Bij outdoorcookingexperiencecenter.nl kun je je aanmelden voor een smakelijke BBQ-workshop. Wanneer je de kunst van het barbecueën onder de knie wilt krijgen, dan is deze workshop een echte aanrader. BBQ Pitmasters tonen je hoe je optimaal kunt barbecueën en geven informatie over alle apparatuur, ingrediënten en vaardigheden. Daarnaast ga je uiteraard zelf ook aan de slag. Er zijn verschillende cursussen die je kunt volgen. Dit kan met een groep vrienden of als optie voor een bedrijfsuitje. Je kunt zelf de dagen uitkiezen waarop je een workshop wilt volgen. Geen zomer zal meer hetzelfde zijn, zodra je weet hoe je de barbecue meester wordt. Jouw nieuwverworven skills zijn direct in de praktijk toepasbaar en menige visite zal onder de indruk zijn van jouw talenten. Een BBQ-workshop is vermakelijk, gezellig en bovenal smaakvol.

Green egg cursus

Als onderdeel van de BBQ-workshops kun je kiezen voor een green egg cursus. Dit is een workshop waarbij aandacht wordt gegeven aan het barbecueën met een green egg barbecue. Dit model is uiterst populair en de heerlijkste recepten kunnen hierop worden bereid. Vaak is het wel verstandig om de barbecue helemaal in de vingers te krijgen en precies te weten hoe je hier het beste mee werkt. In de workshop met green egg cursus leer je alles over dit type barbecue, zodat je hierop al je kunsten kunt vertonen. Geen barbecue valt meer in duigen, als je waardevolle skills hebt aangeleerd. Een absolute must voor elke barbecue-liefhebber die graag met een green egg barbecue wil starten. De gehele cursus draait om de green egg barbecue, zodat je deze optimaal kunt gebruiken voor heerlijke barbecuefeestjes in de achtertuin wanneer de zomer start.

Workshops voor groepen

De BBQ-workshops zijn gezellige workshops die je met meerdere mensen tegelijk kunt volgen. De maximale groepsgrootte is 16 mensen, waardoor dit zich uitstekend leent voor teamuitjes of gezellige bijeenkomst tussen vrienden. Er wordt met barbecues van A merken gewerkt en uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Hierdoor ga je smakelijke gerechten bereiden, die worden aangevuld met bijpassende drankjes als fris, bier, wijn of koffie. De BBQ-workshop staat garant voor plezier en gezelligheid, waarbij je ook nog wat opsteekt. Je gunt jezelf zo een unieke kans om meer uitleg te krijgen over hoe je jouw vaardigheden in het barbecueën kunt verbeteren. Bovendien krijg je heerlijke recepten mee naar huis, waar je nog verder mee kunt oefenen. Ook kun je deel worden van een echte BBQ Pitmasters community, waarin je jouw ervaringen verder kunt delen met andere enthousiastelingen.

Barbecue aanschaffen

Ben je nog aan het overwegen welke barbecue je wilt aanschaffen? Dan krijg je tijdens de BBQ-workshop hier ook voldoende informatie en adviezen over. Bovendien ga je aan de slag met A merken barbecues, waaronder de green egg barbecue of de Kamado barbecue. Deze zijn ideaal om de beste gerechten op te bereiden en je kunt hier werkelijk professioneel mee aan de slag. Voor een vermakelijke workshop meld je je aan voor een BBQ-workshop. Je kunt zelf een dag en tijdstip hiervoor uitkiezen, zodat je met vrienden een onvergetelijke ervaring deelt.Insert About the Author
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>