Uren achtereen aan je bureau zitten is verleden tijd met een zit sta bureau. De laatste jaren heeft dit type bureau een flinke opmars gemaakt in kantoren, flexwerkplekken en de thuiswerkplek. Met een zit sta bureau ben je verzekerd van een ergonomische werkplek, zowel thuis als op kantoor. Dit is belangrijk, want de juiste houding tijdens het werken én voldoende bewegen geven je (mentale) gezondheid een boost. Het elektrisch zit sta bureau E7 Pro van Flexispot is bovendien elektrisch in hoogte verstelbaar. Handig voor als je zitten en staan op een soepele manier wilt afwisselen, of lange benen hebt waardoor je bureau aan bepaalde afmetingen moet voldoen om comfortabel te kunnen werken.

De voordelen van een zit sta bureau

Is een zit sta bureau nou echt zo effectief als wordt beweerd? Verschillende studies hebben uitgewezen dat het veranderen van werkhouding de kans op ziektes als obesitas en hart- en vaatziekten drastisch verkleint. Ook lichamelijke klachten als rugpijn, gewrichtspijn en hoofdpijn worden teruggedrongen door afwisselend te staan en te zitten tijdens het werken. Daarnaast bevordert een zit sta bureau de concentratie en productiviteit.

Handige tools

Het elektrisch zit sta bureau E7 Pro is voorzien van een hoop handige tools. Zo is er een kinderslot ingebouwd waardoor kinderen (en dieren) het bureau niet in beweging kunnen krijgen. De keypad is voorzien van een energiebesparend scherm, LED touchscreen en intern geheugen. De batterij laad je gemakkelijk op via de ingebouwde USB-poort. Het tafelblad kan zo’n 160 kilogram dragen en kan elektrisch versteld worden op een snelheid van 40mm/s.

Aantrekkelijk design

Het elektrisch zit sta bureau E7 Pro wordt geleverd in een mat zwart of wit stalen frame dat in elk interieur past. Het sterke tafelblad wordt vervaardigd uit hout, bamboe, spaanplaat of MDF. Met keuze uit aantrekkelijke designs, creëer je een warme, stoere of elegante werkplek die lekker functioneel is.

Accessoires zit sta bureau

Om je werkplek helemaal af te maken kun je een ergonomische bureaustoel of kruk toevoegen. Het is mogelijk om het elektrisch zit sta bureau E7 Pro uit te rusten met een magnetisch verborgen kabel management om je snoeren weg te werken.

Is een zit sta bureau iets voor mij?

Als je jouw kantoor of thuiswerkplek aan de wet van de ARBO wilt voldoen, mag een zit sta bureau niet ontbreken. Om optimaal gebruik te maken van het elektrisch zit sta bureau E7 Pro, dien je het wel juist in te stellen. Dit betekent dat je het bureau af moet stemmen op je lengte om vervolgens de afmetingen tijdens het staan en zitten in te voeren. Daarnaast is het belangrijk om langdurig staan eerst even te oefenen. Via een reminder op je telefoon kun je trainen om 1,5 uur achter elkaar te staan voordat je dit onder werktijd uittest.

Wil je met de juiste werkhouding aan de slag? Houd dan Black Friday deals in de gaten om het elektrisch zit sta bureau E7 Pro met korting te bestellen! Tussen 24 en 27 november is er 250 euro korting op de E7 PRO.

Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>