Onze favoriete Robot Stofzuiger

CleanDays Robotstofzuiger

CleanDays Robot Stofzuiger

Met de Robot Stofzuiger van CleanDays kun je optimaal je huis zowel stofzuigen als dweilen. Hierdoor zijn dierenharen, pollen en vuilresten verleden tijd. Dit geavanceerde apparaat is voorzien een infraroodsysteem die zorgt voor een goede navigatie en bescherming tegen botsingen. Verder heeft die een lange accuduur, maakt die weinig lawaai met 55 dB en komt die altijd terug op zijn beginpunt. Bovendien is die ook super zuinig en daardoor kostenbesparend.

Tegenwoordig kun je dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen jouw huisvloeren optimaal schoon en netjes houden met een Robot Stofzuiger. Daarnaast is het ook nog eens zeer efficiënt. Je hoeft het apparaat alleen maar aan te zetten en je kan in de tussentijd verder met je andere dagelijkse bezigheden.

 

Helaas is de zoektocht naar een goede Robot Stofzuiger niet altijd even simpel dankzij het grote aanbod. Vandaar dat wij van AnalyseNederland een Top 5 Beste Robot Stofzuiger hebben samengesteld met o.a. de beste koop en goedkoopste optie. 

Benieuwd naar deze top 5? Bekijk het dan snel hieronder.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 Beste Robot Stofzuigers uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Robot Stofzuigers

CleanDays Robotstofzuiger

Beste koop Robot Stofzuiger
1. CleanDays Robotstofzuiger

Anodox Robotstofzuiger

Beste goedkope Robot Stofzuiger

2. Anodox Robotstofzuiger

Cleanwise D5 Pro

Beste Robot Stofzuiger met Dweilfunctie
3. Cleanwise D5 Pro 

Eufy RoboVac G10

Beste hybride Robot Stofzuiger 
4. Eufy RoboVac G10

Blaupunkt Bluebot Xtreme

Beste luxe Robot Stofzuiger
5. Blaupunkt Bluebot Xtreme

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste Robot Stofzuigers zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

23+ Robot Stofzuigers vergeleken

21+ Ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat is de beste Robot Stofzuiger in 2023?

Wij van AnalyseNederland hebben de ultieme Top 5 Beste Robot Stofzuigers gevormd en uitgebreid uitgelicht per product. In deze lijst vind je onder andere de beste koop, goedkoopste optie en nog vele andere producten.

Je kan zelf bepalen op basis van - prijs/kwaliteit, online populariteit, duurzaamheid en functionaliteiten - of deze aankoop het waard is. 

Ontdek snel hieronder de geselecteerde Robot Stofzuigers!

1. CleanDays Robot Stofzuiger

CleanDays Robotstofzuiger
 • Geavanceerd infraroodsysteem voor goede navigatie en bescherming
 • Lange accuduur, weinig lawaai en keer altijd terug op zijn plek
 • Energiebesparend
 • Geen

Score

9.5

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Duurzaamheid

Functionaliteiten

De intelligente Robot Stofzuiger van CleanDays is het ultieme apparaat voor in je huis. Hiermee kun je jouw vloeren zowel stofzuigen als dweilen en zodoende optimaal schoonmaken.

Deze automatische stofzuiger is verder voorzien van slimme sensoren. Zo zorgt het geavanceerde infraroodsysteem voor een goede navigatie en beschermt het daarnaast ook tegen bots- en val beschadigingen.

Bovendien is die op een energiebesparende manier gemaakt zodat jij bijdraagt aan het milieu en tegelijk ook kosten bespaard. De Robot Stofzuiger heeft ook een lange accuduur, maakt weinig lawaai met maar 55 dB maximaal en keert altijd terug op zijn plek.

2. Anodox Robotstofzuiger

Anodox Robotstofzuiger
 • Te besturen via Alexa of Google Home
 • Accuduur van 120 minuten
 • Voordeligste optie
 • Mindere kwaliteit tov andere producten in deze lijst

Score

9.4

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Duurzaamheid

Functionaliteiten

Op zoek naar een betaalbare optie? Dan is de Robot Stofzuiger van Anodox een absolute aanrader. Dit geavanceerde apparaat met dweilfunctie is speciaal ontworpen om op een efficiënte manier je huis schoon en netjes te houden.

De Robot Stofzuiger is voorzien van sensoren die het navigeren zeer eenvoudig maken. Zo kan die gemakkelijk onder meubels en bij krappe hoekjes. Het systematische schoonmaaksysteem zorgt ervoor dat die spots elke keer weer bereikt worden.

Je zult verder weinig ongemak ervaren dankzij een accuduur van 120 minuten, geluidsniveau van 55 dB en een automatisch te hervatten apparaat. Bovendien is die in de app te bedienen via spraakbesturing met Alexa of Google Home.

3. Cleanwise D5 Pro 

Cleanwise D5 Pro
 • Geschikt voor alle soorten vloeren
 • Accuduur van 180 minuten
 • Zuigkracht van 2700 Pa
 • Maakt iets meer lawaai dan de gemiddeld

Score

9.3

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Duurzaamheid

Functionaliteiten

Op zoek naar één van de meest complete Robot Stofzuigers van het moment? Jaja, wij hebben het over niets minder dan de Cleanwise D5 Pro. Ideaal voor houten, laagpolige, tapijt en harde vloeren.

Dit apparaat heeft een sterke zuigkracht van 2700 Pa, een schoonmaakgebied van 120m² en een klimfunctie van 20 graden. Daarnaast zorgen de sensoren voor een goede beschermingen tegen botsingen.

Bovendien kan die voor 180 minuten lang schoonmaken met een geluidsniveau van maximaal 70 dB. Het systematische schoonmaakroute zorgt ervoor dat die altijd terug komt op zijn plek en geen spot mist.

4. Eufy RoboVac G10

Eufy RoboVac G10
 • 2x zo hogere efficiëntie en snellere reiniging dan de gemiddeld
 • Accuduur van 100 minuten
 • Geluidsniveau van 55 dB
 • Alleen geschikt voor harde vloeren

Score

9.1

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Duurzaamheid

Functionaliteiten

Voor een veelzijdige Robot Stofzuiger zit je met de Eufy RoboVac G10 helemaal goed. Deze alleskunner met dweilfunctie is één van de nieuwste modellen die jouw huis optimaal schoonmaakt.

In vergelijking met andere Robot Stofzuigers garandeert dit apparaat een 2 × zo hogere efficiëntie en snellere reiniging dankzij de innovatieve navigatie-systeem.

De systematische schoonmaakroute zorgt ervoor dat alle spots keer op keer aangepakt worden. Hierbij zul je amper lawaai ervaren met een geluidsniveau van maximaal 55 dB.

Verder heeft die een sterke zuigkracht van 2000 Pa om zo alle soorten vuil te bestrijden in een tijdsbestek van 100 minuten. Het enige wat je hoeft te doen is Alexa of Google Assistant aan te spreken.

5. Blaupunkt Bluebot Xtreme

Blaupunkt Bluebot Xtreme
 • Veel functies via de app te installeren
 • Accuduur van 230 minuten
 • Geluidsniveau van 56 dB
 • Alleen geschikt voor laagpolige tapijten tot 2 cm

Score

9.0

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Duurzaamheid

Functionaliteiten

Last but not least is de meeste luxueuze Robot Stofzuiger uit deze lijst, de Blaupunkt Bluebot Xtreme. Hiermee wordt jouw huis nauwkeurig dan ooit schoongemaakt.

De Smart 360 Laser-Radar met LDS - in combinatie met SLAM-technologie - zorgt ervoor dat alle lastige spots optimaal worden schoongemaakt zonder onnodig overal tegen aan te botsen. 

Via de app kun je onder andere No Go-zones, schoonmaakschema's en dweil modules instellen. Vervolgens zal de maximaal 230 minuten gaan schoonmaken met een geluidsniveau van 56 dB. Hierdoor kun jij ongestoord je andere bezigheden voortzetten.


Top 10 Robot Stofzuiger

Waar kun je het beste een Robot Stofzuiger kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste Robot Stofzuiger van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte Robot Stofzuigers bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 Robot Stofzuigers!


Robot Stofzuiger kopen? Hier moet je op letten!

Als consument wil je natuurlijk te allen tijde een miskoop vermijden. Je wilt namelijk zo snel mogelijk gebruik maken van je aankoop zonder enige gedoe. Wij van AnalyseNederland begrijpen dat maar al te goed.

Vandaar dat wij een aantal punten hebben opgesteld die jou helpen met het maken van de beste keuze betreft een Robot Stofzuiger.

Neem daarom de onderstaande punten goed door om een miskoop te voorkomen

Handige opties

Het is handig om te kijken wat voor bijkomende opties de Robot Stofzuiger heeft. Onderstaand hebben wij een aantal voorbeelden op een rijtje gezet waarop je jouw keuze kan baseren:

 • Loopt niet vast op kabels
 • Maakt hoekjes schoon
 • Kan over drempels
 • Afgronddetectie
 • Vuildetectie

Type vloer

Voordat je een Robot Stofzuiger gaat aanschaffen is het ook handig om te kijken voor welk type vloer die geschikt is. Hieronder hebben wij een aantal ondergronden op een rijtje gezet:

 • Alle vloeren
 • Harde vloeren
 • Houten vloeren
 • Laagpolig tapijt
 • Hoogpolig tapijt

Dweilfunctie

Een Robot Stofzuiger met dweilfunctie zorgt voor een nog schonere vloer. Over het algemeen hebben de meeste apparaten wel een dweilfunctie, maar het is altijd verstandig om dit nog even te controleren.


Veelgestelde vragen

Hoe weet robot stofzuiger waar die is?

Dankzij een GPS-tracker weet de robot precies welke routes die aflegt. Hiervoor is wel een goede wifi-verbinding nodig.

Wat is de beste robot stofzuiger met dweilfunctie?

Dat is een goede vraag die wij in dit artikel beantwoord hebben! Dat is namelijk de Cleanwise D5 Pro! Bovenaan de pagina kan je meer te weten komen over dit product.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>