Wat is de beste krultang?

Largolash 5-in-1 Fohnborstel - Krultang

Largolash 5-in-1 Fohnborstel - Krultang

Uit onze test is gebleken dat de Largolash 5-in-1 Fohnborstel - Krultang de beste krultang is van 2024. Door de 5 verschillende opzetstukjes kun je niet alleen krullen, maar ook stijlen en föhnen. De warme wordt gelijkmatig verdeeld en de luchtstroming kan links of rechtsom. De krultang is geschikt voor zowel lang als kort haar en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Of je nu je wilt klaarmaken voor een feestje, etentje of er gewoon goed uit wilt zien. Een krultang komt in alle situaties goed van pas. Maar als je weleens een krultang hebt gebruikt kan je vervelende situaties hebben gehad. 

Zo horen wij vaak dat ze snel stuk gaan. Te heet worden waardoor soms zelfs je haar afbreekt. Dit willen wij je natuurlijk niet aandoen.

Daarom vonden wij het hoog tijd om een ananlyse te doen naar de beste krultang van dit moment. Beniewd naar de uitslag? Lees dan snel verder!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste Krultangen uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Krultangen

Largolash 5-in-1 Fohnborstel - Krultang review

Beste Koop Krultang
1. Largolash 5-in-1 Fohnborstel - Krultang

Curlglam Original Pro review

Beste Automatische Krultang
2. Curlglam Original Pro

VAIVE Professionele Wafeltang 25mm review

Beste Wafeltang - Krultang
3. VAIVE Professionele Wafeltang 25mm

Adler AD 2106 - Krultang review

Beste Budget Krultang
4. Adler AD 2106 

Mellian 6 in 1 Krultang met Opzetstukken review

Beste 6 in 1 Krultang
5. Mellian 6 in 1 Krultang met Opzetstukken

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste Krultang zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

21+ Krultangen vergeleken

30+ ervaringen gecheckt

22+ uur onderzoek


Welke krultang is het beste?

Na flink wat krullen verder te zijn hebben we de top 5 beste krultangen op een rij kunnen zetten. In deze lijst staan alleen de allerbeste krultangen van dit moment. 

Helaas bestaat er geen beste krultang volgens de consumentenbond. Maar gelukkig hebben wij een uitgebreide analyse gedaan om ervoor te zorgen dat jij straks de beste krultang in huis hebt!

1. Largolash 5-in-1 Fohnborstel - Krultang

Largolash 5-in-1 Fohnborstel - Krultang
 • 5-in-1 door de 5 verschillende opzetstukken
 • Gelijkmatige warmteverdeling en verschillende luchtstromen
 • Geschikt voor kort en lang haar
 • Beschikbaar in 4 verschillende kleuren
 • Geen

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Largolash 5-in-1 Fohnborstel - Krultang is de beste krultang uit onze analyse. Het is een 5-in-1 krultang. Hij heeft 5 verschillende opzetstukjes waardoor je niet alleen kunt krullen, maar ook föhnen en stijlen. 

De warmte wordt gelijkmatig over je haar verdeelt voor een gezonder en sneller stylingsresultaat. Er zijn 2 opzetstukken voor het krullen. Bij de ene gaat de luchtstroming linksom en bij de andere rechtsom. 

Deze 5-in-1 krultang is geschikt voor zowel kort als lang haar. En hij is ook nog eens beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Benieuwd naar deze krultang? Klik dan op bovenstaande button!

2. Curlglam Original Pro

Curlglam Original Pro
 • Draadloos te gebruiken en op te laden via USB
 • Klein formaat en overal mee naar toe te nemen
 • 6 temperaturen en beschikt over een timer
 • Minder haar tegelijk mogelijk

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Het was een nek-aan-nekrace om de nummer 1 positie. Uiteindelijk is deze Curlglam Original Pro net aan op de tweede plaats geland. Maar misschien is dit voor jou wel de nummer 1! Deze krultang is namelijk draadloos te gebruiken. Je kan hem omladen door middel van USB. 

Ook is deze krultang klein van formaat en daarom makkelijk overal mee naartoe te nemen in je handtas. En omdat hij opgeladen is kan je hem op elk gewenst moment gebruiken. 

De krultang draait vanzelf en je hoeft alleen je haar erin te doen. Verder kan je kiezen uit zes verschillende temperaturen en ook nog eens de tijd in de stellen. Superhandig!

3. VAIVE Professionele Wafeltang 25mm

VAIVE Professionele Wafeltang 25mm
 • Voor alle haartypes
 • 360 graden draaiende kabel
 • Nog veel meer positieve kenmerken
 • Groter in formaat

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De VAIVE Professionele Wafeltang 25mm is anders dan de andere krultangen. De drie tangen werken in optimale temperaturen samen voor een wonderbaarlijk resultaat. 

Herken je het probleem dat je kabel mee draait? Heel irritant. Met deze krultang heb je daar geen last van. Je kan vrijuit draaien door de 360 graden draaiende kabel.

Verder heeft hij nog veel meer unieke kenmerken. Ben je hier benieuwd naar? Klik dan op bovenstaande button!

4. Adler AD 2106 

Adler AD 2106 - Krultang
 • Goedkoopste optie
 • Keramische coating voor gelijkmatige warmteverdeling
 • Niet geschikt voor kort of heel dik haar

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Adler AD 2106 is de goedkoopste optie uit onze lijst. Als je op zoek bent naar een ''gewoon'' goede krultang is de Adler AD 2106 zeker iets voor jou. 

De keramische coating zorgt voor een gelijkmatige wamtecverdeling wat zorgt voor een gezonder en beter resultaat. Ook beschermt dit je haar tegen de warmte van de tang.

De krultang is helaas niet geschikt voor kort of heel dik haar. 

5. Mellian 6 in 1 Krultang met Opzetstukken

Mellian 6 in 1 Krultang met Opzetstukken
 • 6 opzetstukken
 • 360 graden draaibaar snoer
 • Temperatuur tussen 80 en 220 graden
 • Meer ruimte

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Mellian 6 in 1 Krultang met Opzetstukken heeft maar liefst 6 opzetstukken. Hierdoor kan je alle soorten krullen maken die je kan bedenken én is hij beschikbaar voor elk haartype. 

Ook zit je nooit meer in de knoop met het snoer. Dit komt door het 360 graden draaibare snoer. De temperatuur is in te stellen tussen de 80 en 220 graden celsius. 


Top 10 Krultangen

Waar kun je het beste een Krultang kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste Krultang van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte Krultangen bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 Krultangen!


Krultang kopen? Hier moet je op letten!

Het kopen van een tang kan een lastige taak zijn. Er zijn veel verschillende soorten en maten krultangen. Er zijn zoveel functies dat je gaat twijfelen wat je allemaal nodig hebt. 

Daarom hebben wij drie criteria op een rij gezet waar je op moet letten bij het kopen van een tang. Door deze goed te lezen kan je een miskoop voorkomen! Het is belangrijk om dit goed door te nemen. Een krultang heeft verschillende functionaliteiten - net als een waterflosser - waar je rekening mee moet houden.

Temperatuurregeling

Kies voor een tang met een aanpasbare temperatuurregeling. Zo kan je de temperatuur aanpassen aan jouw haartype. Dunner haar heeft namelijk een lagere temperatuur nodig dan dikker haar. Door de temperatuur in te stellen 

Diameter en vorm van de tang

Er zijn veel verschillende soorten tangen. In deze lijst hebben wij ook meerdere soorten krultangen staan. Let bijvoorbeeld op de diameter van de tang. Ook zijn er tangen met verschillende opzetstukken. Dit kan handig zijn als je wilt afwisselen met je krullen. 

Materiaal van de tang

De materiaalkeuze van de tang kan invloed hebben op de kwaliteit van de krullen en de bescherming van je haar. Keramische en toermalijn coatingen zijn populair omdat ze de warmte gelijkmatig verdelen en zorgen voor een gladde oppervlakte, waardoor je haar minder snel beschadigd raakt. Ook kunnen ze statisch haar helpen verminderen.

Vermijd tangen met metalen platen, omdat deze vaak hotspots creëren en je haar kunnen beschadigen.


Wat is de best krultang volgens de consumentenbond?

De consumentenbond heeft veel tests gedaan voor verschillende producten, maar de krultang zit hier nog niet tussen. Vandaar kunnen we geen goed antwoord geven op deze vraag.

Maar toch kunnen we je helpen! Wij van AnalyseNederland.nl hebben namelijk wel een test gedaan. De Largolash 5-in-1 Fohnborstel - Krultang is als best eruit gekomen. Bekijk de review bovenaan het artikel.


Veelgestelde vragen

Wat is de beste Krultang?

Wij hebben antwoord gegeven op deze vraag in dit artikel. Dit is namelijk de Largolash 5-in-1 Fohnborstel - Krultang

! Bovenaan het artikel kan je een korte en duidelijk review zien van dit product.

Welke soorten krultangen zijn er beschikbaar op de markt?

Op de markt zijn er verschillende soorten krultangen verkrijgbaar, waaronder de traditionele krultang met een cilindrische vorm, een conische krultang met een taps toelopend uiteinde, een krultang met verwisselbare opzetstukken voor diverse krulstijlen en een automatische krultang die zelf het haar om de tang rolt. 

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>