Wat is de beste waterflosser?

Beste waterflosser

De Auronic Waterflosser Elektrisch Monddouche 

Uit onze test is gebleken dat de Auronic Waterflosser de beste waterflosser is van 2024. De flosser heeft drie verschillende standen en vier handige opzetstukjes, hierdoor biedt dit product een zeer effectieve reiniging van je tanden. De waterflosser heeft daarnaast een tankinhoud van maar liefst 300 ml, wat voldoende is voor een grondige flossessie zonder dat je het vaak hoeft bij te vullen.

Een waterflosser is een effectief hulpmiddel voor een uitstekende reiniging en tandvleesverzorging. De flossers helpen bij het eenvoudig verwijderen van tandplak en voedselresten tussen de tanden en langs het tandvlees, waardoor je een gezonde en stralende glimlach kunt behouden en je tandproblemen helpt voorkomen.

Er zijn tal van verschillende flossers op de markt, en het vinden van de beste waterflosser is daarom vaak een lastige opgave. Om de aankoop van flossers wat makkelijker voor je te maken kun je een kijkje nemen bij de onderstaande best geteste modellen van dit moment. 

Geen tijd van haast? 
In onderstaande tabel vind je de 5 beste Waterflossers uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Waterflossers

Auronic Waterflosser - Elektrisch - Monddouche - 3 Standen - 4 Opzetstukjes - 300 ml - Zwart review

Beste Koop Waterflosser
 1. De Auronic Waterflosser Elektrisch Monddouche 

Bintoi® iSonic Black Series D700 review

Beste Premium Waterflosser
 2. De Bintoi iSonic Black Series F600 Waterflosser 

OptiSmile Elektrische Waterflosser XL - Monddouche - Draadloos en Oplaadbaar - Inc. 2 Opzetstukken review

Beste Budget Waterflosser
 3. De Optismile Elektrische Waterflosser met XL Tank 

Oral-B Aquacare 4 Oxyjet - Wit - Elektrische Waterflosser review

Beste Oral-B Waterflosser
 4. De Oral-B Aquacare 4 Oxyjet Wit Elektrische Waterflosser 

BOME Waterflosser met 7 Opzetstukjes - Monddouche - Voorkom Tandsteen - Draadloos - 5 Standen - Zxwart review

Beste BOME Waterflosser
 5. De Bome Waterflosser met 7 Opzetstukjes 

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste waterflosser is, hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op oa online populariteit , prijs/kwaliteit , functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten . De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

21+ Waterflossers vergeleken

30+ ervaringen gecheckt

22+ uur onderzoek


Welke waterflosser is het beste?

Na urenlang verschillende waterflossers te hebben geanalyseerd zijn we tot onze ultieme top 5 waterflossers gekomen. Deze hebben we samengevat op basis van verschillende criteria voor prijs / kwaliteitsverhouding en ervaringen van anderen. 

1. De Auronic Waterflosser Elektrisch Monddouche 

Auronic Waterflosser - Elektrisch - Monddouche - 3 Standen - 4 Opzetstukjes - 300 ml - Zwart review
 • Drie verschillende standen
 • Inclusief vier opzetstukjes
 • Eenvoudig te monteren
 • Redelijk hoog geluidsniveau
 • Niet erg compact

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Auronic Waterflosser is een elektrische monddouche met drie standen en wordt geleverd met vier opzetstukjes. De geavanceerde flosser heft een tankinhoud van 300 ml en is uitgevoerd in stijlvol zwart.

Deze flosser biedt een efficiënte reiniging en kan helpen bij het verbeteren van de gezondheid van het tandvlees.

De Auronic Waterflosser beschikt daarnaast over een aanpasbare waterdruk, waardoor je de waterdruk kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en de gevoeligheid van je tandvlees. Dit maakt het mogelijk om een comfortabel en efficiënt reinigingsniveau te kiezen dat het beste bij jou past. 

2. De Bintoi iSonic Black Series F600 Waterflosser 

Beste Waterflosser
 • Maar liefst 10 verschillende waterdrukstanden
 • Inclusief zeven opzetstukjes
 • Handig compact formaat
 • Redelijk klein waterreservoir
 • Geen ingebouwde timer

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Bintoi iSonic Black Series F600 Waterflosser is een geavanceerde monddouche die gericht is op een grondige reiniging.

De flosser beschikt over 1- verschillende waterdruk standen, waardoor je gemakkelijk moeilijk bereikbare plaatsen kunt bereiken en zorgvuldig je tandvlees kunt masseren. Hiermee zorg je gemakkelijk voor een effectieve mondverzorging.

De Bintoi iSonic Black Series F600 Waterflosser heeft een slank ontwerp en is licht van gewicht, waardoor je het apparaat gemakkelijk met je mee neemt op reis. Het apparaat beschikt daarnaast over een geavanceerde technologie om effectief tandplak en voedselresten tussen de tanden en langs het tandvlees te verwijderen.

3. De Optismile Elektrische Waterflosser met XL Tank

OptiSmile Elektrische Waterflosser XL - Monddouche - Draadloos en Oplaadbaar - Inc. 2 Opzetstukken review
 • XL-tankinhoud
 • Compact van formaat en lichtgewicht
 • Zeer compact design
 • Geen doorzichtig waterreservoir
 • Redelijk hoog geluidsniveau

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Optismile Elektrische Waterflosser is uitgerust met een XL-tank, waardoor je langer kunt flossen zonder te hoeven bijvullen. Dit maakt het handig voor langere flos sessies zonder onderbreking.

Het apparaat heeft drie verschillende intensiteitsstanden en vier opzetstukjes, waardoor je gemakkelijk de waterdruk kunt reguleren voor een comfortabele en effectieve reiniging.

De Optismile Elektrische Waterflosser is daarnaast ideaal vanwege zijn compacte formaat en lichte gewicht. Hierdoor berg je het apparaat gemakkelijk op of neem je het mee op reis.

4. De Oral-B Aquacare 4 Oxyjet Wit Elektrische Waterflosser

Oral-B Aquacare 4 Oxyjet - Wit - Elektrische Waterflosser review
 • Geavanceerde Oxyjet-technologie
 • Regelbare waterdruk
 • Compatibel met andere Oral-B opzetborstels
 • Redelijk klein waterreservoir
 • Geen indicator voor de batterijstatus

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Oral-B Aquacare 4 Oxyjet Wit Elektrische Waterflosser is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige flosser.

De flosser combineert waterflossen met luchtstroomtechnologie. Hierdoor reinigt het niet alleen tussen de tanden, maar biedt het ook een zachte massage voor het tandvlees.

De Oral-B Aquacare 4 Oxyjet Wit biedt verschillende waterdrukstanden, zodat je de intensiteit kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en behoeften. Dit maakt het mogelijk om een comfortabel niveau van reiniging te bereiken, zelfs als je gevoelig tandvlees hebt.

De Oral-B Aquacare 4 Oxyjet Wit is daarnaast ontworpen om compatibel te zijn met andere Oral-B opzetborstels, waardoor je het apparaat kunt gebruiken voor zowel het flossen als het poetsen van je tanden.

5. De Bome Waterflosser met 7 Opzetstukjes 

BOME Waterflosser met 7 Opzetstukjes - Monddouche - Voorkom Tandsteen - Draadloos - 5 Standen - Zxwart review
 • Inclusief 5 verschillende opzetstukjes
 • vijf verschillende standen
 • Opladen duurt relatief lang

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Bome Waterflosser is een zeer goede flosser met zeven handige opzetstukjes. De flosser is draadloos en draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen op reis of onderweg.

Met een ruime tankinhoud kun je langdurig flossen zonder vaak te hoeven bijvullen. Dit zorgt voor een ononderbroken en efficiënte reiniging zonder onderbrekingen.

Het apparaat is ontworpen om tandsteen te voorkomen en biedt een eenvoudige en effectieve reiniging. De waterflosser beschikt over vijf verschillende standen, waardoor je de waterdruk gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en gevoeligheid van het tandvlees. Hierdoor zorg je altijd voor een comfortabel niveau van reiniging.


Top 10 Waterflossers

Waar kun je het beste een waterflosser kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste waterflosser van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Basis vind je de top 10  meest verkochte waterflossers bij verschillende webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 waterflossers!


Waterflosser Kopen? Hier moet je op letten! 

Een waterflosser kan een uitstekende aanvulling zijn op je mondverzorgingsroutine. Maar met zoveel verschillende modellen en functies op de markt, kan het soms moeilijk zijn om de juiste aankoopkeuze te maken. Houdt daarom rekening met de onderstaande criteria voordat je een waterflosser koopt. 

De waterdruk en instelbare standen 

Controleer of de waterflosser verschillende waterdrukstanden biedt. Het is belangrijk om de waterdruk aan te kunnen passen aan je persoonlijke voorkeur en gevoeligheid van je tandvlees.

Sommige modellen bieden ook specifieke standen voor gevoelige tanden of tandvleesmassages. Net als bij een waterpik, is een waterflosser ook zo'n multifunctioneel product.

De Tankinhoud 

Bekijk de capaciteit van het waterreservoir. Een grotere tankinhoud betekent minder vaak bijvullen tijdens het flossen zonder het reservoir bij te vullen. Dit is vooral handig als je uitgebreid wilt flossen of als je meerdere mensen in je huishouden de flosser gebruiken.

Naast de grootte van de tank is het ook belangrijk om te kijken naar het bijvulsysteem en de reinigbaarheid van het reservoir. Een flosser met een eenvoudig bijvulsysteem maakt het gemakkelijker om water toe te voegen zonder te morsen. 

Het gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van een waterflosser is een belangrijk criterium om rekening mee te houden bij het maken van je keuze. Controleer of de waterflosser een comfortabele handgreep heeft die gemakkelijk vast te houden is.

Een ergonomisch ontwerp zorgt ervoor dat je de flosser moeiteloos kunt bedienen en manoeuvreren tijdens het flossen.

Kijk ook naar de plaatsing en het type bedieningsknoppen op de flosser. Zorg ervoor dat ze gemakkelijk te bereiken en intuïtief te gebruiken zijn. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld één enkele knop voor het in- en uitschakelen en het aanpassen van de waterdruk, terwijl andere modellen aparte knoppen hebben voor elke functie. 

De draagbaarheid en oplaadbaarheid 

Als je van plan bent je flosser mee te nemen op reis, let dan op het formaat en de draagbaarheid van het apparaat. Kijk ook naar de batterijduur en oplaadmogelijkheden.

Sommige modellen hebben een ingebouwde batterij die kan worden opgeladen via USB, terwijl andere modellen werken op vervangbare batterijen. 

Eventuele opzetstukjes en accessoires 

Controleer welke opzetstukjes en accessoires worden meegeleverd. Verschillende opzetstukjes zijn ontworpen voor specifieke reinigingsbehoeften, zoals het reinigen rond beugels, het reinigen van implantaten of het reinigen van de tong. Het is ook handig als de flosser compatibel is met opzetstukjes van andere merken, zodat je meer opties hebt.

Kies een model dat bij jou past 

Bekijk goed welke van de bovenstaande criteria voor jou het belangrijkst zijn om mee rekening te houden. Door de bovenstaande criteria in overweging te nemen, kun je de waterflosser vinden die het beste aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren.

Of je nu kiest voor een zeer geavanceerd model, of kiest voor een goedkoper waterflosser van de action, vergeet niet om reviews en ervaringen van andere gebruikers te raadplegen om een weloverwogen beslissing te maken.

Kijk naarnaast ook wat de beste Waterflosser volgens de consumentenbond is en kies voor een model van uitstekende kwaliteit. Met de juiste waterflosser kun je genieten van een grondige reiniging en een gezonde mondhygiëne. 


Wat is de beste waterflosser volgens de consumentenbond?

Helaas kunnen wij geen antwoord geven op deze vraag aangezien de consumentenbond geen test heeft gedaan voor de beste waterflosser. Gelukkig hebben wij dit wel gedaan!

De beste waterflosser van 2024 is namelijk van het merk Auronic. Als je naar boven scrolt, vind je een beknopte review. Dit is aangevuld met voor- en nadelen. Veel leesplezier!


Veelgestelde vragen

Wat is de beste Waterflosser?

Wij hebben antwoord gegeven op deze vraag in dit artikel. Dit is namelijk de Auronic Waterflosser Elektrisch Monddouche.

Bovenaan het artikel kan je een korte en duidelijke recensie zien van dit product.

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>