Onze Favoriete Hondenbrokken met Zalm

honderd zalm

Honderd.nl Rund & Zalm

De jarenlange ervaring in het maken van hondenbrokken van Honderd komt duidelijk naar voren bij de Honderd for Life Rund & Zalm hondenbrokken. De smaakvolle, geperste brokken bevatten de beste ingrediënten en dat zorgt voor een uitgebalanceerde maaltijd voor je volwassen hond.

Met deze beste hondenbrokken met zalm profiteert je hond van de voedingsrijke, natuurlijke voedingsstoffen als omega-3, eiwitten, fosfor en calcium die je hond bovendien volop energie geven.

Update:
De eigenaar van Honderd.nl heeft ons artikel gelezen en ons toestemming gegeven om proefpakketten uit te mogen delen aan onze bezoekers! Klik hier om je proefverpakking op te vragen.

Heb je een hond met een gevoelige maag of heeft je hond huidproblemen? Vaak worden dan hondenbrokken met zalm op het menu gezet, vanwege het feit dat deze hondenbrokken rijk zijn aan eiwitten en vetzuren. Om te bepalen welke hondenbrokken met zalm nu de beste zijn, hebben wij de allerbeste hondenbrokken aan een testpanel van verschillende hondenrassen gevoerd.

En daarbij hebben niet alleen gelet op het feit of de honden het voer lekker vonden. We hebben tevens uitgebreid aandacht geschonken aan eventuele allergische reacties, de kwaliteit van de ontlasting en aan de gezondheid van de huid en de vacht van de honden.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 Beste Zalm Hondenbrokken uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Hondenbrokken met Zalm

honderd zalm

Als #1 verkozen
1. Honderd.nl Rund & Zalm

edgard cooper

Noorse Zalm

2. Edgar & Cooper Verse Noorse zalm hondenbrokken

Voor de gevoelige huid
3. Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin

renske super premium

Verse zalm
4. Renske Super Premium Zalm hondenbrokken

woof hondenbrokken

Natuurlijke zalmbrokken
5. WOOOF Zalm geperste hondenbrokken

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste hondenbrokken met zalm zijn, hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

15+ brokken vergeleken

24+ Ervaringen gecheckt

11+ uur onderzoek


Wat zijn de beste hondenbrokken met zalm?

Om te bepalen wat de best hondenbrokken met zalm zijn, hebben we de honden uit ons testteam 15 verschillende soorten hondenbrokken voorgezet. Alleen het hondenvoer dat door zowel voor de honden als voor de baasjes als allerbeste uit de test kwam, heeft in onze ultieme top 5 een vermelding gekregen.

1. Honderd.nl Rund & Zalm

honderd zalm
 • Een combinatie van verschillende hoogwaardige eiwitten, voor een goede balans
 • De brokken bestaan uit natuurlijke ingrediënten
 • Geeft je hond een glanzende, gezonde vacht
 • Niet geschikt voor honden die gevoelig zijn voor eiwitten uit rundvlees

Score

9.6

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Smaak

Ingrediënten

Dat de beste hondenbrokken met zalm niet duur hoeven zijn, bewijst Honderd met zijn Rund & Zalm brokken. De hoogwaardige ingrediënten worden in een brok geperst, zodat alle voedingsstoffen behouden blijven. Je hond geniet van iedere maaltijd dankzij de ultieme combinatie van rund en zalm.

Deze beide dierlijke producten geven je hond het beste van twee werelden: een heerlijke smaak, de juiste hoeveelheid dierlijke eiwitten en genoeg vetzuren. De spieren van je actieve hond krijgen daarmee voldoende voeding en daarnaast behoudt hij een mooie, gezonde huid.

Update:
De eigenaar van Honderd.nl heeft ons artikel gelezen en ons toestemming gegeven om proefpakketten uit te mogen delen aan onze bezoekers! Klik hier om je proefverpakking op te vragen.

2. Edgar & Cooper Verse Noorse zalm hondenbrokken

edgard cooper
 • Zorgt voor stevige en regelmatige ontlasting
 • Verpakking is zonder plastic
 • Smakelijke brok van hoge kwaliteit
 • Voor kleinere honden kunnen de brokken te groot zijn

Score

9.1

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Smaak

Ingrediënten

Vers is het sleutelwoord voor de ingrediënten van Edgar en Cooper. De zalm, de groenten en het fruit zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en worden dus vers verwerkt in het voer. De brokken hebben een lekkere, kruidige smaak die behouden is doordat de brokken geleidelijk gebakken zijn. Edgar & Cooper hondenbrokken met zalm vallen niet zwaar op de maag en zijn goed verteerbaar.

Je hond heeft dus een regelmatige stoelgang met gezonde, stevige ontlasting. Bovendien zijn de brokken geschikt voor honden met een glutenallergie.

3. Pro Plan Medium Adult Sensitive Skin

 • Ingrediënten zijn samengesteld door deskundigen voor een uitgebalanceerde voeding
 • Er zijn geen kunstmatige kleurstoffen aan toegevoegd
 • Geschikt voor honden met een gevoelige maag
 • De brokken geven een sterke geur af

Score

8.8

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Smaak

Ingrediënten

Bij het samenstellen van de ingrediënten van het Pro Plan medium droogvoer zijn alle belangrijke voedingsstoffen meegenomen die je hond energie geven. De hoogwaardige eiwitten van de zalm bieden daarbij een goede ondersteuning. Deze hondenbrokken zijn niet speciaal bedoeld voor honden die niet tegen gluten kunnen.

Waar je wel vanuit kunt gaan, is dat honden met huidaandoeningen, of problemen met de vacht, veel baat hebben bij dit voer. Daarnaast aten de honden uit ons testteam de brokken met veel smaak op.

4. Renske Super Premium Zalm hondenbrokken

renske super premium
 • Geschikt voor honden met een glutenintolerantie
 • De hondenbrokken zorgen voor een glanzende vacht
 • De adem van de hond blijft fris na het eten
 • Alleen aanbevolen voor volwassen honden, niet geschikt als senioren brokken

Score

8.7

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Smaak

Ingrediënten

De verse zalm die in de hondenbrokken van Renske Super Premium verwerkt is, zorgt voor een hoog gehalte aan essentiële vetzuren. En dat heeft je volwassen hond nodig om een gezonde huid te houden. Het draagt tevens bij aan een glanzende vacht. De hondenbrokken zijn van hoge kwaliteit, waardoor je hond de hondenbrokken goed kan verteren, een gezonde ontlasting heeft en daarnaast blijft zijn adem fris. Meerdere baasjes van de honden uit ons testteam waren daarom erg te spreken over deze brokken van Renske.

5. WOOOF Zalm geperste hondenbrokken

woof hondenbrokken
 • Hypoallergeen, dus ook geschikt voor honden met een gevoelige maag
 • Volledig glutenvrij
 • Ook voor honden die allergisch zijn voor eiwitten uit kip- en rundvlees
 • Vrij prijzig

Score

8.4

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Smaak

Ingrediënten

Heb je een hond die gevoelig is voor bepaalde ingrediënten, zoals bijvoorbeeld bepaalde eiwitten of gluten? Dan zijn de geperste hondenbrokken met zalm van WOOOF een aanrader. Deze brokken bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten en zijn bovendien zo samengesteld dat ze bijdragen aan het verminderen van kraakbeenafbraak.

De brokken zijn heel gemakkelijk verteerbaar, zodat ze ook voor honden met een gevoelige maag geschikt zijn. De hondenbrokken kun je aan jonge honden van een jaar geven tot aan senioren van 8 jaar en ouder.


Top 10 hondenbrokken met zalmsmaak

Waar kun je het beste hondenbrokken met zalm kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de juiste keuze van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte hondenbrokken bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 slimme zalmbrokken!


Waar moet je op letten bij het kopen van hondenbrokken met zalm?

Voor je hond zal een van de belangrijkste onderdelen van een hondenbrok de smaak zijn. Dat is natuurlijk belangrijk, want als je hond de brokken niet lekker vindt, heb je er niet zoveel aan. Maar buiten de smaak zijn nog een aantal andere aspecten belangrijk bij het kiezen van de beste hondenbrokken met zalm. Let daarom op de volgende zaken als je dit voer voor je hond kiest:.

Voldoende hoogwaardige eiwitten

Een van de redenen waarom je hondenbrokken met zalm koopt, is dat zalm veel eiwitten en vetten bevat. Beide voedingsstoffen heeft je hond nodig. Vooral volwassen, actieve honden kunnen dit goed gebruiken omdat eiwitten hun spieren voeden en de vetzuren van de zalm zorgen voor een gezonde huid en een glanzende vacht. Honden die last hebben van een geïrriteerde huid, kunnen dus ook zeker baat hebben van het eten van hondenvoer met zalm.

Voor welke leeftijd is het voer geschikt?

Je hond heeft op ieder moment van zijn leven andere voedingsbehoeften. Het komt dus voor dat bepaalde hondenbrokken niet bedoeld zijn voor een pup of een oudere hond. Kijk goed op de aanwijzingen op de verpakking voor welke leeftijd het voer bedoeld is. Hierdoor weet je zeker dat je hond met het voer het beste uit zichzelf kan halen en er energiek van wordt en fit van blijft.

Bevatten de hondenbrokken natuurlijke ingrediënten?

Omdat je het beste voor je hond wilt, geef je voer dat de beste ingrediënten bevat. Daarom kies je voor hondenbrokken die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten en toevoegingen bevatten die een natuurlijke oorsprong hebben. Denk bijvoorbeeld aan extracten uit plantaardige oliën.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Hondenbrokken koop je in zakken van verschillende gewichten. Dit varieert van 5 kilogram, 10 kilogram tot wel 24 kilogram. Uiteraard is de prijs van een lichte zak lager dan de prijs van een zware zak hondenvoer. Vergelijk dus niet alleen de prijs per verpakking, maar kijk ook naar de prijs per kilo. Een hondenbrok van goede kwaliteit hoeft niet per definitie heel duur te zijn. Het belangrijkste is dat de brokken de juiste samenstelling van voedingsstoffen hebben en dat de ingrediënten van goede kwaliteit zijn.


Veelgestelde vragen over hondenbrokken met zalm smaak

Waarom is zalm een populaire smaak?

Uit elk onderzoek dat er gedaan is blijkt dat honden van alle rassen een sterke voorkeur hebben voor zalm. Hoe dat precies komt weten we niet maar we zien wel dat honden gek zijn op zalm.

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>