Onze favoriete Wake Up Light

Philips HF3519/01 - Wake-up light - Wit

Philips HF3519/01

Volgens de geteste producten is de Philips HF3519/01 Wake-Up Light de allerbeste optie op de markt. Dit product gebruikt natuurlijk licht om je wakker te maken in plaats van een hard alarm, wat beter is voor je slaapcyclus en je humeur in de ochtend.

Bovendien heeft het een aantal handige functies, zoals een slaaplicht en de mogelijkheid om je favoriete FM-radiozender in te stellen als alarm. Kortom, als je op zoek bent naar een betere manier om wakker te worden, is de Philips HF3519/01 Wake-Up Light de ultieme keuze.

Er is gewoon geen beter product op de markt. Dit is dan ook het beste wake up light van de test.

Ben je op zoek naar een wake-up light om je op een natuurlijke manier wakker te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel hebben we een uitgebreide test gedaan van de allerbeste wake-up lights op de markt, met producten voor elk budget.

We hebben deze producten getest op verschillende criteria, zoals lichtintensiteit, geluidskwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken als je op zoek bent naar de beste wake-up light voor jou. Lees verder om te zien welk product als beste uit de test is gekomen en waarom dit de ultieme keuze is voor jou.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste wake up lights uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Wake Up Lights van 2024

Philips HF3519/01 - Wake-up light - Wit
Beste Koop Wake up light

1. Philips HF3519/01

Philips Somneo HF3671/01 - Wake-Up Light Connected - Glanzend Wit - Connected
Beste premium wake up light

2. Philips Somneo HF3671/01

ProSova Wake Up Light - Slaaptrainer - Wekkerradio - Nachtlamp - Dubbele Wektijd - 7 Kleuren - USB aansluiting - Wit
Beste goedkope wake up light

3. ProSova Wake Up Light

Luvia Wake Up Light Wekker - Slaaptrainer - met 5 LED Kleuren - Natuurgeluiden - Wit
Beste wake up light natuur

4. Luvia Wake Up Light Wekker

Limestar - Wake-Up Light - Wekkerradio met Dagaanduiding - Kinderwekker
Beste wake up light kinderen

5. Limestar - Wake-Up Light

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste wake up lights zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

30+ wake up lights vergeleken

45+ ervaringen gecheckt

15+ uur onderzoek


Wat zijn de beste Wake Up Lights van 2024?

In deze top 5 hebben we de allerbeste wake-up lights getest op de markt. We hebben x aantal producten grondig onder de loep genomen, en op basis hiervan hebben we een ultieme lijst samengesteld met de beste opties voor elk budget. Alleen de allerbeste producten staan in deze top 5 opgenomen.

AnalyseNederland.nl heeft antwoord proberen te geven op de vragen: welke wake up light is het beste? En welke wake up light past het beste bij mij? Op deze manier kan je het geschikte product vinden. Ook vind je bij elke product een andere categorie.

1. Leifheit Clean Twist Disc Mop Ergo

Philips HF3519/01 - Wake-up light - Wit
 • Natuurlijke wekker
 • Verschillende lichtsterktes
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Geen slaaptracker
 • Niet geschikt voor iedereen

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als je op zoek bent naar een wake-up light met deze specifieke eigenschappen, dan is het Philips HF3519/01 Wake-Up Light zeker een product om in overweging te nemen.

De Philips HF3519/01 Wake Up Light is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om wakker te worden. Het apparaat gebruikt licht om je wakker te maken en je te helpen je dag op een rustige manier te beginnen.

Het is ook geschikt voor mensen die moeite hebben om 's morgens op te staan en die graag een goed humeur willen behouden tijdens de dag.  Dit is dan ook de beste wake up light volgens de consumentenbond en nu al de beste wake up light van 2024.

2. Vileda Turbo 2in1 Mopset

Philips Somneo HF3671/01 - Wake-Up Light Connected - Glanzend Wit - Connected
 • Natuurlijke wekker met licht
 • Ingebouwde slaaptracker
 • Geruststellende geluiden om te helpen bij ontspanning en inslapen
 • Misschien duurder dan andere wake-up lights op de markt
 • Geen FM-radio

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Philips Somneo HF3671/01 Wake-Up Light is een premium apparaat voor het verbeteren van de slaapkwaliteit. Het is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardig apparaat om hun slaapgewoonten te verbeteren en om op een natuurlijke manier wakker te worden.

Het apparaat heeft ook verschillende functies om te helpen bij het beheren van stress en het verminderen van slaapapneu. Daarbij heeft het ook 8 verschillende wekgeluiden. Op deze manier kunnen ook diepe slapers gemakkelijk wakker gemaakt worden. We raden het dus zeker aan!

3. ProSova Wake Up Light

ProSova Wake Up Light - Slaaptrainer - Wekkerradio - Nachtlamp - Dubbele Wektijd - 7 Kleuren - USB aansluiting - Wit
 • Goedkope prijs
 • Dubbele wektijd
 • 7 kleuren
 • Minder geruststellende geluiden

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de 3e plek hebben we de Prosova Wake Up Light. Dit is een goedkope en betaalbare optie voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om wakker te worden en om hun slaapkwaliteit te verbeteren. Het apparaat heeft ook verschillende functies, zoals een wekkerradio en nachtlamp, om te helpen bij het ontspannen en inslapen.

Verder is het nog verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Dit zal niet heel erg uitmaken, maar het kan je kamer wel mooi maken. Het zorgt ervoor dat je natuurlijk wakker wordt waardoor je goed aan de dag kan beginnen. Als je dus een zware week tegemoet gaat, is dit dus ideaal.

4. Luvia Wake Up Light Wekker

Luvia Wake Up Light Wekker - Slaaptrainer - met 5 LED Kleuren - Natuurgeluiden - Wit
 • Natuurlijke geluiden
 • 5 LED-kleuren
 • Slaaptrainer functieSlaaptrainer functie
 • Minder geruststellende geluiden dan sommige andere wake-up lights

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Luvia Wake Up Light is een slaaptrainer die ontworpen is om de slaapkwaliteit te verbeteren en een gezonde slaaproutine te ontwikkelen.

Het apparaat biedt verschillende natuurlijke geluiden die kunnen helpen bij het ontspannen en inslapen, en heeft ook 5 LED-kleuren om te helpen bij het creëren van een rustgevende slaapomgeving. De Luvia Wake Up Light is ook een wake-up light, dus je kunt het apparaat instellen om je op een natuurlijke manier wakker te maken met licht in plaats van een hard alarm.

Het apparaat heeft een gemakkelijk te bedienen touchscreen display en kan worden opgeladen via USB, wat het gemakkelijk maakt om het mee te nemen op reis. Als je op zoek bent naar een slaaptrainer die de slaapkwaliteit kan verbeteren en je op een natuurlijke manier wakker kan maken, dan is de Luvia Wake Up Light een goede optie
Voordelen:

5. Limestar - Wake-Up Light

Limestar - Wake-Up Light - Wekkerradio met Dagaanduiding - Kinderwekker
 • Leuke wekker voor kinderen
 • Dagaanduiding
 • Misschien minder geruststellende geluiden dan sommige andere wake-up lights
 • Minder kwalitatief hoogwaardig dan sommige andere wake-up lights

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De ADE Wake-Up Light Wekkerradio, is een wekkerradio met een dagaanduiding die speciaal is ontworpen voor kinderen. Het apparaat helpt om kinderen op een leuke en ontspannen manier wakker te maken, zodat ze 's ochtends beter uitgerust en gemotiveerd zijn om aan de dag te beginnen.

Slaap is voor iedereen belangrijk, maar bij kinderen moet er veel tijd aan besteed worden. Dat is bij deze wake up light zeker het geval! Volwassenen kunnen het dan ook gebruiken.


Top 10 Wake Up Lights

Waar kun je het beste een wake up light kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste wake up lights zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte wake up lights bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 wake up lights!


Wake Up Light kopen: hier moet je op letten!

Bent u op zoek naar een wake up light om uw ochtendroutine te verbeteren en u beter uitgerust te laten voelen? Dan is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten bij het kopen van een wake up light. In dit artikel geven we u enkele tips om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt.

Bekijk ook de wake up light aanbiedingen, soms kunt u een goede wake up light op de kop tikken. Stel uzelf ook de vraag "welke wake up light past het beste bij mij?" Zo kan u op maat van uw wensen de perfecte wake up light vinden.

Lichtintensiteit

Het is belangrijk om te kijken naar de lichtintensiteit van de wake-up light. Kies een apparaat met een lichtintensiteit die aan uw behoeften voldoet, zodat u zich op een comfortabele manier kunt wakker maken. Het licht moet namelijk ook weer niet te veel zijn.

Natuurgeluiden

Sommige wake-up lights hebben natuurgeluiden die u kunt afspelen om u op een rustige manier wakker te maken.

Als u hiervan houdt, is het verstandig om te kiezen voor een wake-up light met deze functie. Als je dit van tevoren bepaald kan je ook gerichter op zoek gaan.

Ook kun je er voor kiezen om een wake up light te combineren met een white noise machine. Deze machine produceert een kalmerend geluid waardoor je extra ontspannen kunt ontwaken uit je slaap.

wake up light

Vermogen

Zorg ervoor dat het wake-up light voldoende vermogen heeft om u op een comfortabele manier wakker te maken. Kies een apparaat met voldoende vermogen om ervoor te zorgen dat het licht geleidelijk toeneemt en u op een natuurlijke manier wakker maakt.


Veelgestelde vragen

Waarom is deze wake up light test betrouwbaar?

Om te bepalen welke wake up light het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende wake up lights op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de producten die wij het allerbest vinden zijn terug te vinden in dit artikel.

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij AnalyseNederland.nl werken we met een eigen analyse model. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs / kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst. Op basis hiervan adviseren we wat het beste product is in een specifieke situatie.

Hoe connect je met een wake up light?

Dat verschilt natuurlijk per product maar sommige wake up lights kan je verbinden met smartphones. Het is belangrijk om hier goed onderzoek naar te doen voordat je een aankoop doet.

Welke wake up light is het beste?

We geven antwoord op deze vraag in dit artikel! Zo hebben wij meerdere producten getest en een ultieme Top 5 verzameld. Deze Top 5 is bovenaan het artikel te vinden.

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>