Onze favoriete Pasjeshouder

Prowallet Slim Deluxe

Prowallet Slim Deluxe

Na uitvoerig testen van verschillende pasjeshouders is het team van AnalyseNederland tot de conclusie gekomen dat Prowallet Slim Deluxe de beste pasjeshouder van 2024 is. Dankzij het slanke design en handige formaat past de houder in iedere broekzak.

Het stevige leer geeft de houder niet alleen een luxe uitstraling, het zorgt er ook voor dat de pasjeshouder er bij intensief gebruik als nieuw blijft uitzien. En niet onbelangrijk: door de geavanceerde RFID-technologie hebben kwaadwillende skimmers geen kans jouw betaalgegevens in handen te krijgen.

Heb jij een portemonnee vol pasjes en moet je altijd even zoeken naar de juiste pas? Dan wordt het tijd voor een pasjeshouder. Met een pasjeshouder heb jij je passen – zoals betaalpassen, je rijbewijs en ID-kaart – op een plek en hoef je nooit te zoeken naar de juiste pas. Bovendien beschermt een houder tegen buigen en krassen, en blijven je pasjes er als nieuw uitzien.


Als je een pasjeshouder aanschaft, wil je natuurlijk de beste houder die niet alleen eenvoudig in gebruik is, maar ook eentje die een mooi design heeft en jouw pasjes beschermt tegen beschadigingen, buigen en tegen skimmers. Daarom heeft AnalyseNederland een aantal verschillende pasjeshouders uitvoerig voor jou getest, en met de resultaten hebben we de ultieme top vijf van pasjeshouders samengesteld.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 Beste Pasjeshouders uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Pasjeshouders

Prowallet Slim Deluxe

Beste Koop Pasjeshouder
1. Prowallet Slim Deluxe

Saetti pasjeshouder

Beste Pasjeshouder 12 Pasjes

2. Saetti pasjeshouder

The Verge pasjeshouder

Beste Lichte Pasjeshouder
3. The Verge pasjeshouder

Figuretta pasjeshouder

Beste Pasjeshouder met Muntvak
4. Figuretta pasjeshouder

Businessme Pasjeshouder

Beste Budget Pasjeshouder
5. Businessme Pasjeshouder

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste pasjeshouders zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

17+ Pasjeshouders vergeleken

19+ Ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat is de beste Pasjeshouder in 2024?

In een uitvoerige test hebben we onder meer gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid van verschillende pasjeshouders. Ook het design en de duurzaamheid van de houders speelden een belangrijke rol.

Op basis hiervan hebben we een top vijf van beste pasjeshouders samengesteld, zodat jij de allerbeste pasjeshouder aanschaft, zodat jij een goede keuze kunt maken als je op zoek bent naar extra bescherming voor jouw passen.

1. Prowallet Slim Deluxe

Prowallet Slim Deluxe
 • Met veilige RFID bescherming tegen skimmers
 • Van stevig leer voor langdurig en intensief gebruik
 • Ruimte voor pasjes, briefgeld en visitekaartjes
 • Verkrijgbaar in beperkt aantal kleuren

Score

9.6

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

De houder van het beste pasjeshouder merk ProWallet Slime Deluxe heeft ruimte voor 9 pasjes. Voor de meeste mensen is dit (ruim) voldoende. Het slanke formaat maakt de pasjeshouder uitstekend geschikt om mee te nemen in je broekzak. Bovendien passen er naast de pasjes ook briefgeld en visitekaartjes in, wat een portemonnee overbodig maakt. Omdat hij gemaakt is van stevig leer, blijft de houder er ook bij langere tijd intensief gebruik als nieuw uitzien. 

De ProWallet is voorzien van hoogwaardige RFID bescherming, zodat skimmers jouw gegevens niet kunnen stelen. Dit is absoluut de beste koop als je kijkt naar de prijs in verhouding tot de hoogwaardige kwaliteit van de uitschuifbare pasjeshouder. Niet voor niets is dit de beste pasjeshouder volgens ons!

2. Saetti pasjeshouder

Saetti pasjeshouder
 • Voor 12 pasjes
 • Beschermt tegen RFID en NFC
 • Minimaal gewicht van 108 gram
 • Niet geschikt voor vegan gebruikers dankzij gebruik van leer

Score

9.5

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

De Saetti pasjeshouder kwam in onze test uit de bus als beste pasjeshouder voor 12 pasjes. Met zijn slanke design past de leren houder in je tas, maar ook in je broekzak. Handig als je zonder tas op pad wilt. Bovendien biedt de pasjeshouder ook ruimte voor brief- en muntgeld, wat een portemonnee overbodig maakt. De houder beschermt niet alleen tegen RFID, maar ook tegen NFC (skimmen op korte afstand).

3. The Verge pasjeshouder

The Verge pasjeshouder
 • Beschermt tegen RFID en NFC
 • Onzichtbaar in de broekzak te dragen
 • Met uniek genummerd certificaat
 • Niet geschikt voor papieren kaartjes zoals visitekaartjes

Score

9.3

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

De The Verge is een pasjeshouder voor 8 pasjes, die al je kaarten optimaal beschermt tegen zowel RFID als NFC signalen. Dankzij het gebruik van een special aluminiumlegering is de houder bijzonder licht en tegelijk zeer duurzaam, ook bij intensief gebruik.

De uitschuifbare pasjeshouder van Hema heeft een slanke vormgeving en het gewicht van slechts 45 gram, zodat je de pasjeshouder onzichtbaar in je broekzak draagt zonder dat je hier hinder van hebt.

4. Figuretta pasjeshouder

Figuretta pasjeshouder
 • Met apart compartiment voor munt- en briefgeld
 • Voor zowel links- als rechtshandigen door uitneembare case
 • Gemaakt van leer van Nederlandse dieren
 • Drukknop kan bij intensief gebruik minder goed sluiten

Score

9.1

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

De Figuretta is een portemonnee en uitschuifbare pasjeshouder van Blokker in één. Het is de beste pasjeshouder met muntvak die je kaarten beschermt tegen slijtage, buigen en RFID en NFC signalen. De case is uitneembaar en op twee manieren in de houder te plaatsen, zodat zowel links- als rechtshandigen de kaarten eenvoudig uit de houder schuiven.

Het aparte compartiment voor brief- en muntgeld maakt het meenemen van een portemonnee overbodig. Bovendien geeft dit ruimte voor 6 extra pasjes en heeft de pasjeshouder een venster voor bijvoorbeeld een pasfoto of je rijbewijs.

5. Businessme Pasjeshouder

Businessme Pasjeshouder
 • Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit
 • Compact en handzaam formaat
 • Van stevig aluminium voor extra bescherming van de pasjes
 • Na verloop van tijd kan het uitschuiven wat stroever gaan

Score

9.0

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

De pasjeshouder van Businessme combineert gebruiksgemak met een vriendelijke prijs. Er passen maximaal 7 pasjes in de houder, waardoor hij slank genoeg blijft om onzichtbaar in de broekzak gedragen te worden. Het is een goede pasjeshouder voor wie niet veel passen bij zich draagt en naast de houder een aparte portemonnee meeneemt.

De Businessme pasjeshouder heeft namelijk geen ruimte voor munt- of briefgeld. Met de handige uitschuifknop komen de pasjes trapsgewijs uit de houder zodat je niet hoeft te zoeken naar de juiste kaart.


Top 10 Pasjeshouders

Waar kun je het beste een pasjeshouder kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste pasjeshouder van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte pasjeshouders bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 pasjeshouders!


Pasjeshouder kopen? Hier moet je op letten!

Ben je op zoek naar de pasjeshouder die perfect bij jouw wensen en eisen past? We hebben drie belangrijke punten op een rijtje gezet waarop je moet letten om te voorkomen dat je een miskoop doet en met een houder zit die niet geschikt is voor jouw passen of je pasjes niet voldoende bescherming geeft tegen kwaadwillenden.

Het aantal pasjes

Hoeveel pasjes met gevoelige informatie heb jij in je portemonnee? Denk daarbij aan je bankpas en creditcard, maar ook bijvoorbeeld je ID-kaart en rijbewijs. Let altijd goed op hoeveel kaarten er in een pasjeshouder passen om te voorkomen dat je niet voldoende ruimte hebt voor al je pasjes.

Hoe meer passen de houder kan bevatten, des te dikker hij is. Wil je de pasjeshouder onzichtbaar in je broekzak dragen, dan kun je beter kiezen voor een slanker model dat ruimte heeft voor minder passen. Bewaar je de houder in je tas, dan kun je gerust kiezen voor een model voor meer pasjes, en eventueel ook ruimte biedt voor brief- en muntgeld.

RFID bescherming

Hoewel de pasjeshouders in dit artikel RFID bescherming hebben, geldt dat niet voor alle verkrijgbare houders. Wil jij je pasjes veilig meenemen zonder angst dat skimmers misbruik maken van jouw gegevens?

Kijk dan altijd of de pasjeshouder van jouw keuze RFD bescherming geeft. De meeste houders met RFID bescherming geven ook NCF bescherming, dus tegen skimming van een korte afstand.

Opties

Sommige pasjeshouders gebruik je alleen voor kaarten, andere houders hebben verschillende extra opties, zoals een vakje voor munt- en briefgeld en ruimte voor visitekaartjes. Wil jij de pasjeshouder gebruiken als vervanging van je portemonnee? Kies dan voor een pasjeshouder met extra opties.

Houd er wel rekening mee dat deze extra opties de houder wat dikker maken, en daarmee minder geschikt maken voor het dragen in een broekzak. Voordeel is wel dat jij je portemonnee thuis kunt laten, wat weer ruimte scheelt in je tas.


Veelgestelde vragen

Hoeveel pasjes passen erin een pasjeshouder?

Hoeveel pasjes in een pasjeshouder passen ligt natuurlijk aan welk model je koopt. Over het algemeen passen er ongeveer 5 pasjes in.

Kunnen de pasjes uit je pasjeshouder vallen?

De pasjes zullen niet uit je pasjeshouder vallen als je hem onderste bovenhoudt. Hierdoor raak jij nooit meer je belangrijke pasjes kwijt. Je kunt ze er alleen uit halen door op het kliksysteem te klikken.

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>