Onze favoriete Keyfinder

iTrack Motion©

iTrack Motion©

De iTrack Motion© is geschikt voor alle besturingssystemen en heeft een bereik van maar liefst 80 meter. Hij is beschikbaar in 7 verschillende leuke kleuren. Verder heeft deze keyfinder nog meer extra functies zoals bewegingswaarschuwing, tweerichtingszoeker, scheidingsalarm, camera-afstandsbedieining en nog veel meer.

Je sleutel kwijt raken, het is iedereen weleens overkomen. Soms kan het lang duren voordat je hem uiteindelijk vindt. Of misschien ben je hem wel een keer helemaal kwijt geraakt. Wij snappen dat dit een stressvol moment kan zijn. 

Daarom hebben wij bij analyse Nederland verschillende soorten Keyfinders geanalyseerd om jou te helpen bij het maken van je keuze.

We hebben een aantal punten op een rij gezet waar je op moet letten bij het kopen van een keyfinder. Maar eerst zullen we onze top 5 beste keyfinders aan je bekend maken!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste Keyfinders uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Keyfinders

iTrack Motion©

Beste Koop Keyfinder
1. iTrack Motion©

Apple AirTag

Beste Apple Keyfinder
2. Apple AirTag

Samsung Galaxy SmartTag

Beste Samsung Keyfinder
3. Samsung Galaxy SmartTag

Chipolo One - Bluetooth Tracker

Beste Algemene Keyfinder
4. Chipolo One - Bluetooth Tracker

BTH Keyfinder Sleutelvinder

Beste Budget Keyfinder
5. BTH Keyfinder Sleutelvinder

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste Keyfinders zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

21+ Keyfinders vergeleken

30+ ervaringen gecheckt

22+ uur onderzoek


Wat is de beste Keyfinder in 2023?

Na uren lang verschillende Keyfinder te hebben geanalyseerd kunnen wij met trots onze top 5 aan je voorstellen. In deze top 5 hebben wij alleen de allerbeste Keyfinders geselecteerd.

Nieuwsgierig naar welke producten de lijst hebben gehaald? Scrol dan snel verder!

1. iTrack Motion©

iTrack Motion©
 • Algemene app voor alle besturingssystemen
 • Bereik van 80 meter
 • Extra opties
 • Beschikbaar in 7 verschillende kleuren
 • Geen

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De iTrack Motion© is als beste uit onze analyse gekomen. Dit heeft hij te danken aan zijn vele goede opties en goede prijs / kwaliteitsverhouding. En hij is ook nog eens beschikbaar in 7 verschillende kleuren. 

Deze keyfinder is geschikt voor alle besturingssystemen. De app is op elk apparaat te downloaden waardoor die voor iedereen geschikt is. Het bereik is maar liefst 80 meter waardoor je altijd je sleutels terug kan vinden.

De keyfinder heeft verschillende extra functies zoals bewegingswaarschuwing, tweerichtingszoeker, scheidingsalarm, camera-afstandsbedieining en nog veel meer. Weten wat deze functies precies inhouden en welke extra functies er nog meer zijn? Klik dan op bovenstaande knop!

2. Apple AirTag

Apple AirTag
 • Nauwkeurig zoeken om de AirTag makkelijk te vinden
 • Zoek mijn-netwerk™ om overal ter wereld je AirTag terug te vinden
 • Waterbestendig
 • Geen gaatje voor aan sleutelbos

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als je beschikt over een Apple apparaat dan is de Apple AirTag de beste optie voor jou. De AirTag beschikt over een nauwkeurig zoeken functie. Hierdoor word je heel nauwkeurig naar de AirTag genavigeerd waardoor je gemakkelijk je sleutel terugvindt. 

 Ook maakt de AirTag gebruik van Zoek mijn-netwerk™. Op het moment dat een andere iPhone in de buurt komt van de AirTag krijg jij de locatie van de AirTag te zien. Doordat er Honderden miljoenen Apple apparaten over de wereld zijn kan je de AirTag overal volgen.

En mocht je je sleutels per ongeluk in een plas laten vallen, dan is dat ook geen probleem. De AirTag is namelijk stof en waterdicht! Hij werkt helaas niet op Android systemen en heeft geen gaatje voor je sleutelbos. Dit is gelukkig makkelijk op te lossen. Sleutelhangers voor AirTags zijn voor goede prijzen te koop via bol.com

3. Samsung Galaxy SmartTag

Samsung Galaxy SmartTag
 • BLE (Bluetooth Low Energy) -bereik ca. 120m
 • Vind samen
 • Telefoon terug vinden
 • Alleen geschikt voor Galaxy gebruikers

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Beschik je over een Samsung Galaxy? Dan is de Samsung Galaxy SmartTag echt iets voor jou. Hij is namelijk speciaal gemaakt voor Galaxy gebruikers. Zo kan je door middel van deze SmartTag ook je telefoon terugvinden. Door twee keer op de knop te drukken speelt je telefoon een geluidje af. 

De SmartTag maakt gebruik van he netwerk van Galaxy gebruikers. Hierdoor kan je ook de sleutels terug vinden als deze buiten het bereik is van je telefoon. Doordat de SmartTag gebruikt maakt van BLE heeft hij een bereik van maar liefst 120 meter!

4. Chipolo One - Bluetooth Tracker

Chipolo One - Bluetooth Tracker
 • Geschikt voor alle besturingssystemen
 • Meerdere functies
 • Chipolo Lost and found community
 • Bereik iets minder groot in de praktijk

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Chipolo One - Bluetooth Tracker is een algemene tracker die geschikt is voor alle besturingssystemen. Dit werkt door middel van een app die op elk besturingssysteem te downloaden is.

Met deze tracker kan je niet alleen je sleutels vinden, maar ook je telefoon terugvinden. Ook kan je instellen dat je een melding krijgt als je te ver van de tracker vandaan bent zodat je nooit je sleutels vergeet.

Als je de tracker kwijt bent kan je andere Chipolo gebruikers om hulp vragen. Zij gaan dan zonder dat ze het weten op zoek naar je sleutels! Als er iemand in de buurt komt krijg je te weten waar je tracker is. 

5. BTH Keyfinder Sleutelvinder

BTH Keyfinder Sleutelvinder
 • Goedkoopste optie
 • Met alle apparaten te gebruiken
 • Gaat af als je ter ver uit de buurt bent
 • Kan niet zelf kiezen om geluid te maken

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De BTH Keyfinder Sleutelvinder is de goedkoopste optie in onze lijst. Als je een simpele keyfinder zoekt waarmee je gemakkelijk sleutels vindt die bij je in de buurt zijn, is dit zeker een goede optie. 

Op het moment dat je te ver weg bent van de keyfinder zal er een geluid afgespeeld worden. Hij is op elk apparaat te gebruiken.

Het nadeel is dat je niet zelf het geluid kan laten afspelen als je nog in de buurt bent van de keyfinder.


Top 10 Keyfinders

Waar kun je het beste een Keyfinder kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste Keyfinders van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte Keyfinders bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 Keyfinders!


Keyfinder kopen? Hier moet je op letten!

Er zijn veel verschillende keyfinders. Daarom zijn er verschillende criteria waar je op moet letten bij het kopen van een keyfinder. Helaas is er geen beste keyfinder volgens de consumentenbond. 

Daarom hebben wij een aantal criteria op een rij gezet waar je op moet letten bij het kopen van een keyfinder:

Bereik

Controleer het bereik van de keyfinder. Dit is de maximale afstand tussen de keyfinder en je sleutels waarbinnen het apparaat nog steeds in staat is om de sleutels te vinden.

Zorg ervoor dat het bereik voldoende is voor jouw behoeften, afhankelijk van hoe ver je vaak van je sleutels verwijderd bent.

Compatibiliteit

Sommige keyfinders hebben een app die geschikt is voor alle soorten besturingssystemen. Maar sommige keyfinders zijn ook alleen geschikt voor Apple of voor Android.

Daarom is het goed om van tevoren te kijken welk besturingssysteem je hebt en of de keyfinder daarvoor geschikt is.

Functionaliteit

Sommige keyfinders bieden extra functies, zoals het lokaliseren van je smartphone of het fungeren als een afstandsbediening voor je camera. Overweeg of je dergelijke extra functies nodig hebt en controleer of het apparaat deze biedt.

Ook hebben ze verschillende manieren om je keyfinder te vinden. De ene manier werkt fijner dan de ander.


Veelgestelde vragen

Wat is de beste Keyfinder?

Wij hebben antwoord gegeven op deze vraag in dit artikel. Dit is namelijk de iTrack Motion©! Bovenaan het artikel kan je een korte en duidelijk review zien van dit product.

Hoe lang gaat de batterij van een keyfinder mee?

De batterijduur van een keyfinder varieert afhankelijk van het specifieke model en het gebruik, maar de meeste keyfinders hebben een batterijduur van enkele maanden tot een jaar voordat de batterijen moeten worden vervangen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>