Onze favoriete Tandenbleekset

Happy Smile Professionele Tandenbleekset

Happy Smile Professionele Tandenbleekset

Met de professionele Tandenbleekset van Happy Smile heb je binnen no-time je stralende witte lach terug. Maar wat maakt deze Tandenbleekset zo goed? Het allerbelangrijkste is dat de deze tandenbleker voldoet aan de strenge Europese wetgeving. Zo bevat het geen peroxide en hoef je niet bang te zijn dat je gebit eventueel beschadigt kan raken. Verder kun je zeer eenvoudig binnen 6 dagen tot wel 9 tinten wittere tanden krijgen.

Vertrouwen in je lach kwijt? Geen zorgen, want met de juiste Tandenbleekset heb je voor je het weet die lach weer terug op je gezicht en verblind je iedereen met een stralende gebit.

 

Helaas is het niet bepaald eenvoudig om de juiste Tandenbleekset te vinden door het enorme aanbod. Vandaar dat wij van AnalyseNederland een Top 5 Beste Tandenbleeksets hebben samengesteld met o.a. de beste koop en goedkoopste optie. 

Benieuwd naar deze top 5? Bekijk het dan snel hieronder.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 Beste Tandenbleeksets uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Tandenbleekset

Happy Smile Professionele Tandenbleekset

Beste koop Tandenbleekset
1. Happy Smile Professionele Tandenbleekset

Pure Luxury Tandenbleekset

Beste natuurlijke Tandenbleekset 
2. Pure Luxury Tandenbleekset

Glory of White Professionele Tandebleekset

Beste vegan Tandenbleekset
3. Glory of White Professionele Tandebleekset

Imperatoris Tandenbleekset

Beste glutenvrije Tandenbleekset
4. Imperatoris Tandenbleekset

V-Goods Premium Tandenbleekset

Beste goedkope Tandenbleekset
5. V-Goods Premium Tandenbleekset

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste Tandenbleeksets zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

21+ Tandenbleeksets vergeleken

23+ Ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat is de beste Tandenbleekset in 2023?

Wij van AnalyseNederland hebben de ultieme Top 5 Beste Tandenbleeksets gevormd en uitgebreid uitgelicht per product. In deze lijst vind je onder andere de beste koop, goedkoopste optie en nog vele andere producten.

Je kan zelf bepalen op basis van - prijs/kwaliteit, online populariteit, veiligheid en effect - of deze aankoop het waard is. 

Ontdek snel hieronder de geselecteerde Tandenbleekset!

1. Happy Smile Professionele Tandenbleekset

Happy Smile Professionele Tandenbleekset
 • Voldoet aan de Europese Wetgeving
 • Tot wel 9 tinten wittere tanden
 • Bevat geen peroxide
 • Geen

Score

9.5

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Effect

De Tandenbleekset van Happy Smile is een absolute aanrader om wittere tanden te krijgen. Het is ook niet voor niets dat deze zeer effectieve Tandenbleekset de ultieme #1 product is uit onze Top-5 lijst.

Maar wat maakt deze tandenbleker dan zo goed? Allereerst - en ook gelijk de belangrijkste - is dat het product voldoet aan de strenge Europese Wetgeving. Zodoende zit er geen waterperoxide in die schadelijk kan zijn voor je gebit.

Als tweede kun je binnen een periode van 6 dagen tot wel 9 tinten wittere tanden krijgen. Dit neemt maar 15 minuten van je dag in en is daarnaast ook nog eens heel eenvoudig aan te brengen. 

Tenslotte is die voorzien van 3 buisjes 3ML bleekgel, 2 bleekbitjes en 1 LED-light. Bovendien zijn de ingrediënten op een zorgvuldige manier uitgekozen zodat je geen irritaties zal ervaren.

2. Pure Luxury Tandenbleekset

Pure Luxury Tandenbleekset
 • Voldoet aan de Europese Wetgeving
 • 5 verschillende LED-standen
 • Bevat geen peroxide
 • Geen

Score

9.4

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Effect

Op zoek een goede natuurlijke Tandenbleekset? Dan is Pure Luxury meer dan geschikt om je te voorzien van een stralende witte tanden.

De teeth-whitener voldoet aan de strenge eisen van de Europese Wetgeving en bevat zodoende geen peroxide. Hierdoor zul je geen schade aan je tanden, tandvlees of mondhygiëne ervaren.

Verder is het effect na 30 minuten al te zien en na 7 dagen zie je helemaal hoe stralend het eindresultaat zal zijn. Dit allemaal met behulp van de 5 verschillende LED-standen die de ideale kleurvorm geven aan je gebit.

3. Glory of White Professionele Tandebleekset

Glory of White Professionele Tandebleekset
 • Voldoet aan de Europese Wetgeving
 • Bevat geen peroxide
 • Vegan-friendly
 • Niet de voordeligste

Score

9.3

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Effect

Voor een vegan Tandenbleekset zit je met Glory of White aan het juiste adres. Met deze natuurlijke tandenbleker heb je binnen de kortste keren het vertrouwen in je lach weer terug.

Door een combinatie van gel en speciale LED-verlichting zijn de verkleuringen op je tanden zeer eenvoudig te verwijderen. Bovendien bevat de gel natuurlijke ingrediënten en is vegan-friendly.

Uiteraard wordt de veiligheid van deze set in hoge mate gewaarborgd. Zo is die goedgekeurd door Europese Wetgeving en FDA, is er sprake van CE-markering en bevat die dus geen peroxide. 

Het enige wat je hoeft te doen is de teeth-whitener in 5 eenvoudige stappen aan te brengen, waarna je binnen 30 minuten resultaat ziet. Na 6 dagelijkse behandelingen is effect helemaal goed te zien.

4. Imperatoris Tandenbleekset

Imperatoris Tandenbleekset
 • Voldoet aan de Europese Wetgeving
 • 100% vegan en organisch - glutenvrij
 • Geen peroxide
 • Geen

Score

9.2

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Effect

Met de actieve formule van Imperatoris heb je de ideale oplossing voor verkleurde tanden. Binnen no-time heeft deze Tandenbleekset dan ook gezorgd voor een jaloers-makend gebit.

De tandenbleker is 100% vegan en organisch. Zo zit er geen alcohol in, geen peroxide en is het glazuurveilig. Verder is die glutenvrij en heeft die een antibacteriële werking voor een frisse adem. Zo is de smaak geperfectioneerd met mint die zeer mild is voor de tanden. 

Het enige wat je nog moet doen is de 14 meegeleverde strips aan de onder- en bovenkant van je gebit plaatsen, waarbij je binnen 30 minuten resultaat ziet. Bovendien kun je tot wel 8 tinten wittere tanden krijgen.

Verder voldoet die aan de Europese Wetgeving, waardoor je geen schade aan je tanden, tandvlees of mondhygiëne zal ervaren

5. V-Goods Premium Tandenbleekset

V-Goods Premium Tandenbleekset
 • Kokosnootolie verwijdert verkleuring op eenvoudige en natuurlijke wijze
 • Verwijdert tannine: een stof in thee, koffie en wijn
 • Tot wel 5 tinten wittere tanden
 • Mindere kwaliteit t.o.v. de andere producten in deze lijst

Score

9.1

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Effect

Last but not least is de Tandenbleekset van V-Goods. Met deze tandenbleker kun je tegen een voordelige prijs de uitstraling van je gebit optimaal verbeteren.

De Tandenbleekset onderscheidt zich van andere door tannine te verwijderen met kokosnootolie. Een stofje dat zich bevindt in dranken als thee, koffie en wijn. Juist deze dranken zorgen voor veel verkleuring bij je tanden.

De kokosnootolie verwijdert vlekken op een geheel natuurlijke en eenvoudige wijze zonder schade te brengen aan je tanden.

Binnen 2 weken kun je tot wel 5 tinten wittere tanden hebben door alleen de 4 eenvoudige te volgen in een tijdsbestek van 30 minuten.


Top 10 Tandenbleekset

Waar kun je het beste een Tandenbleekset kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste Tandenbleekset van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte Tandenbleeksets bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 Tandenbleeksets!


Tandenbleekset kopen? Hier moet je op letten!

Als consument wil je natuurlijk te allen tijde een miskoop vermijden. Je wilt namelijk zo snel mogelijk gebruik maken van je aankoop zonder enige gedoe. Wij van AnalyseNederland begrijpen dat maar al te goed.

Vandaar dat wij een aantal punten hebben opgesteld die jou helpen met het maken van de beste keuze betreft een Tandenbleekset.

Neem daarom de onderstaande punten goed door om een miskoop te voorkomen

CE-markering

Allereerst is het van belang om te kijken of een Tandenbleekset wel voldoet aan de Europese wetgeving. Dit kun je meestal zien aan de CE-markering in de informatie beschrijving van het product.

Is er geen sprake van een CE-markering, raden wij om het product aan te schaffen. Het kan namelijk betekenen dat er verboden stoffen in zitten.

Peroxide

Ten tweede is het belangrijk om te kijken dat er geen waterperoxide in de Tandenbleekset zit. Dit stofje heeft namelijk een blekend effect op een agressieve manier. Wij raden dit dan ook zeker af voor de veiligheid van je gebit.

Aantal tinten lichter

Per Tandenbleekset verschilt het enorm in hoeveel tinten lichter je tanden worden. Zo heb je een set die je gebit met 5 tinten lichter maakt, maar ook zelfs met 9 tinten. Controleer dit dus goed voor je een set gaat aanschaffen.


Veelgestelde vragen

Is tandenbleken goed voor je gebit?

Het bleken van je gebit zorgt ervoor dat het tandglazuur en tandbeen meer doorlaatbaar worden. Als gevolg zijn je tanden gevoeliger voor verkleuringen. Het is dan ook zeker geen permanente oplossing, want je moet het blijven onderhouden om de zoveel weken. Kijk dus vooral goed naar een geschikte Tandenbleekset of laat het doen door je tandarts.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>