval. Het zijn ook redelijk diepe plaatsen waardoor er niets over de rand kan gaan. Dit zorgt ook voor een betere veiligheid.

Verder heeft het een slim design. Zo is het een redelijk klein product waardoor je het makkelijk in de keuken kan opbergen. Dit kan horizontaal en verticaal gedaan worden.

Het product wordt ook redelijk snel warm en zorgt ervoor dat het brood goed getoast wordt. De kaas hieronder zal goed smelten waardoor je al gauw kan smullen van de tosti. Het kleine formaat zorgt dat het uiterst geschikt is voor een klein huishouden.

5. Domo DO9064C 

Domo DO9064C - XXL Tosti-ijzer - Croque XL - 4 tosti's - 50% groter - Wit
 • 2 jaar garantie
 • Zorgt ervoor dat de kaas goed smelt
 • Door de handgreep kan je het gemakkelijk meenemen
 • Je kan de platen er niet afhalen
 • Minder geschikt voor panini's

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Heb jij een groot gezin en zoek je hiervoor een geschikte tosti ijzer? Dan raden we je aan om de Domo DO9064C te bekijken! Dit is namelijk geschikt voor een groot huishouden.

Deze tosti ijzer beschikt over een anti-slip onderkant. Hierdoor kan het apparaat niet gemakkelijk verplaatst worden en dat zorgt voor meer veiligheid.

De Domo DO9064C kan je gebruiken om 4 grote tosti's mee te maken. Deze platen zijn ook redelijk diep waardoor je veel kaas in de tosti kan doen. Na het gebruik kan je het gemakkelijk schoonmaken. Je hoeft namelijk alleen wat water en een spons te gebruiken!

Hierbij wordt het tosti apparaat ook heel snel warm. Zo kan je er snel gebruik van maken. Je kan het tosti ijzer ook sluiten waardoor de kaas goed kan smelten.

Zo wordt het brood ook zeer goed getoast. Daarbij is het ook gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Het gaat niet snel kapot en voor een groot tosti apparaat neemt het weinig ruimte in beslag. Je kan het dus overal in je keuken plaatsen.

Wellicht ook interessant:
- Beste Broodrooster
-Beste Keukenmachine


Top 10 tosti ijzers

Hieronder vind je de top 10 meest verkochte tosti ijzers bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 tosti ijzers!


Waar moet je op letten bij het kopen van een tosti ijzer?

De meeste tosti ijzers lijken op elkaar en daarom kan het moeilijk zijn om een goede aankoop te doen. Daarom moet je goed onderzoek doen.

Een tosti ijzer kopen kan dus best lastig zijn. Om je op weg te helpen hebben we de belangrijkste criteria voor je op een rijtje gezet.

Niet elk product beschikt over dezelfde kwaliteit en hiermee kan je een miskoop voorkomen. Hierdoor raden we je ook aan om de criteria goed door te lezen. Zo kan je goed op zoek gaan naar het juiste product. De criteria is ook getest in de beste wifi versterker volgens de consumentenbond test.

1. Platen

De platen is een belangrijk punt waar je goed op moet letten. Die zijn namelijk geschikt voor tosti's maar kunnen ook gebruik worden voor andere doeleindes.

Daarbij moet je goed kijken wat voor vorm de platen hebben. Ze kunnen ook verwisselbaar zijn. Het is slim om van te voren deze punten goed te bekijken. Je kan namelijk snel verrast worden als je opzoek gaat naar een goede tosti ijzer.

2. Maat

Het is ook belangrijk om te kijken naar de maat van het tosti ijzer. Dit heeft ook te maken met het huishouden. Je wilt dat het tosti apparaat niet veel ruimte in beslag neemt.

De meeste tosti apparaten zijn geschikt voor 2 personen en die zijn ook kleiner. Andere tosti ijzers zijn weer geschikt voor 4 personen en daardoor ook groter. Het is slim om hier goed rekening mee te houden.

3. Design

De meeste tosti apparaten zijn maar verkrijgbaar in 1 kleur. Hierdoor kan het design best saai zijn maar als je verder zoekt kan je wat leukers vinden.

Als je dit belangrijk vindt, is het slim om hier rekening mee te houden. Het is natuurlijk wel leuk als het tosti apparaat een echte toevoeging is voor de keuken. Bedenk dus van tevoren wat voor design je het liefst wilt hebben voor het tosti ijzer.

4. Merk

Tosti apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Ze worden dan ook gemaakt door meerdere merken. Als je goed onderzoek doet dan valt je op dat er een paar merken vaak naar voren komen.

 Het is belangrijk om hier goed naar te kijken. Dit zijn vaak betrouwbare merken maar ze zijn ook wat prijziger. Denk hier dus goed over na voordat je een aankoop doet.


Veelgestelde vragen

Waarom is deze tosti ijzer test betrouwbaar?

Om te bepalen welke tosti ijzer het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende tosti ijzers op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de producten die wij het allerbest vinden zijn terug te vinden in dit artikel.

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij AnalyseNederland.nl werken we met een eigen analyse model. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs / kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst. Op basis hiervan adviseren we wat het beste product is in een specifieke situatie.

Kan je bakpapier in de tosti ijzer gebruiken?

Dit kan je zekerste weten doen. Het wordt namelijk zelfs aangeraden. Als je een tosti maakt is het belangrijk om er bakpapier tussen te doen aangezien het gesmolten kaas dan niet op het ijzer komt.

Wat is de beste tost ijzer?

Wij van AnalyseNederland.nl hebben meerdere producten getest en een ultieme Top 5 gevormd. De Tefal Snack Collection SW854D is dus de beste tosti ijzer van 2024!

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>