Onze favoriete Voetmassage Apparaat

Lifeproducts Voetmassage Apparaat

Lifeproducts Voetmassage Apparaat

Op zoek naar optimale ontspanning en rust voor je voeten? Dan is de Voetmassage Apparaat van Lifeproducts meer dan geschikt. Zo beschikt het apparaat over 18 Shiatsu-massageknoppen met 3 snelheidsstanden. Verder is die met zijn compacte formaat ideaal voor thuis of op kantoor, waarbij je kunt genieten van de warmtefunctie. Bovendien zullen zowel grote als kleine voeten de fijne comfort van het ademend 3D-mesh materiaal ervaren.

Waarom zou je een Voetmassage Apparaat aanschaffen? Nou, dat kunnen wij je wel vertellen. Het zorgt er namelijk voor dat je welzijn en gezondheid sterk verbeterd.


Door een aantal minuten per dag gebruik te maken van dit apparaat, zul je merken dat je bloedcirculatie verbeterd en dat je meer ontspannen bent.


Helaas is de zoektocht naar een goede Voetmassage Apparaat niet altijd even makkelijk dankzij het enorme aanbod. Vandaar dat wij van AnalyseNederland een Top 5 Beste Voetmassage Apparaten hebben samengesteld met o.a. de beste koop en goedkoopste optie. 


Benieuwd naar deze top 5? Bekijk het dan snel hieronder.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 Beste Voetmassage Apparaten uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Voetmassage Apparaten

Lifeproducts Voetmassage Apparaat

Beste koop Voetmassage Apparaat
1. Lifeproducts Voetmassage Apparaat

Nuvance Voetmassage Apparaat

Beste goedkope Voetmassage Apparaat

2. Nuvance Voetmassage Apparaat

El Suvon Voetmassage Apparaat

Beste infrarood Voetmassage Apparaat
3. El Suvon Voetmassage Apparaat

Blije Voeten Voetmassage Apparaat

Beste Voetmassage Apparaat met Trilfunctie
4. Blije Voeten Voetmassage Apparaat

Calmenta Voetmassage Apparaat

Beste luxe Voetmassage Apparaat
5. Calmenta Voetmassage Apparaat

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste Voetmassage Apparaten zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

20+ Voetmassage Apparaten vergeleken

22+ Ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat is de beste Voetmassage Apparaat in 2023?

Wij van AnalyseNederland hebben de ultieme Top 5 Beste Voetmassage Apparaten samengesteld en uitgebreid uitgelicht per product. In deze lijst vind je onder andere de beste koop, goedkoopste optie en nog vele andere producten.

Je kan zelf bepalen op basis van - prijs/kwaliteit, online populariteit, veiligheid en functionaliteiten - of deze aankoop het waard is. 

Ontdek snel hieronder de geselecteerde Voetmassage Apparaten!

1. Lifeproducts Voetmassage Apparaat

Lifeproducts Voetmassage Apparaat
 • 3 verschillende snelheidsstanden
 • 18 Shiatsu massageknoppen
 • Warmtefunctie
 • Geen trilfunctie

Score

9.5

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Functionaliteiten

De Voetmassage Apparaat van Lifeproducts is een absolute aanrader als je jouw voeten optimale rust en ontspanning wilt gunnen. En zeg nou zelf: wie wil dat nou niet na een hele dag zwoegen op werk?

Het apparaat beschikt over 18 Shiatsu massageknoppen die je op 3 verschillende snelheden kan zetten. Hierdoor ben jij volledig in controle over de intensiteit van de massage.

Met zijn diepe kneet zul je een rustgevende hitte en volledige voet afdekking ervaren die bloedcirculatie in je hielen, zolen en tenen optimaal stimuleren.

Daarnaast zorgt het compacte formaat ervoor dat die gemakkelijk mee naar kantoor of op reis kan, waarbij je kunt genieten van de heerlijke warmte functie en het comfortabele 3D-mesh materiaal. 

2. Nuvance Voetmassage Apparaat

Nuvance Voetmassage Apparaat
 • 19 snelheidsstanden en 8 massagestanden
 • EMS-technologie
 • Voordeligste
 • Geen

Score

9.4

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Functionaliteiten

Op zoek naar een goedkope optie? Dan is de Voetmassage Apparaat van Nuvance ideaal. Dit apparaat is niet alleen de voordeligste uit deze Top-5 lijst, maar onderscheidt zich ook met het speciaal ontworpen EMS-technologie.

Dankzij deze innovatieve technologie worden je spieren optimaal gestimuleerd door middel van elektrische impulsen. En geen zorgen, want het zal geen schade of pijn veroorzaken.

Verder is die zeer eenvoudig te bedienen naar jou ideale massage. Zo kun je met 1 druk op de knop 8 verschillende massagestanden en 19 snelheidsstanden installeren.

Bovendien is het apparaat gemaakt van hoogwaardig PU-materiaal, zeer compact en licht in gewicht. Zo kun je 'm altijd veilig overal naartoe nemen.

3. El Suvon Voetmassage Apparaat

El Suvon Voetmassage Apparaat
 • Voldoet aan Europese Wetgeving
 • 12 massageknoppen
 • Warmtefunctie
 • Relatief duur

Score

9.3

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Functionaliteiten

De Voetmassage Apparaat van El Suvon is de perfecte oplossing tegen spanning, stijfheid, pijn of koude voeten. Je zult dan ook optimale ontspanning ervaren.

Maar wat maakt dit apparaat zo goed dan? Allereerst zorgt de Shiatsu massage - in combinatie met de warmtefunctie - dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en zo het herstel optimaal bevorderd.

Ten tweede beschikt dit apparaat over 12 massageknoppen en luchtcompressie die je gemakkelijk kan instellen met de afstandsbediening.

Tenslotte zit er een automatische timer op zodat het apparaat vanzelf uitgaat na 15 tot 30 minuten. Het is ook niet voor niets dat die voldoet aan de Europese Wetgeving.

4. Blije Voeten Voetmassage Apparaat

Blije Voeten Voetmassage Apparaat
 • Oosterse voetreflexmassage wordt nagebootst
 • 8 infrarood standen
 • 15 trilniveaus
 • Relatief duur

Score

9.2

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Functionaliteiten

Op zoek naar een goede Voetmassage Apparaat met Trilfunctie? Dan is de Blije Voeten Massage Apparaat zeker aan te raden. 

Met zijn verschillende trilniveaus - in combinatie met de infraroodfunctie - wordt er voor een betere bloedcirculatie gezorgd.

De 2 infraroodlampen zijn instelbaar tot 8 verschillende standen en de trilniveaus zelfs tot 15. Na een korte sessie van 15 tot 30 minuten stopt het apparaat automatisch vanzelf.

De eeuwenoude Oosterse voetreflexmassage wordt met dit apparaat optimaal nagebootst. De aanraking van de reflexpunten in de voeten zorgen hiermee voor een positieve impact op vele lichaamsfuncties.

5. Calmenta Voetmassage Apparaat

Calmenta Voetmassage Apparaat
 • 3 soorten massages: shiatsu, compressie en vibratie
 • Zeer geavanceerd
 • Warmtefunctie
 • Duur model

Score

9.0

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Functionaliteiten

Last but not least is de Voetmassage Apparaat van Calmenta. Voor een zeer hoge prijs haal je wel een geavanceerde en ongeƫvenaarde apparaat binnen die speciaal is ontworpen voor totale ontspanning.

Het luxe apparaat kun je omzetten tot voetenbankje of zitbankje, waarbij je onder andere kan genieten van verschillende massage als: shiatsu, compressie, vibratie en een warmtefunctie.

Het zorgt ervoor dat naast je bloedcirculatie ook het lymfestelsel wordt gestimuleerd. Als gevolg worden gif- en afvalstoffen uit je lichaam weggevoerd.

Na 15 minuten schakelt het apparaat zich automatisch uit zodat je spieren en het apparaat zelf geen overstimulatie krijgen.


Top 10 Voetmassage Apparaat

Waar kun je het beste een Voetmassage Apparaat kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste Voetmassage Apparaat van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte Voetmassage Apparaten bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 Voetmassage Apparaten!


Voetmassage Apparaat kopen? Hier moet je op letten!

Als consument wil je natuurlijk te allen tijde een miskoop vermijden. Je wilt namelijk zo snel mogelijk gebruik maken van je aankoop zonder enige gedoe. Wij van AnalyseNederland begrijpen dat maar al te goed.

Vandaar dat wij een aantal punten hebben opgesteld die jou helpen met het maken van de beste keuze betreft een Voetmassage Apparaat.

Neem daarom de onderstaande punten goed door om een miskoop te voorkomen

Type apparaat

Voordat je een massageapparaat gaat aanschaffen moet je weten dat er enorm veel verschillende soorten type apparaten zijn. Hieronder hebben wij ze op een rijtje gezet zodat je zelf kan bepalen welke het meest geschikt is voor jou:

 • Massage roller, -kussen, -mat, -gun, -hand
 • Infraroodmassage apparaat
 • Voetmassage apparaat
 • Stoelmassage

Type massage

Naast apparaten zijn er ook veel verschillende methodes wat betreft massages. Hieronder hebben wij een aantal type massages op een rijtje gezet zodat je zelf kan beslissen welke voor jou het fijnst is:

 • Compressie massage
 • Vibratie massage
 • Shiatsu massage
 • Klopmassage
 • Rolmassage
 • Acupressuur

Veiligheid

Veiligheid is uiteraard een zeer belangrijk aspect waarbij je rekening moet houden met het aanschaffen van elektronica-apparaten. Controleer of er sprake is van een CE-markering. Dit houdt in dat een product voldoet aan de wettelijke eisen van de Europese Unie.

Verder is het handig kijken of er een automatische timer op zit. Hierdoor gaat het apparaat vanzelf uit wanneer de sessie over is.


Veelgestelde vragen

Is een voetmassage apparaat goed voor je?

Een voetmassage heeft meerdere voordelen. Zo zorgt het voor een verbetering van de gezondheid en welzijn dankzij een verbeterde bloedcirculatie en ontspanning.

Wat is de beste voetmassage apparaat?

Dat is een goede vraag en die hebben wij dit artikel behandeld. Dat is namelijk het Lifeproducts Voetmassage Apparaat. Ga naar boven om meer te weten over dit product!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>