Onze favoriete Kerstboomverlichting

480 LEDs Kerstverlichting

480 LEDs Kerstverlichting

Op zoek naar wat instant feestsfeer? De 480 LEDs Kerstverlichting komt als beste keuze uit de bus! Met een ideale lengte van 36 meter en een warm wit licht dat direct de juiste toon zet voor de feestdagen is dit de beste kerstboomverlichting op de markt volgens onze tests.

De feestdagen staan nog niet voor de deur maar dat betekent niet dat je het aankopen van decoratie moet uitstellen. In tegendeel, hoe vroeger je eraan begint, hoe meer overwogen je keuze zal zijn. En hoe goedkoper kerstverlichting vaak is. Hier bij analysenederland.nl helpen wij je beslissen welke kerstverlichting het beste is voor jou.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 Beste Kerstboomverlichtingen uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Kerstboomverlichtingen

480 LEDs Kerstverlichting

Beste Koop Kerstboomverlichting
1. 480 LEDs Kerstverlichting

Snowflake Kaarsenverlichting

Beste Kerstboomverlichting Kaarsjes

2. Snowflake Kaarsenverlichting

Nampook 120 LEDs kerstverlichting

Beste Kerstboomverlichting Binnen
3. Nampook 120 LEDs kerstverlichting

Monzana lichtgordijn

Beste Kerstboomverlichting Buiten
4. Monzana lichtgordijn

Nampook gekleurde kerstlampjes Microcluster

Beste Gekleurde Kerstboomverlichting
5. Nampook gekleurde kerstlampjes Microcluster

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste kerstboomverlichting is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

19+ Kerstboomverlichtingen vergeleken

19+ Ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat is de beste Kerstboomverlichting in 2024?

Na talloze kerstverlichting te vergelijken hebben we een lijst samengesteld met de top producten in deze categorie die aan jouw noden zullen voldoen. Daarvoor hebben we verschillende voor- en nadelen naast elkaar gelegd en bijvoorbeeld ook rekening gehouden met wat de beste kerstboomverlichting volgens de consumentenbond is. Uiteindelijk zijn we bij deze top 5 uitgekomen om met jullie te delen.

1. 480 LEDs Kerstverlichting

480 LEDs Kerstverlichting
 • Super voordelig geprijsd
 • Enige kerstboomverlichting op deze lijst met 480 LEDs
 • Kan binnen EN buiten gebruikt worden
 • Geen knipperlicht functie

Score

9.6

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

De 480 LEDs Kerstverlichting is de beste kerstboomverlichting op onze lijst. Hij is relatief goedkoop, heeft een perfecte lengte waardoor je hem overal kan gebruiken, en een warm wit licht. Met meer dan 480 LEDs heeft dit product het meeste lampjes. De ideale basisset die altijd bij je andere kerstdecoratie past dus.

De groen snoer van de lichtjes is subtiel en werk je makkelijk weg tussen de takken van je kerstboom, waardoor deze verlichting mooi natuurlijk overkomt. Door de adapter en aan/uit schakelaar is dit product zuinig in stroom en makkelijk in de omgang. Waar je de verlichting ook wil gebruiken, de Nampook 480 LEDs kerstverlichting zal geschikt zijn.

2. Snowflake Kaarsenverlichting

Snowflake Kaarsenverlichting
 • Lampjes gaan heel lang mee, tot wel vijf jaar
 • Realistische effecten waardoor ze op echte kaarsen lijken
 • 150 cm losse snoer zonder lampjes zodat je makkelijk het stopcontact bereikt
 • Deze lichtjes kunnen enkel binnen gebruikt worden

Score

9.5

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Voor wie wil dat de feestdagen net een beetje specialer voelen, raden we de Snowflake Kaarsenverlichting aan. Ook deze goede kerstboomverlichting heeft een groene snoer die je kerstboom accentueert. Bovendien lijken de dertig mooie lampjes precies op sfeervolle kaarsjes.

Door de manier waarop het licht wat flikkert en dimt hebben de lampjes een realistische uitstraling. Maar ze worden niet warm en hebben absoluut geen brandgevaar zoals echte kaarsen. Je hebt dus alle pracht van kaarslicht in je kerstboom zonder je zorgen te moeten maken. Gewoon de stekker in het stopcontact steken en je bent klaar.

3. Nampook 120 LEDs kerstverlichting

Nampook 120 LEDs kerstverlichting
 • Extra warm wit licht voor gezellig effect binnen
 • Verschillende standen om te kiezen wat voor een licht je wil
 • Lange aanloopsnoer voor jouw gemak
 • Ook deze hebben geen knipperfunctie

Score

9.3

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Nog een Nampook product waar we heel tevreden mee zijn zijn hun 120 LEDs. Ze hebben dan misschien iets minder lampjes dan de 480 variant, daardoor zijn ze wel wat makkelijker in het gebruik. Zo zijn ze perfect ook voor kleinere kerstbomen. Net als het eerste product op deze lijst heeft hij een groen snoer en kunnen deze lichtjes binnen en buiten gebruikt worden.

Wat de Nampook 120 LEDs kerstverlichting speciaal maakt, is het extra warm witte licht. Hierdoor is deze verlichting nog meer geschikt voor binnenshuis en zetten wij ze op deze lijst als de top kerstboomverlichting voor binnen. De gloed is helemaal niet schel en geeft een gezelligere indruk dan traditionele kerstverlichting.

4. Monzana lichtgordijn

Monzana lichtgordijn
 • Werkt met batterijen en geen snoer, dus je hebt geen stopcontact nodig
 • Timer functie is perfect om je huis buiten wat extra sfeer te geven
 • Ook verkrijgbaar in een variant met koud wit licht als je dat liever hebt
 • De levensduur van de lampjes is iets korter

Score

9.1

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Ben jij het gewend om je kerstverlichting altijd op te hangen in de vorm van één lange snoer met lampjes? Dan heb je vast nooit een lichtgordijn gehoord. Dit soort verlichting is makkelijk aan te brengen en bedekt een groter oppervlakte. Dit maakt van een lichtgordijn de beste kerstboomverlichting voor buiten.

De Monzana is onze favoriet: een mooi lichtgordijn van 2 op 1,5 meter met 16O LEDs en een warm wit licht. Hiermee kleed je zo een volledige struik, boom of muur aan met gezellige verlichting voor de feestdagen. Met acht verschillende lichtfuncties en een timer is dit de meest veelzijdige kerstverlichting op deze lijst.

5. Nampook gekleurde kerstlampjes Microcluster

Nampook gekleurde kerstlampjes Microcluster
 • Dit product heeft het meeste LEDs van onze hele top vijf
 • Zeer voordelige prijs ondanks de lengte
 • Fel en kleurrijk licht geeft een speciale sfeer
 • Door de lengte van het snoer is opbergen niet zo handig

Score

9.0

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Gekleurde kerstlampjes vallen niet bij iedereen in de smaak. Hoewel het een minder traditionele look is, kunnen ze even gezellig en feestelijk zijn. De Nampook gekleurde kerstlampjes Microcluster is hiervoor onze favoriet. Deze led kerstboomverlichting heeft een ongelooflijke lengte van 30 meter met zo'n 1500 lampjes, de meeste van al onze toppers!

Het licht kan op één van acht verschillende standen worden gezet om een waar kleurspektakel te geven. Ze zijn perfect voor binnen en buiten, plus door de lengte zijn ze geschikt zelfs voor een kerstboom van meer dan drie meter. Feestpret gegarandeerd!


Top 10 Kerstboomverlichtingen

Waar kun je het beste kerstboomverlichting kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste kerstboomverlichting van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte kerstboomverlichtingen bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 kerstboomverlichtingen!


Kerstboomverlichting kopen? Hier moet je op letten!

Nu wij de beste kerstboomverlichting van 2024 al in een top vijf hebben gezet weet je eigenlijk al welke je moet kopen. Maar wil je toch zelf op onderzoek gaan, geven wij hier nog een paar extra tips met waar je moet op letten mocht je zelf kerstboomverlichting gaan kiezen. Want als je gaat kiezen voor de beste kerstboomverlichting is merk eigenlijk onbelangrijk.

De afstand tussen de lampjes

Hoewel dit neerkomt op persoonlijke smaak, kan het goed zijn te overwegen hoe veel afstand er tussen de lampjes op je kerstverlichting is. Clusterverlichting of zelfs microclusters zijn veel dichter op elkaar dan traditionele kerstverlichting. Dit soort decoratie is duurder, maar wordt ook als mooier beschouwd en geeft natuurlijk meer licht. 

De kleur van het licht

De meeste mensen kiezen voor warm wit licht voor hun kerstboomverlichting, dit geeft de meest natuurlijke uitstraling en een warme gloed. Je kan ook voor koud wit licht kiezen, dit geeft vooral buiten een mooie uitstraling. Gekleurde lampjes zijn eerder een kwestie van smaak maar kunnen ook heel mooi zijn in combinatie met jouw andere kerstdecoratie.

De lengte van het snoer

Afhankelijk van waar je de lichtjes wil hangen, moet je rekening houden met de lengte van het snoer. De meeste kerstverlichting werkt met een stekker en stopcontact, wat betekent dat je snoer lang genoeg moet zijn om die te bereiken.


Veelgestelde vragen

Hoeveel meter kerstboomverlichting heb je nodig voor een kerstboom?

Hoeveel meter je aan Kerstboomverlichting nodig hebt ligt aan de hoogte van je boom. Voor een boom van 2,4 meter hoog heb je tussen de 20 en 35 meter aan lampjes nodig.

Hoe lang gaat kerstboomverlichting mee?

Hoe lang je kerstboomverlichting mee gaat licht natuurlijk aan hoe vaak je het gebruikt, maar gemiddeld tussen de 5 en 10 jaar.

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>