European Media Partner

Over het bedrijf

Content Specialisten

European Media Partner is een toonaangevende content marketing agency, die gespecialiseerde cross-media campagnes produceert door heel Europa. De campagnes, geproduceerd onder de noemer “Analyse”, worden gedistribueerd met toonaangevende kranten en op onze campagne sites en die van onze partners.

Sinds onze oprichting in 2012 zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese markt. In de vier kantoren in Europa produceren onze 85 medewerkers jaarlijks ruim 300 campagnes. Hiermee bereiken we zes markten. We zijn een jonge, snelgroeiende organisatie met een sterke visie en we zijn van plan het Europese medialandschap te veranderen.


Wij geloven in content met een doel

Het is onze missie ervoor te zorgen dat de boodschap van onze klanten hun doelgroep bereikt én raakt. Om maximale aandacht en resultaten te genereren worden al onze campagnes van de grond af opgebouwd met hoge journalistieke waarden en strikte redactionele richtlijnen.

Alle campagnes worden door ons in-house geproduceerd en gedistribueerd via toonaangevende Europese media, zoals kranten, magazines en belangrijke nieuws en sector websites. Een campagne van European Media Partner heeft een impact op honderdduizenden mensen en is een fantastische manier om een bepaalde doelgroep te bereiken.

We focussen op content marketing en native advertising, gecombineerd met print en online media om zo te komen tot een cross-media oplossing, met als resultaat de hoogste return on investment voor onze klanten.

Share this article