Best Geteste Kruik

Fashy warm water kruik - enkelzijdig geribbeld

Fashy warm water kruik - enkelzijdig geribbeld
De Fashy warm water kruik is de beste kruik van 2024. Met ruimte voor maar liefst twee liter water verwarmt hij een groter oppervlak dan de doorsnee kruik. Hij heeft twee verschillende kanten: eentje met ribbels en aan de andere kant een glad oppervlak. Zo kun je voor jezelf bepalen hoeveel hitte je precies wilt ontvangen. Al met al een enorm handig ding dus.

Het gebruik van een kruik stamt al uit de 16e eeuw en is onverminderd populair gebleven. Zeker met de huidige inflatie op de gas- en energiemarkt is het voor velen een uitkomst.

Je vult hem met heet (geen kokend) water, legt hem tussen de lakens en klaar is Kees. Je hebt een warm nestje.

Hij doet ook goed dienst als je spierpijn, rugpijn of buikpijn hebt. De warmte helpt ontspannen, wat ervoor zorgt dat de pijn afneemt.

Heb je besloten dat je er eentje wilt proberen, maar heb je geen zin om stad en land af te zoeken en wil je wel zeker weten dat je geen miskoop doet? In dit artikel ontdek je de 5 beste kruiken van 2024!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste opties uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Kruiken van 2024

Fashy warm water kruik - enkelzijdig geribbeld
Beste Koop kruik

1. Fashy warm water kruik - enkelzijdig geribbeld

Pasper Kruik XL 3.5 liter met hoes
Beste kruik voor in bed

2. Pasper Kruik XL 3.5 liter met hoes

Warm water kruik - Met gehaakte Peru hoes
Beste warm water kruik

3. Warm water kruik - Met gehaakte Peru hoes

Living Needs Babykruik
Beste kruik kind

4. Living Needs Elektrische kruik

A3 Baby & Kids Soozly elektrische warmwater Babykruik
Beste kruik baby

5. A3 Baby & Kids Soozly elektrische warmwater 

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste kruiken zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

20+ kruiken vergeleken

45+ ervaringen gecheckt

15+ uur onderzoek


Wat zijn de beste kruiken van 2024?

In onderstaande sectie laten we de beste kruiken van 2024 zien. Zoals je hebt kunnen lezen hebben wij een uitgebreide kruiken test gedaan.

Hierbij hebben we tientallen kruiken vergeleken, getest en beoordeeld. Op basis hiervan hebben we uiteindelijk onze 5 favoriete opties op een rijtje gezet. Kortom, hieronder vind je de beste opties in 2024!

1. Fashy warm water 

Fashy warm water kruik - enkelzijdig geribbeld
 • Groot formaat  
 • Twee zijdes voor warmteregulatie
 • Handig in gebruik
 • Hij is iets groter dan de website aangeeft. 

Score

9.7

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Uit onze analyse is gebleken dat de Fashy warm water kruik de beste koop kruik van 2024 is. Dit is een goede stevige kruik die beschikt over een uitstekende prijs-kwaliteit en bovendien wel jaren mee kan gaan. 

Daarbij heeft hij twee verschillende zijdes. De eerste geribbelde zijde zorgt ervoor dat de warmte geleidelijker wordt afgegeven dan de tweede zijde. Deze is namelijk glad en geeft direct hitte af. Hierbij moet je wel uitkijken voor brandwonden als je hem op je huid legt.

Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar wat extra warmte in de winter.

2. Pasper Kruik XL

Pasper Kruik XL 3.5 liter met hoes
 • Vormt zich naar je lichaam
 • Hij sluit goed af
 • Hij blijft lang warm
 • De hoes kan er alleen om als de kruik nog niet gevuld is

Score

9.5

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de tweede plaats staat Pasper Kruik XL. In deze kruik past maar liefst 3,5liter water. Dit is 1,5 liter meer dan zijn concurrent op de eerste plaats.

Ook kun je hem in twee kleuren aanschaffen en heeft hij een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Hij wordt geleverd met een hoes, zodat je zeker weet dat je hem zonder problemen op je huid kunt leggen. Je kunt hem ook in de zomer gebruiken als het warm is. In plaats van warm water doe je er gewoon koud water in.

Wil je meer weten over de Pasper Kruik XL 3.5 liter met hoes? Klik dan op de button hierboven!

3. Fashy warm water kruik - met Peru hoes

Warm water kruik - Met gehaakte Peru hoes
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Zeer makkelijk te gebruiken
 • Fraai design
 • Niet geheel duurzaam. In sommige gevallen gaat hij lekken na een jaar tijd

Score

9.3

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Dit is de tweede optie van dit merk in het lijstje. Dat zegt iets over de kwaliteit van de producten. In deze kruik past een liter water en hij komt geleverd met een vrolijke Peru hoes. Hij is makkelijk in gebruik en doet wat het moet doen.

Wat gelijk opvalt bij deze kruik? Zodra we hem in onze handen hebben, voelt hij ontzettend fijn en zacht aan. Dit komt o.a. door het zachte fleece materiaal om de kruik heen. 

Wel lezen we regelmatig dat hij kan gaan lekken na verloop van tijd. Op het gebied van duurzaamheid zijn er dus zeker nog wat stappen te maken voor dit product. 

4. Living Needs Babykruik

Living Needs Babykruik
 • Fijn dat hij snel warm is zonder water te gebruiken
 • Hij geeft lang hitte af
 • Ideaal voor kinderen
 • Er kan in sommige gevallen een minder fraaie geur mee gepaard gaan

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De nummer vier van de lijst is de Living Needs Babykruik. In tegenstelling tot de eerder genoemde producten in de lijst, is dit een elektrische kruik.

De specificaties geven aan dat een volledig opgeladen kruik zo’n twee tot vier uur warmte afgeeft, met een maximale temperatuur van 65 graden. Het opladen van de kruik neemt maximaal twaalf minuten in beslag.

Doordat dit een elektrische kruik is, blijft hij over het algemeen langer warm dan een reguliere optie. Wel moet je hem opladen in dit geval en kost het je dus stroom.

5. Soozly Elektrische 

A3 Baby & Kids Soozly elektrische warmwater Babykruik
 • De kruik is kneedbaar en heeft hierdoor altijd een comfortabele vorm
 • Hij is eenvoudig in gebruik
 • In sommige gevallen is hij niet de volledig zes uur warm
 • Het klepje om op te laden is soms een beetje een uitdaging om te openen

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Dit product werkt ook elektrisch, zodat je niet meer hoeft te stoeien met warm water. Dit maakt hem uitermate geschikt voor kleine kinderen en baby’s. De kruik is binnen acht minuten verwarmd tot 65 graden en geeft zes uur lang warmte af.

Een fijne bijkomstigheid is dat deze optie een garantie heeft van twee jaar. Zo weet je zeker dat je goed zit.

Kortom, een uniek product en zeker een aanrader voor mensen die iets anders zoeken dan de reguliere producten die op de markt verkrijgbaar zijn. 

Wellicht ook interessant:
Beste Heren Pantoffels
Beste elektrische deken


Top 10 Kruiken

Hieronder vind je de top 10 meest verkocht kruiken bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 kruiken!


Waar moet je op letten bij het kopen van een kruik?

Waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een goede kruik? In onderstaande sectie vertellen we je hier meer over. 

Ontdek hieronder een overzicht van de belangrijkste criteria die je mee kunt nemen bij het vinden van het perfecte product voor jouw situatie. 

1. Type warmtebron

Er zijn verschillende kruiken verkrijgbaar, die diverse warmtebronnen hebben. In bovenstaande lijst hebben we voornamelijk opties belicht die warm worden middels warm water en twee die elektrisch verwarmd worden. Daarnaast bestaan er nog kruiken in de vorm van een pittenzak.

Deze kun je warm maken door in de magnetron te stoppen. Hetzelfde geldt voor producten die een warmtegevoelige substantie hebben. Denk hierbij aan bepaalde gelsoorten. Deze stop je ook in de magnetron om te verwarmen. Zodra hij warm is, is de gel zacht geworden.

Op deze manier kun je hem laten aanpassen aan je lichaam. Als hij afkoelt wordt de substantie weer hard. Het voordeel van kruiken die warm worden zonder water, is dat het een hoop gedoe scheelt met het vullen. Een keerzijde is dat ze wel wat duurder zijn dan de traditionele warmwaterkruik.

2. Levensduur

Met het grote aanbod van is het goed om de gebruikersreviews ernaast te houden. Sommige kruiken zijn heel voordelig geprijsd, met het nadelige effect dat ze binnen een jaar stuk gaan. Niet zo goed voor het milieu en uiteindelijk ook nog slecht voor je portemonnee.

3. Grootte

Een flauw criterium, maar let op de grootte van het product. Het kan zijn dat je al een hoes in huis hebt met een bepaald formaat. Sommige optieszijn heel groot (zie nummer een en twee uit de lijst). Daar krijg je nooit die ene hoes omheen. Lees dus goed de specificaties voordat je overgaat tot een kruik kopen.

5. Toezicht en veiligheid

Tot slot een belangrijk punt zodra je de kruik in je bezit hebt. Mocht je kleine kinderen hebben, let er dan op dat zij nooit zonder toezicht met een kruik in de weer gaan. Ongelukken zitten in een klein hoekje. Brandwonden zijn hier geen uitzondering op.


Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>