Wat is het beste wimperserum?

Nanolash Wimperserum

Nanolash Wimperserum

Uit onze test is gebleken dat het Nanolash Eyelash Wimperserum het beste wimperserum is van 2023. Het serum werkt op celniveau waardoor de wimpers langer en steviger worden. Binnen 4-6 weken is er al een prachtig resultaat zichtbaar. De unieke formule wordt dan ook snel opgenomen in de wimper wortels. In deze tijd zul je ook zelfverzekerder worden

Wat is het beste wimperserum van 2023? Welk serum zorgt ervoor dat je wimpers niet alleen goed verzorgd zijn, maar ook langer worden en je een prachtige oogopslag hebt? 


Heb jij altijd mooie volle gezonde wimpers willen hebben? AnalyseNederland deed een uitvoerige test van wimperserums, op het gebied van de werking, veiligheid, prijs en kwaliteit. We stelden een mooie top 5 samen. 

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 Beste Wimperserums uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Wimperserums

Nanolash Wimperserum review

Beste Koop Wimperserum
1. Nanolash Wimperserum

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner - Wimperserum - 2 ml review

Beste Wimperserum Oogarts

2. Revitalash Advanced Eyelash Conditioner

UGenics Wimperserum - Wimper groei - Lash serum - Eyelash & Wenkbrauw serum - 5 ml review

Beste Wimperserum Voor Lenzendragers
3. UGenics Wimperserum

FemmeLash - EyeLash serum - Wimper groei - Lange Wimpers - Volle Wimpers - 5 ml review

Beste Wimperserum Op Waterbasis
4. FemmeLash - EyeLash serum

Lanthome Wimperserum - met Castor Olie review

Beste Budget Wimperserum
5. Lanthome Wimperserum

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste wimperserum is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

23+ Wimperserums vergeleken

20+ Ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Welk wimperserum is het beste?

Mooie volle wimpers zijn de droom van elke vrouw. Door overmatig gebruik van extensions, en mascara worden wimpers minder vol en mooi. Een wimperserum zorgt voor goede verzorging en stimuleert de groei van de wimperhaartjes.

Maar welk serum is het beste wimperserum merk van 2023?  Analyse Nederland.nl is een platform waar productreviews en analyses worden gedaan voor producten en diensten uit Nederland.

Wij onderzochten een groot aantal wimperserums op diverse belangrijke eigenschappen en kwamen tot een mooie top 5 met daarin de allerbeste wimperserums die er op dit moment te koop zijn.

In dit artikel zetten de we onze top 5 van goede wimperserums voor je op een rijtje.

1. Nanolash Wimperserum

Nanolash Wimperserum
 • Langere wimpers na 4-6 weken consequent gebruik
 • Gebruikers zijn enthousiast over het resultaat
 • Handig in gebruik
 • Het is belangrijk om het 4-6 weken te gebruiken voor een goed resultaat

Score

9.6

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Het Nanolash Wimperserum staat voor ons op nummer 1. Heb je altijd al natuurlijke, lange en volle wimpers willen hebben? Nanolash Eyelash Wimperserum heeft een unieke formule die snel opgenomen wordt in de wimper wortels. 

Het serum werkt op celniveau waardoor de wimpers langer, voller en steviger worden. Binnen 4-6 weken is er al een prachtig resultaat zichtbaar.

Het serum is verrijkt met een innovatieve formule geïnspireerd door de natuur waardoor het veilig en duurzaam is. Nanolash Winterserum is als beste getest vanwege de geweldige werking. De wimpers groeien snel en krijgen een prachtig volume.

Je brengt het wimperserum aan op een gereinigde huid en zo dicht mogelijk bij de aanzet van de wimpers, maar zonder te nauw in contact te komen met het oog zelf.

2. Revitalash Advanced Eyelash Conditioner

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner - Wimperserum - 2 ml
 • Je hebt weinig nodig voor een goed resultaat
 • Lange gekrulde wimpers
 • Doet wat het belooft
 • Gebruik Revitalash niet bij zwangerschap

Score

9.5

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Op nummer 2 in onze top 5 staat Revitalash Advanced Eyelash Conditioner Wimperserum

Revitalash zorgt voor zichtbare verbetering van je wimpers binnen 12 weken. Dit serum is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts om uw natuurlijke wimpers zichtbaar te verbeteren.

Door gebruik van polypeptiden en botanische stoffen worden de wimpers gezonder, langer en voller.

3. UGenics Wimperserum

UGenics Wimperserum - Wimper groei - Lash serum - Eyelash & Wenkbrauw serum - 5 ml
 • Voldoet aan de verwachting en geeft prachtig resultaat
 • 5 ml gaat lang mee
 • 100% duurzaam en dierproefvrij
 • Als je al dikke wimpers hebt, werkt het minder goed.

Score

9.4

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

UGenics wimperserum revitaliseert en stimuleert de groei van wenkbrauwen en wimpers. Waar mascara alleen optisch vollere wimpers creëert, zorgt een serum voor echt vollere wimpers en wenkbrauwen.

De haartjes worden niet alleen dikker, maar ook donkerder van kleur, waardoor ze er nog voller uitzien.Door de voedende stoffen worden de wimpers gevoegd en herstellen ze van binnenuit.

Gebruik het wimperserum dagelijks dan krijg je binnen 4 weken de eerste langere (1-3 mm), maar vooral sterkere en vollere wimpers. Gebruik het serum 4-6 weken elke dag en je zult versteld staan van het resultaat.

4. FemmeLash - EyeLash serum

FemmeLash - EyeLash serum - Wimper groei - Lange Wimpers - Volle Wimpers - 5 ml
 • De wimpers worden volledig gerevitaliseerd
 • De glans van de wimpers worden versterkt
 • Het is serum is op waterbasis met 100% natuurlijke ingrediënten
 • Een gebruiker vond het serum een beetje prikken

Score

9.1

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Volle, lange wimpers die voor een natuurlijke mooie oogopslag zorgen. De formule van FemmeLash verzorgt niet alleen, maar bevordert de groei en verstevigt de wimpers.

De wimpers worden lang, stevig en dik. Het serum voorkomt ook het vroegtijdig uitvallen van wimpers.Binnen 4 weken zul je de eerste resultaten zien. De wimpers zullen 1-3 mm groeien.

Voor een blijvend effect wordt geadviseerd om FemmeLash wimperserum dagelijks te blijven gebruiken. Zo blijven de wimpers gehydrateerd en vol.

5. Lanthome Wimperserum

Lanthome Wimperserum - met Castor Olie
 • 100% pure koudgeperste Castor Olie
 • Leuke verpakking ideaal als cadeau
 • Goed voor het milieu
 • Het borsteltje is wat klein

Score

9.0

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Op de 5e plaats staat Lanthome wimperserum met Castorolie. Castorolie wordt gezien als een wonderolie. Deze wonderolie maakt de wimpers langer, voller en gezonder. Het serum werkt zowel voor wenkbrauw groei als voor de wimpers.

Castorolie wordt al eeuwenlang gebruikt voor het versterken van natuurlijke haargroei. De olie dringt tot diep in de wortels en versterkt deze van binnenuit.


Top 10 Wimperserums

Waar kun je het beste wimperserum kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste wimperserum van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte wimperserums bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 wimperserums!


Wimperserum kopen? Hier moet je op letten!

Wimperserum is er in alle soorten en prijzen. Waar moet je op letten als je een wimperserum wil kopen? Wij zetten een aantal belangrijke dingen op een rijtje. Op zoek naar mascara? Bekijk dan ons artikel eens over de beste mascara's.

Ingrediënten

Omdat je het serum rond de ogen gebruikt is het belangrijk om goed te checken wat de ingrediënten zijn. Sommige serums bevatten prostaglandines, die effectief kunnen zijn voor wimpergroei, maar ook bijwerkingen kunnen hebben of allergieën kunnen veroorzaken. Sommige serums bevatten biotine, peptiden en panthenol.

Veiligheid

Als je contactlenzen draagt of gevoelige ogen hebt, dan is het extra belangrijk om een wimperserum te kiezen dat oogheelkundig getest is en vrij is van irriterende stoffen.

Resultaten

Welke resultaten beloven de serums? Dit kun je uit de beoordelingen opmaken en uit artikelen over het product. Houd er rekening mee dat het bij dit soort producten een tijdje duurt voordat je effect ziet.

Het is ook handig om het te combineren met andere producten. Als je nachtcrème onder je ogen smeert voordat je gaat slapen, zal het op lange termijn nog beter werken. Dat komt omdat je ogen meer rust krijgen.


Wat is het beste wimperserum volgens de consumentenbond?

De consumentenbond heeft nog geen test gedaan voor wimperserums en daarom is het lastig om hierop antwoord op te geven. Gelukkig hebben wij van AnalyseNederland.nl dat wel gedaan!

Nanolash heeft namelijk het beste wimperserum van 2023 gecreëerd! Als je naar boven scrolt, lees je een beknopte review van het product. We hebben een lijst gemaakt waarin ook nog 4 andere kandidaten naar voren komen.


Veelgestelde vragen

Welke wimperserum werkt echt?

Dat is een zeer goede vraag die wij in dit artikel beantwoord hebben! Er zijn namelijk 5 toppers die zeker werken. Kijk hierboven naar de resultaten van onze wimperserum test.

Hoe vaak moet je wimperserum gebruiken?

Dit verschilt natuurlijk per product, maar over het algemeen moet je het niet vaker dan één keer per dag gebruiken. Anders kan het ook negatieve effecten hebben. Let hier dus op!

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>