Last van systeemproblemen en moeite met het delen van informatie? Dan is het een mogelijkheid om integratiesoftware in uw organisatie toe te passen. Dit kan via Enable-U. U kunt vervolgens automatisch alles en via elk systeem delen, zonder alles handmatig in te moeten voeren. Het scheelt tijd, geld en stress. Enable-U richt zich volledig op innovatieve bedrijfsprocessen. De organisatie werkt met de ontwikkeling van webgebaseerde integratiesoftware. Verschillende interne bedrijfssystemen kunnen op deze manier met elkaar gekoppeld worden. Dit gebeurt met de juiste kennis en expertise van integratiesoftwarespecialisten. Door de koppeling van de systemen, kunnen documenten, berichten en andere belangrijke zaken uitgewisseld worden. De uitwisseling is geheel veilig en komt altijd bij de juiste afdeling of persoon terecht. Enable-U werkt voor lokale overheidsinstanties met uiteenlopende vakbekwame IT-specialisten. 

Diensten van Enable-U

Managed Services

Privacygevoelige informatie moet veilig overgebracht kunnen worden. Softwaresystemen moeten over een veilige koppeling beschikken, om de informatieoverdracht veilig en soepel te laten verlopen. Veel organisaties hebben niet de juiste kennis in huis, om complexe integraties uit te voeren. Enable-U kan alles voor uw bedrijf regelen. Denk aan het managen van een veilig systeem. Vakspecialisten onderhouden de integratie-software. Het systeem krijgt op deze manier geen datalekken en blijft up-to-date. Hiermee wordt de kans op storingen verkleind. Er wordt altijd naar de meest recente updates gestreefd. Daarnaast worden de juiste koppelingen geconfigureerd. De integratie-software is dus perfect op allerlei componenten afgestemd. Zowel de technische aspecten als de functionele aspecten van de software, worden door de IT-specialisten onderhouden en beheerd. Tot slot wordt er reguliere ondersteuning verleend. De systemen werken continue optimaal, zonder bugs en foutmeldingen. 

 

Projectmanagement

Enable-U is specialist op het gebied van integratieprojecten. Een project kan gestart, beheerd en gerealiseerd worden. Op alle projecten wordt zogeheten “integratie-architectuur” toegepast. De juiste aanpak wordt standaard toegepast en het integreren en configureren loopt vlekkeloos. De architectuur wordt daarbij op de juiste wijze geleid. De werkwijze bestaat uit specialistische kennis van werkervaring en eerdere succesvolle geïntegreerde projecten. Dit wordt door middel van de “Enable-U Well methodologie” tot stand gebracht. Bovendien worden er herbruikbare en verfijnde technieken gehanteerd. Tijdens de processen wordt de kwaliteit van een project continue gemonitord. Elke keer zal een project tot het beste resultaat leiden.

 

Integratie Architectuur

Zonder noodzakelijke kennis, is het lastig om een goed werkend integratiesysteem te ontwikkelen. De IT-specialisten van Enable-U kunnen deze kennis uitgebreid in de praktijk brengen. Met een speciale aanpak van integratie architectuur, worden systemen vlekkeloos op elkaar afgestemd. Er wordt met diverse componenten en stakeholders gewerkt. Het koppelen zorgt uiteindelijk voor een succesvol intern bedrijfssysteem. Enable-U werkt met het “Integratie Beheer Model”. Het is een soort handleiding en standaard stappenplan, om de architectuur succesvol in uw organisatie te integreren. Veel bekwame ICT’ers en stakeholders werken samen, om datasystemen op elkaar aan te laten sluiten. 

 

Enable-U werkt voor belangrijke organisatie. Denk aan het RDW, verschillende gemeenten, scholen en overheidsinstanties. Elke organisatie heeft zijn eigen systeemvereisten. Alle systemen kunnen worden samengevoegd of beveiligd worden. Denk aan backoffice systemen, API Gateway gegevensuitwisseling en systemen met privacygevoelige gegevens, zoals DigiD.

AnalyseNederland.nl is een online vergelijkingsplatform gericht op Nederlandse consumenten. Het is ons doel om Nederlandse consumenten te helpen bij het vinden van de beste producten en diensten. Je vindt al onze product analyses in de verschillende categorieën;

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>