Onze Favoriete Broodrooster

Philips Daily HD2581/90

Philips Daily HD2581/90
Na het uitvoeren van een uitgebreide beste broodrooster analyse, weten wij van AnalyseNederland precies wat de beste opties van dit moment zijn. Wij hebben namelijk tientallen broodrooster onderworpen aan de ultieme test.

Volgens onze beste broodrooster analyse is de Philips Daily HD2581/90 de beste koop broodrooster van 2023. Zo beschikt deze broodrooster over 8 verschillende standen en een geïntegreerde opzethouder. Daarnaast is hij van een uitstekende kwaliteit en ontzettend duurzaam.

Meer weten? Klik dan op de onderstaande button!

Een broodrooster is een ontzettend handig keuken keukenapparaat dat jij kunt gebruiken voor het roosteren van sneetjes brood. Dankzij de verwarmingselementen heb jij binnen no-time een heerlijk getoast broodje. Ook beschikken modellen vaak over timers en andere handige functies.

Z'n handige broodrooster kun jij al aanschaffen voor een paar euro. Broodroosters hoeven namelijk totaal niet duur te zijn. Wil jij echter een broodrooster met allerlei handige extra functionaliteiten? Dan kun je ook naar duurdere modellen kijken.

Om er voor te zorgen dat jij de beste keuze maakt, hebben wij van AnalyseNederland een ultieme broodrooster analyse uitgevoerd. Hierbij hebben wij tientallen modellen onderworpen aan de ultieme test. Benieuwd welke broodrooster de beste optie voor jou is en waar je op moet letten? Lees dan gauw verder!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste broodroosters uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Broodroosters

Philips Daily HD2581/90
Beste Koop broodrooster

1. Philips Daily HD2581/90

SMEG Broodrooster TSF01BLEU
Beste broodrooster met ontdooifunctie

2. SMEG Broodrooster TSF01BLEU

Severin AT 2509
Beste grote broodrooster

3. Severin AT 2509

Aigostar Warrior 30JRL
Beste GOEDKOPE BROODROOSTER

4. Aigostar Warrior 30JRL

Broodrooster Tristar BR-1025
Beste broodrooster met timer

5. Broodrooster Tristar BR-1025

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste broodroosters zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

20+ broodroosters vergeleken

40+ ervaringen gecheckt

10+ uur onderzoek


Wat is de beste broodrooster?

Een vraag die wij vaak voorbij zien komen is: ''Welke broodrooster is het beste?''. Wij van AnalyseNederland hebben hier onderzoek naar gedaan door een uitgebreide broodrooster analyse uit te voeren. Hierbij zijn wij tot verschillende opvallende conclusies gekomen. 

Zo zijn wij er achter gekomen dat er beste broodroosters zijn voor verschillende categorieën. Het ene model is de beste optie voor het toasten van groot brood en het andere model beschikt juist weer over een handige tostiklem.

Hieronder vind je daarom onze top 5 beste broodroosters waarbij wij rekening gehouden hebben met verschillende prijsklassen en categorieën. Benieuwd welke broodrooster het beste bij jou past? Lees dan gauw verder!

1. Philips Daily HD2581/90

Philips Daily HD2581/90
 • Beschikt over 8 verschillende standen
 • Voorzien van Cool wall technologie voor extra bescherming
 • Beschikt over uitschuifbare kruimellade
 • Geen meegeleverde tostiklemmen
 • Geen koordopslagruimte

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Uit onze beste broodrooster analyse is gebleken dat de Philips Daily HD2581/90 de beste koop broodrooster optie van dit moment is. Deze broodrooster beschikt namelijk over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en is geschikt voor ieder budget.

Deze beste koop broodrooster beschikt over maar liefst 8 verschillende warmtestanden waardoor jij jouw brood helemaal naar wens kunt roosteren. Daarnaast heeft hij een cool wall functie voor extra veiligheid. Hierdoor kun je de broodrooster namelijk gemakkelijk vastpakken zonder dat je jezelf bezeert.

De Philips Daily HD2581/90 heeft ook een uitschuifbare kruimellade waardoor jij hem ook gemakkelijk weer schoon kunt maken. De ontdooifunctie zorgt er tevens voor dat jij brood uit de vriezer binnen no-time ontdooit hebt zodat jij gelijk kunt eten. Meer weten? Klik dan op de button hierboven!

2. SMEG Broodrooster TSF01BLEU

SMEG Broodrooster TSF01BLEU
 • Beschikt over een uitstekende kwaliteit
 • Beschikt ook over een ontdooifunctie
 • Dit model heeft 6 verschillende bruiningsniveau's
 • Prijs van deze broodrooster is zeer hoog

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Ben jij op zoek naar een super deluxe broodrooster welke beschikt over de allerbeste kwaliteit en zeer fijne specificaties? Dan is de SMEG Broodrooster TSF01BLEU de beste optie voor jou. SMEG is een zeer bekend keukenmerk dat echte high quality producten levert.

Zo beschikt de SMEG Broodrooster TSF01BLEU over een vermogen van wel 1400 watt en 6 verschillende bruiningsniveaus. Ook heeft hij een ontdooifunctie waarmee jij broodjes razendsnel kunt ontdooien. Het enige nadeel van deze luxe broodrooster is dat de kruimellade niet vaatwasser bestendig is.

Je moet de kruimellade dus zelf met de hand afwassen. Wel heeft dit model twee brede sleuven en een automatisch pop-up systeem. Hierdoor schieten de broodjes vanzelf naar boven wanneer deze klaar zijn. Naast de ontdooifunctie beschikt dit model ook over een opwarm en bagel functie!

3. Severin AT 2509

Severin AT 2509
 • Beschikt over extra brede sleuven voor groot brood
 • Gemaakt van roestvrijstaal materiaal
 • Je kunt 4 boterhammen tegelijk roosteren
 • Dit model is minder compact door grote formaat

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Wil jij nou een broodrooster dat ook geschikt is om groot brood te roosteren? Dan is de Severin AT 2509 de beste optie voor jou. Deze broodrooster beschikt namelijk over zeer brede sleuven waardoor hij geschikt is voor kleine- en grote sneetjes brood.

Verder is de Severin AT 2509 gemaakt van roestrvrijstaal en zeer duurzaam waardoor hij ontzettend lang mee gaat. Deze broodrooster kan ook 4 broodsneetjes tegelijk roosteren, ideaal voor grote eters. Dankzij de 6 verschillende standen kun je ook heel precies instellen hoe bruin je de sneetjes brood wilt hebben.

De Severin AT 2509 beschikt ook over een kruimellade die de kruimels handig opvangt. Hierdoor houdt jij de keuken en het apparaat schoon en kun jij de kruimels gemakkelijk na gebruik weggooien. Ook is deze kruimellade ontzettend handig schoon te maken.

4. Aigostar Warrior 30JRL

Aigostar Warrior 30JRL
 • In 3 kleuren verkrijgbaar
 • Beschikt over een ontdooifcuntie
 • Keuze uit 7 verschillende bruiningsstanden
 • Beschikt niet over een tostiklem

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Wil jij nou besparen op een broodrooster? Dan is de Aigostar Warrior 30JRL een zeer goede optie. Deze budget broodrooster is namelijk zeer goedkoop, maar doet precies wat je wilt. Hij roostert namelijk binnen no-time jouw broodjes tot de gewenste bruining.

Ook dit model beschikt over de handige cool wall technologie waardoor het een zeer veilige optie is. Hierdoor is deze broodrooster ook prima te gebruiken door kinderen. De Aigostar Warrior 30JRL beschikt over 7 verschillende bruiningsstanden zodat jij precies naar wens jouw brood kunt toasten.

Het nadeel van de Aigostar Warrior 30JRL is dat ook dit model niet beschikt over een tostiklem. Wel heeft hij een handige ontdooifunctie en een annuleerfunctie. Het snoeropbergsysteem in combinatie met het compacte formaat zorgt er tevens voor dat jij hem na gebruik makkelijk kunt opbergen.

5. Broodrooster Tristar BR-1025

Broodrooster Tristar BR-1025
 • Wordt geleverd met twee microfoons
 • Beschikt over een handige afstandsbediening om hem te bedienen
 • Dit model beschikt over ingebouwde discoverlichting
 • Geluid klinkt niet uitstekend wanneer hij heel hard staat

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de laatste plaats hebben wij de Broodrooster Tristar BR-1025 geplaatst in onze top 5. Deze broodrooster is namelijk ideaal voor iedereen die voor een lage prijs een goede broodrooster wilt aanschaffen. Dit model kan namelijk twee broodjes tegelijk roosteren op 6 verschillende standen.

Ook de Broodrooster Tristar BR-1025 heeft een handige kruimellade welke jij gemakkelijk kunt schoonmaken na gebruik. Het model beschikt over 800 Watt aan vermogen waardoor jij binnen een zeer korte tijd de broodjes naar wens kunt toasten.

Ook dit model kan in verschillende kleuren worden aangeschaft, namelijk in het zwart en in het wit. De Broodrooster Tristar BR-1025 heeft ook een ontdooi- en opwarmfunctie. De kruimellade is uitschuifbaar en dankzij het compacte formaat berg jij hem makkelijk weer op.


Top 10 Broodroosters

Waar kun je het beste een broodrooster kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste broodroosters van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkocht broodroosters bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 broodroosters!


Broodrooster kopen: hier moet je op letten

Wanneer je van plan bent om een broodrooster te gaan kopen, is het verstandig om met enkele belangrijke criteria rekening te houden. Omdat er veel verschillende soorten broodroosters zijn kan het namelijk lastig zijn om de beste keuze te maken. Een miskoop is daarom snel gemaakt.

Maar maak je geen zorgen. Wij van AnalyseNederland hebben hieronder namelijk de belangrijkste criteria voor je op een rijtje gezet. Door rekening te houden met deze criteria ontdek je gemakkelijk welke opties het meest geschikt zijn voor jou.

Onderstaande criteria zijn ook getest in de beste broodrooster volgens de consumentenbond test. Kies dus niet zomaar voor een broodrooster aanbieding, maar vergelijk meerdere opties kritisch om de beste keuze te maken.

Kwaliteit

Allereerst is het belangrijk om rekening te houden met de kwaliteit van een broodrooster. Dit kan namelijk onderling flink verschillen. Hierdoor kan goedkoop soms ook leiden tot duurkoop. Om die reden is het belangrijk om goed naar de kwaliteit te kijken.

Door naar de reviews van een broodrooster te kijken, kan vaak een goed beeld gevormd worden van hoe goed de broodroosters daadwerkelijk zijn. Ook kun je kijken naar het merk van de broodroosters, dit zegt vaak ook iets over de kwaliteit. Is het een bekend merk of niet?

Functionaliteiten

Daarnaast kun je rekening houden met de extra functionaliteiten van een broodrooster. Zo kun je letten op hoeveel verschillende warmtestanden het model heeft, beschikt de broodrooster over en timer en heeft hij een uitschuifbare kruimellade.

Deze functionaliteiten kunnen namelijk zeer handig zijn. Het is bijvoorbeeld zonde om een broodrooster aan te schaffen welke uiteindelijk jouw brood niet op de gewenste bruinheid kan roosteren.

broodrooster kopen? waar moet je opletten

Formaat

Ook het formaat van een broodrooster is belangrijk om naar te kijken. Wil jij de broodrooster bijvoorbeeld meenemen op vakantie of moet hij op een specifieke plek opgeborgen worden? Dan is het belangrijk om goed naar het formaat te kijken.

Het formaat van een broodrooster vind je vrijwel altijd in de product omschrijving. Wanneer je hem mee wilt nemen op vakantie is het belangrijk om te kijken naar een klein model. Wil jij echter grote broodjes roosteren en heb jij genoeg opbergruimte? Kies dan voor een groter model!

Prijsklassen

Als laatste kun je rekening houden met verschillende prijsklassen. Zo zijn er zeer goedkope- maar ook hele dure broodroosters. Afhankelijk van de gewenste kwaliteit, functionaliteiten en duurzaamheid is een bepaalde optie daarom het beste.

In onze top 5 ontdek je allerlei verschillende soorten kwaliteit broodroosters uit verschillende prijsklassen. 


Veelgestelde vragen

Waarom is deze broodrooster test betrouwbaar?

Om te bepalen welke broodrooster het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende broodroosters op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de producten die wij het allerbest vinden zijn terug te vinden in dit artikel.

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij AnalyseNederland.nl werken we met een eigen analyse model. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs / kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst. Op basis hiervan adviseren we wat het beste product is in een specifieke situatie.

Kan je tosti maken in broodrooster?

Sommige broodroosters kunnen zeker een tosti maken. Zo beschikken sommige modellen over een tostiklem waarmee jij jouw tosti kan vastklemmen. Broodroosters die niet beschikken over deze functionaliteit hebben namelijk vaak het probleem dat het beleg er af valt of dat deze lekt in het apparaat.

Waar op letten bij broodrooster?

Er zijn verschillende criteria waar je op moet letten bij het aanschaffen van een broodrooster. Zo zijn sommige modellen geschikt voor groot brood en hebben andere broodroosters weer een aangenaam prijskaartje. Afhankelijk van wat jouw eisen zijn is een bepaalde optie daarom het beste.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>