Wat zijn de beste keepershandschoenen?

Stanno Ultimate Grip Keepershandschoenen

Stanno Ultimate Grip Keepershandschoenen

Uit onze test is gebleken dat de Stanno Ultimate Grip Keepershandschoenen de beste keepershandschoenen zijn van 2024. Ze hebben namelijk dan ook een betrouwbare grip in elke omstandigheid, zelfs in de regen. Daarnaast beschikken de handschoenen over speciale vingerbescherming. Zo word jij in het veld goed beschermd.

Ben jij een echte ballenstopper? Dan ben je bij het goede artikel beland. Wij hebben namelijk meer dan 21 verschillende keepershandschoenen geanalyseerd.

Uit deze analyse hebben we de 5 beste keepershandschoenen van dit moment samengesteld. 

Aan het eind van het artikel hebben we nog verschillende criteria op een rij gezet waar je op moet letten bij het kopen van keepershandschoenen. Wij adviseren om deze ook nog even door te lezen om een miskoop te voorkomen! 

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste Keepershandschoenen uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Keepershandschoenen

Stanno Ultimate Grip Keepershandschoenen review

Beste Koop Keepershandschoenen
1. Stanno Ultimate Grip Keepershandschoenen

Keepershandschoenen fingersave Hybrid db SKILLS review

Beste Keepershandschoenen met fingersave
2. Keepershandschoenen fingersave Hybrid db SKILLS

Stanno Ultimate Grip JR II Keepershandschoenen review

Beste Keepershandschoenen voor kinderen
3. Stanno Ultimate Grip JR II Keepershandschoenen

Gladiator Sports Dazzle 1 Keepershandschoenen review

Beste Budget Keepershandschoenen
4. Gladiator Sports Dazzle 1 Keepershandschoenen

Adidas Predator GL Pro Solar Red review

Beste premium Keepershandschoenen
5. Adidas Predator GL Pro Solar Red

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste Keepershandschoenen zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

21+ Keepershandschoenen vergeleken

30+ ervaringen gecheckt

22+ uur onderzoek


Welke keepershandschoenen zijn het beste?

Na veel ballen te hebben gevangen hebben we een goede analyse kunnen maken over wat uiteindelijk de beste keepershandschoenen van dit moment zijn.

Bij elk product hebben we verschillende voor- en nadelen op een rij gezet.  Ben jij dus benieuwd naar beste keepershandschoenen van 2024? Lees dan gauw verder!

1. Stanno Ultimate Grip Keepershandschoenen

 • Super soft profi foam voor uitstekende eigenschappen
 • Rollfinger-systeem voor optimale bescherming
 • Perfecte pasvorm
 • Geen

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Stanno Ultimate Grip Keepershandschoenen zijn als beste keepershandschoenen uit onze analyse gekomen. De super soft profi foam geeft de handschoen onder andere een betrouwbare grip onder elke omstandigheid.

Ook de demping is hierdoor uitstekend. Het rollfinger-systeem omringt de vinger volledig met foam, zonder stiksels. Dit zorgt voor een optimale bescherming voor je vingers.

Hierdoor ontstaat er een groter foam oppervlak wat zorgt voor een betere grip op de bal. De elastische sluiting zorgt voor een perfecte pasvorm en bescherming van de pols. 

2. Keepershandschoenen fingersave Hybrid db SKILLS

Keepershandschoenen fingersave Hybrid db SKILLS
 • Met verwijderbare fingersafe
 • Giga grip latex materiaal
 • Extra bescherming tegen slijtage 
 • Iets duurdere optie

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Keepershandschoenen fingersave Hybrid db SKILLS is de beste keepershandschoen met fingersafe. De fingersafe zorgt voor een extra bescherming van de vingers.

Wil je toch zonder fingersave keepen? Dat is geen probleem, deze fingersafe kan je op elk moment eruit halen of er weer in doen. 

De beste keepershandschoenen zijn gemaakt van neopreen materiaal, gigagrip latex. En zo ook deze handschoenen. Het verschil? Deze handschoenen van db skill zijn een stuk goedkoper! 

De keepershandschoenen zijn voorzien van een extra protectie laagje. Dit zorgt ervoor dat de slijtage een stuk minder snel gaat. Ook bij gebruik op kunstgras.   

3. Stanno Ultimate Grip JR II Keepershandschoenen

Stanno Ultimate Grip JR II Keepershandschoenen
 • Maten 3 t/m 7
 • Soft foam voor betrouwbare grip en optimale demping
 • Rollfinger systeem vergroot het foamoppervlak
 • Minder geschikt voor volwassenen

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Stanno Ultimate Grip JR II Keepershandschoenen is de beste keepershandschoen voor kinderen / junioren. De handschoenen zijn beschikbaar in de maten 3 t/m 7.

Deze maten zijn goed voor kinderen tot 13 jaar (in sommige gevallen ook ouder). De keepershandschoenen zijn gemaakt van Soft foam. Dit zorgt voor een betrouwbare grip en optimale demping.

Het rollfinger-systeem geeft extra stevigheid en vergroot het foam oppervlak. Hierdoor heb je een betere grip op de bal. Evenals dat de ronde vormgeving zorgt voor een optimaal draagcomfort.    

4. Gladiator Sports Dazzle 1 Keepershandschoenen

Gladiator Sports Dazzle 1 Keepershandschoenen
 • Goedkoopste optie
 • Maat 4 t/m 11
 • Verwijderbare fingersafe
 • Iets mindere controle

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Gladiator Sports Dazzle 1 Keepershandschoenen zijn de goedkoopste (volwassenen) optie uit deze lijst. Maar ze zijn ook beschikbaar in kindermaten. De handschoenen zijn in de maten 4 t/m 11 te koop.

De handschoenen hebben een verwijderbare fingersave. Hierdoor kan je zelf bepalen of je met deze extra ondersteuning wilt keepen. De backing foam zorgt verder voor een uitstekende grip.

5. Adidas Predator GL Pro Solar Red

Adidas Predator GL Pro Solar Red
 • Zonder sluiting
 • Inkepingen in foam
 • Hoger in prijs

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Adidas Predator GL Pro Solar Red is de meest luxe optie uit deze lijst. De handschoenen zijn makkelijk aan te trekken omdat je geen klittenband sluiting hebt. Je hebt zelfs helemaal geen sluiting! 

De inkepingen in het foam zorgen ervoor dat je optimaal comfort en controle hebt. Je buigt hierdoor een stuk gemakkelijker je vingers dan bij andere keepershandschoenen.


Top 10 Keepershandschoenen

Waar kun je het beste Keepershandschoenen kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste Keepershandschoenen van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte Keepershandschoenen bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 Keepershandschoenen!


Keepershandschoenen kopen? Hier moet je op letten!

Keepershandschoenen koop je niet om een keer mee te keepen. Je wilt dat ze langer mee gaan en dat ze een goede bescherming bieden. Daarom is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. 

We hebben drie criteria op gesteld waar je op moet letten bij het kopen van keepershandschoenen. Lees deze goed door om zo geen miskoop te begaan!

Bescherming

Het belangrijkste doel van keepershandschoenen is natuurlijk om bescherming te bieden aan je vingers. Let daarom ook goed op de bescherming die de handschoenen bieden.

Wil je voor extra zekerheid gaan? Kies dan voor 'fingersave' om je vingers extra te beschermen. Net als bij bokshandschoenen, is de bescherming het allerbelangrijkst. Kijk hier dus goed naar!

Pasvorm

Het is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat de handschoenen goed passen. Een goede pasvorm zorgt voor een betere controle. De maat van de handschoen kan je opmeten aan de hand van de omtrek van je handpalm. 

MaatOmtrek handpalm (in cm)
414-15 cm
515-16 cm
616-17 cm
717-18 cm
818-19 cm
919-20 cm
1020-22 cm
1122-24 cm
1224-26 cm

Grip

Een goede grip is essentieel voor keepershandschoenen. Let op de kwaliteit en het type latex op de handpalm van de handschoen. Net als bij voetbalschoenen, zorgt de grip er voor hoe goed je presteert.

Sommige handschoenen hebben speciale grip verbeterende eigenschappen, zoals speciale additieven of reliëfpatronen op de handpalm.


Wat zijn de beste keepershandschoenen volgens de consumentenbond?

Helaas heeft de consumentenbond geen test gedaan op keepershandschoenen, en daarom kunnen we geen antwoord geven op deze vraag. Toch hebben we wel een oplossing!

Wij van AnalyseNederland.nl hebben namelijk wel een test gedaan. De Stanno Ultimate Grip Keepershandschoenen kwamen daar als beste uit! Als je naar boven scrolt, vind je een beknopte review van het product.


Veelgestelde vragen

Wat zijn de beste Keepershandschoenen?

Wij hebben antwoord gegeven op deze vraag in dit artikel. Dit is namelijk de Stanno Ultimate Grip Keepershandschoenen! Bovenaan het artikel kan je een korte en duidelijk review zien van dit product.

Moet ik mijn keepershandschoenen voor het eerste gebruik wassen?

Ja, het wordt aanbevolen om nieuwe keepershandschoenen voor het eerste gebruik te wassen. Dit helpt om eventuele chemische resten van de productie te verwijderen en verbetert de grip van de latex op de handpalm. Volg de instructies van de fabrikant voor het beste resultaat.

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>