Wat is het beste muizengif?

Zapi Muskil Graankorrels

Zapi Muskil Graankorrels

Met de Zapi Muskil Graankorrels ben je in no-time af van al die muizen in je huis. Dankzij de sterke werkzame stof Brodifacoum zullen de diertjes enkele dagen na inname sterven op een pijnloze manier. Daarnaast wekt het lokaas ook geen achterdocht bij de rest van muizen-kolonie. Verder heeft een Nederlandse toelating, waardoor het vrij gebruikt mag worden.

Last van muizen? En ook geen zin om een kat of honderden muizenvallen aan te schaffen? Dan heb je aan muizengif de ideale oplossing. Hiermee zorg je op een effectieve manier dat de muizen in je huis een pijnloze dood zullen ervaren. Voor je het weet is je huis weer veilig en hygiënisch. 

Het is alleen niet bepaald makkelijk om de goede Muizengif te vinden door het grote aanbod. Vandaar dat wij van AnalyseNederland de Top 5 Beste Muizengif hebben samengesteld met o.a. de beste koop en goedkoopste optie. 

Benieuwd naar deze top 5? Bekijk het dan snel hieronder.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 beste Muizengif uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Muizengif

Zapi Muskil Graankorrels

Beste koop Muizengif
1. Zapi Muskil Graankorrels

Luxan Sorkil Bloc

Beste veilige Muizengif
2. Luxan Sorkil Bloc

BSI Flash Pasta Pastalokaas

Beste pasta Muizengif
3. BSI Flash Pasta Pastalokaas

Raco 25

Beste Muizengif met Complete set
4. Raco 25

KB Home Defense Pasta

Beste goedkope Muizengif
5. KB Home Defense Pasta

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste Muizengif is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

21+ muizengiffen vergeleken

29+ Ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Welke muizengif is het beste?

Wij van AnalyseNederland hebben een ultieme Top 5 Beste Muizengif lijst samengesteld en uitgebreid uitgelicht per product. In deze lijst vind je onder andere de beste koop, goedkoopste optie en nog vele andere producten.

Je kan zelf bepalen op basis van - prijs/kwaliteit, online populariteit, veiligheid en effect - of deze aankoop het waard is. 

Ontdek snel hieronder de geselecteerde Muizengif!

1. Zapi Muskil Graankorrels

Zapi Muskil Graankorrels
 • Dankzij de stof Brodifacoum zullen de muizen binnen enkele dagen op een pijnloze manier sterven
 • Wekt geen achterdocht bij de rest van de muizen-kolonie
 • Kant-en-klare lokaas zakjes van 50 gram
 • Niet voor buiten

Score

9.3

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Effect

De Zapi Muskil Graankorrels is een absolute aanrader om van snel van muizen af te komen in je huis. De kant-en-klare muizengif is in lokaas zakjes van 50 gram te gebruiken en zorgt voor een efficiënt resultaat.

Dankzij de sterke werkzame stof Brodifacoum zullen de knaagdiertjes binnen enkele dagen na inname op een pijnloze manier sterven en wordt er daarnaast ook geen achterdocht bij de rest van de muizen-kolonie gewekt.

Verder is er geen licentie voor nodig om dit gif toe te passen. De tarwekorrels zijn daarbij tot in de kern verwerkt met de werkzame stof, waardoor de muizen het gif gegarandeerd innemen. Het zorgt helaas wel voor een spoor aan kruimels.

2. Luxan Sorkil Bloc

Luxan Sorkil Bloc
 • Speciaal afgesloten muizendozen met sleutel
 • Veiligheid wordt in hoge mate gewaarborgd
 • Toedienen is zeer eenvoudig
 • Geen

Score

9.2

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Effect

Met de Luxan Sorkil Bloc hoef jij je geen zorgen te maken over de veiligheid van kinderen of huisdieren bij het bestrijden van muizen in je huis.

Dankzij de speciaal afgesloten muizendozen - in combinatie met sterke kunststof materiaal - kan men er alleen bij als ze een sleutel hebben en zal die ook niet snel kapot gaan.

Voor de rest is het toedienen van het gif zeer eenvoudig. Het enige wat je moet doen is het blokje plaatsen in de doos en vervolgens dichtmaken. De muizen zullen vanzelf komen aangezien het middel tropische zaden bevat die ze graag eten.

3. BSI Flash Pastalokaas

BSI Flash Pasta Pastalokaas
 • Korrels in pasta vorm
 • 4 zakjes van 10 gram
 • Succesvol na 1 hap
 • Minder veilig

Score

9.1

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Effect

Op zoek naar Muizengif in de vorm van pasta? Dan zit je met de BSI Flash Pastalokaas helemaal goed. Hiermee kun je muizen bestrijden in gesloten, privé, openbare of landbouwgebouwen.

Met 4 zakjes van 10 gram heb je de hele muizenkolonie binnen enkele dagen uitgeroeid. Het middel heeft een actieve stof genaamd Alphacloralose, waardoor 1 hap genoeg is om de muis pijnloos te laten sterven. 

Het enige wat je hoeft te doen is de lokaasdozen te positioneren langs wanden, rustige hoekjes, verborgen ruimtes en plaatsen waar ze veel komen. 

4. Raco 25 

Raco 25
 • Geheel afsluitbaar en lastig te bereiken door kinderen
 • 4 lokdozen en 100 gram aan korrels
 • Effectieve manier van uitroeien
 • Geen

Score

9.4

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Effect

De Raco 25 is een complete set die bestaat uit 4 lokdozen en 100 gram granen om zo de muizen in je huis op een effectieve manier uit te roeien.

De veiligheid wordt dankzij de lokdozen van kunststof goed gewaarborgd. Ze zijn namelijk geheel afsluitbaar en daardoor lastig te bereiken voor kinderen.

De graankorrels en vlokken zorgen ervoor dat de muizenbestrijding zeer succesvol zal zijn aangezien de muizenkorrels dicht bij hun natuurlijke voeding komen. Ze zullen de verleiding dus niet kunnen weerstaan.

5. KB Home Defense Pasta

KB Home Defense Pasta
 • 1 lokdoos is genoeg voor 70 muizen
 • Pijnloze dood 24 uur na inname
 • Voordeligste prijs
 • Geen

Score

9.0

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Effect

Met de KB Home Defense kun je jouw huis optimaal beschermen tegen muizen en dat voor een voordelige prijs. Wat wil je nog meer?

De lokdoos is speciaal ontwikkeld - in combinatie met de pasta korrels - om op een effectieve manier de muizen uit te roeien. Je kan het zelfs in natte en droge ruimtes toedienen.

Binnen 24 uur na inname zal de muis een pijnloze dood ervaren. Een kant-en-klare lokdoos heeft genoeg muizengif voor 70 muizen, dus na enkele dagen zal heel de kolonie uitgeroeid zijn.


Top 10 Muizengif

Waar kun je het beste Muizengif kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste Muizengif van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte muizengiffen bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 muizengiffen!


Muizengif kopen? Hier moet je op letten!

Als consument wil je natuurlijk een miskoop vermijden. Je wilt namelijk zo snel mogelijk gebruiken van je aankoop zonder enige gedoe. Wij van AnalyseNederland begrijpen dat meer dan goed.

Vandaar dat wij een aantal punten hebben opgesteld die jou helpen met het maken van de beste keuze betreft Muizengif. Lees daarom goed de onderstaande punten door om een miskoop te voorkomen

Muizenkorrels of muizenpasta?

Muizengif is verkrijgbaar in 2 vormen: korrels en pasta. Muizenpasta heeft het voordeel dat het minder knoeit dan korrels. Muizen nemen vaak de korrels mee, waarbij het een spoor aan kruimels achterlaat. Voor de hygiëne en veiligheid is dat niet echt fijn.

Toediening

Het is verstandig om te kijken hoe het gif toegediend moet worden. Zo kun je in het de verpakte doos laten of ergens neer leggen waar de muizen bij kunnen. Zorg dat dit van tevoren is afgestemd om effectievere resultaten te krijgen.

Veiligheid

Het is belangrijk om te kijken of het gif op een veilige manier kan worden toegepast binnen het huis. Je wilt natuurlijk niet dat je kinderen of huisdieren hiermee in aanmerking komen.


Veelgestelde vragen

Hoe snel werkt muizengif?

Het is per muis afhankelijk van hoe het gif zich zal verwerken. Gemiddeld duurt het 1 tot 5 dagen totdat een muis zal sterven. Uiteraard is het wel van belang dat de muis meerdere keren van het gif gegeten moet hebben.

Hoelang moet je muizengif laten liggen?

Houdt een periode van 3 tot 18 dagen aan waarin de muizen meerdere keren van het gif zullen eten.

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>