Onze favoriete Partyspeaker

JBL PartyBox 310

JBL PartyBox 310
Wat is de beste partyspeaker van 2023? Wij van AnalyseNederland hebben hier onderzoek naar gedaan. In onze uitgebreide partyspeaker analyse hebben wij namelijk tientallen partyspeakers aan de ultieme test onderworpen.

Wanneer je op zoek bent naar de beste partyspeaker van 2023 zit je hier aan het goede adres. Uit onze beste partyspeaker test is namelijk gebleken dat de JBL PartyBox 310 de beste partyspeaker van dit moment is. Zo beschikt deze partyspeaker over zeer goede specificaties en een fijn ontwerp. Meer weten over deze beste partyspeaker? Klik dan op de onderstaande button!

Een partyspeaker is een ontzettend handige gadget om sfeer te brengen tijdens een feest of evenement. Met een partyspeaker kun jij het gezelschap namelijk gemakkelijk van muziek voorzien. Ook beschikt z'n partyspeaker vaak over allerlei handige extra functies.

Zo beschikken sommige partyspeakers over een ingebouwde bluetooth functie waarmee jij jouw telefoon of een microfoon kunt verbinden. Ook is het bij sommige partyspeakers mogelijk om een USB in te pluggen of de geluidsinstellingen op het apparaat aan te passen.

Er zijn dus verschillende soorten partyspeakers met verschillende voor- en nadelen. In dit artikel ontdek je de beste partyspeakers van dit moment. Ook hebben wijn enkele belangrijke criteria, waar je rekening mee moet houden bij aanschaf, voor je op een rijtje gezet.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste partyspeakers uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Partyspeakers

JBL PartyBox 310
Beste Koop partyspeakers

1. JBL PartyBox 310

JBL PartyBox On The Go
Beste JBL Partyspeaker

2. JBL PartyBox On The Go

Bigben Party Lite
Beste goedkope partyspeaker

3. Bigben Party Lite

Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker
Beste bluetooth partyspeaker

4. Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker

N-GEAR Flash Banger 777
Beste partyspeaker met microfoon

5. N-GEAR Flash Banger 777

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste partyspeakers zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

20+ Partyspeakers vergeleken

30+ ervaringen gecheckt

15+ uur onderzoek


Wat zijn de beste partyspeakers van 2023?

Welke partyspeakers zijn het beste? Wij van AnalyseNederland hebben hier een uitgebreid onderzoek naar gedaan. Omdat niet iedereen op zoek is naar dezelfde soort partyspeakers hebben wij rekening gehouden met verschillende prijsklassen en categorieën.

Hieronder ontdek je daarom de 5 beste partyspeakers van dit moment uit verschillende categorieën en prijsklassen. Voor iedere partyspeaker uit onze top 5 hebben wij een korte product omschrijving geschreven. Daarnaast hebben wij de voor- en nadelen van ieder model benoemd. 

1. JBL PartyBox 310

JBL PartyBox 310
 • De batterijduur van de JBL PartyBox 310 gaat tot wel 18 uur mee
 • Dankzij de ingebouwde karaokemodus kun je ook alleen of gezamenlijk singen
 • Door de bluetooth functie verbindt jij hem draadloos met jouw telefoon
 • Dit model is alleen spatwaterdicht
 • Voor grote afstanden zijn de wieltjes wat minder geschikt

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Wanneer je op zoek bent naar de beste partyspeaker van dit moment, dan ben je op zoek naar de JBL PartyBox 310. Deze partyspeaker neem jij namelijk gemakkelijk overal mee naar toe waardoor jij overal een feestje kan houden. Door de wieltjes en het uitschuifbare handvat kun jij hem namelijk makkelijk overal heen rijden.

Verder heeft de JBL PartyBox 310 een batterijduur die tot wl 18 uur lang mee gaat wanneer deze volledig is opgeladen. De JBL PartyBox 310 is spatwaterdicht en kan daarom ook een klein beetje regen weerstaan. De bluetooth functie maakt het mogelijk om muziek rechtstreeks van jouw telefoon op de speaker af te spelen.

Andere voordelen van de JBL PartyBox 310 zijn onder andere de geluidseffecten knoppen welke op het apparaat zitten en de ingebouwde karaokemodus. Hierdoor kun jij een microfoon op de box aansluiten waarna jij alleen of als duo kunt meezingen met de muziek. Het nadeel van de JBL PartyBox 310 is dat het prijskaartje wat aan de hoge kant is.

2. JBL PartyBox On The Go

JBL PartyBox On The Go
 • Te koppelen met meerdere telefoons/microfoons tegelijk
 • Beschikt ook over verlichting voor een dynamische lichtshow
 • Wordt geleverd inclusief schouderriem en flessenopener
 • De batterijduur van deze partyspeaker is niet ontzettend groot

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de tweede plaats hebben wij de JBL PartyBox On The Go geplaatst in onze top 5. Deze partyspeaker is een wat goedkopere optie, maar beschikt alsnog over een zeer goede kwaliteit en fijne specificaties. Daarnaast wordt deze partyspeaker geleverd inclusief een draadloze microfoon voor de leukste karaokesessies.

De JBL PartyBox On The Go beschikt over verlichting waardoor jij het feestje ook nog eens kunt voorzien van een dynamische lichtshow. Naast dat je een draadloze microfoon ontvangt bij aanschaf van deze partyspeaker, ontvang je ook een schouderriem en flessenopener waardoor jij hem gemakkelijk overal mee naar toe neemt.

De bluetooth functie zorgt er voor dat jij gemakkelijk vanaf jouw laptop of telefoon muziek kunt streamen naar deze speaker. Daarnaast kun je meerdere apparaten tegelijk koppelen waardoor iedereen zijn favoriete muziek aan kan zetten. De batterijduur van deze partyspeaker is wel wat minder en gaat slechts 6 uur mee.

3. Bigben Party Lite

Bigben Party Lite
 • Goedkoopste optie
 • Beschikt over LED verlichting en gratis meegeleverde microfoon
 • De partyspeaker is geschikt voor draadloze microfoons en bedraadde microfoons
 • Microfoon volume kan niet apart bediend worden

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de derde plaats is de Bigben Party Lite geëindigd in onze top 5. Na het analyseren van meerdere partyspeakers zijn wijn namelijk tot de conclusie gekomen dat de Bigben Party Lite de beste goedkope optie van dit moment is. Zo betaal je aanzienlijk minder voor deze goede partyspeaker maar ontvang je wel een kwalitatief goede partyspeaker.

De Bigben Party Lite heeft namelijk een goede geluidskwaliteit en kan ook gekoppeld worden met draadloze microfoons. Hierdoor kun jij, door middel van de bluetooth functie, muziek streamen vanaf jouw telefoon en meezingen via de microfoon.

Verder heeft de Bigben Party Lite ook een ingang voor een microfoons die werken via een draad en heeft hij een batterijduur de tot wel 4 uur mee gaat. Je kunt de Bigben Party Lite ook gemakkelijk blijven gebruiken door deze aan te sluiten aan het netstroom. Wil je meer weten over deze beste goedkope partyspeaker? Klik dan op de button hierboven!

4. Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker

Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker
 • Gemakkelijk overal mee naar toe te nemen
 • Batterijduur die tot wel 8 uur mee gaat
 • Groot vermogen om hard muziek af te spelen
 • Wordt met slechts één microfoon geleverd

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als vierde is de Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker geëindigd in onze top 5. Deze partyspeaker is perfect voor iedereen die op zoek is naar een krachtige partyspeaker voor een relatief lage prijs. Zo is deze speaker goedkoper dan het welbekende JBL merk, maar beschikt hij toch over een uitstekende kwaliteit.

De batterijduur van de Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker gaat ook nog best lang mee, namelijk 8 uur wanneer volledig opgeladen. Verder is hij koppelbaar met meerdere apparaten tegelijk en kun jij ook meerdere microfoons koppelen met deze partyspeaker. Bij aanschaf van dit model wordt er al gelijk één microfoon meegeleverd.

De Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker is gemakkelijk overal naar toe te rijden dankzij het uitschuifbare handvat en die wieltjes onder de speaker. De ingebouwde disco lichteffecten maken het feestje helemaal af. Naast dat je muziek via bluetooth kunt streamen, beschikt de Nikkei BIGBOXX Bluetooth Party Speaker ook nog over meerdere poorten zoals een USB-poort, AUX-IN en SD kaart poort.

5. N-GEAR Flash Banger 777

N-GEAR Flash Banger 777
 • Wordt geleverd met twee microfoons
 • Beschikt over een handige afstandsbediening om hem te bedienen
 • Dit model beschikt over ingebouwde discoverlichting
 • Geluid klinkt niet uitstekend wanneer hij heel hard staat

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de laatste plaats hebben wij de N-GEAR Flash Banger 777 geplaatst. Deze partyspeaker beschikt ook over een zeer goede kwaliteit voor een redelijk lage prijs. Verder krijg je bij aanschaf van dit model gelijk twee microfoons waardoor jij leuke karaokesessie kunt houden.

De discoverlichting waarover dit model beschikt, maakt ieder feestje nog gezelliger. Verder kun je heel gemakkelijk muziek afspelen vanaf jouw laptop of mobiel dankzij de ingebouwde bluetooth functie. Ook kun je muziek afspelen via de USB ingang, AUX ingang, Micro SD ingang en het is mogelijk om verschillende instrumenten te koppelen aan deze partyspeaker.

De N-GEAR Flash Banger 777 heeft daarnaast een ingebouwde equalizer waardoor je verschillende standen kunt instellen om het geluid helemaal naar wens te laten afspelen. De batterijduur van de N-GEAR Flash Banger 777 gaat tot wel 6 uur mee wanneer volledig opgeladen. Daarnaast is het mogelijk om de box veel langer te gebruiken wanneer deze is aangesloten op stroom.


Top 10 partyspeakers

Waar kun je het beste partyspeaker kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste deurbellen van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte partyspeakers bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10  partyspeakers!


Partyspeaker kopen: hier moet je op letten!

Wanneer je overweegt een partyspeaker te kopen, raden wij aan met verschillende criteria rekening te houden. Om een miskoop te voorkomen is het namelijk belangrijk dat je niet zomaar een partyspeaker aanbieding aanschaft, maar kritisch verschillende opties met elkaar vergelijkt.

Om jou daarbij te helpen, hebben wij hieronder de belangrijkste criteria uit onze beste partyspeaker test voor je op een rijtje gezet. Verder hebben wij deze criteria zelf ook getest in onze beste partyspeaker analyse. Ook zijn deze criteria getest in de beste partyspeaker volgens de consumentenbond test.

Vermogen

Het vermogen van een speaker zegt veel over hoe hard de speaker zijn geluid kan afspelen. Niet alle speakers beschikken namelijk over een groot vermogen. Zo zijn er veel kleine draadloze speakers met een lager vermogen. Hierdoor zijn zij minder geschikt voor het geven van grotere feestjes.

Partyspeakers beschikken daarom vaak over een wat groter vermogen. Door dit grotere vermogen is het mogelijk om muziek harder af te spelen waardoor de muziek meer mensen bereikt en gebruikt kan worden voor het geven van grote feesten.

Functionaliteiten

Ook beschikken partyspeakers vaak over verschillende functionaliteiten. Hierbij kan gedacht worden aan functies zoals een bluetooth functie, ingebouwde equalizer etc. Deze functies zijn voor sommige mensen ontzettend handig, maar voor andere soms weer overbodig.

Het is daarom belangrijk dat je goed nadenkt over wat voor soort functies jij verwacht dat de partyspeaker heeft. Vervolgens kun je specifiek opzoek gaan naar de partyspeaker die beschikt over de functies die jij zoekt. Hiermee kun jij jezelf ontzettend veel kosten besparen.

Extra's

Ook kan er gekeken worden naar extra's waarover een partyspeaker kan beschikken. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde verlichting om feestjes nog vetter te maken of wieltjes en een handvat om de speaker gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Batterijduur

Als laatste is het belangrijk om rekening te houden met de batterijduur van een partyspeaker. Dit kan namelijk per partyspeaker flink verschillen. Afhankelijk van hoe lang jij de partyspeaker zonder stroom wilt gaan gebruiken, is een bepaalde optie daarom het beste.


Veelgestelde vragen

Waarom is deze partyspeakers test betrouwbaar?

Om te bepalen welke partyspeaker het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende party speakers op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de producten die wij het allerbest vinden zijn terug te vinden in dit artikel.

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij AnalyseNederland.nl werken we met een eigen analyse model. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs / kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst. Op basis hiervan adviseren we wat het beste product is in een specifieke situatie.

Wat is de beste partyspeaker?

Er zijn verschillende goede partyspeakers op de markt maar er kan er maar 1 de beste zijn. Uit ons onderzoek is gebleken dat je de JBL PartyBox 310 het best kan gebruiken voor een feestje. 

Wat is een partyspeaker?

Het is eigenlijk een normale box maar dan veel groter en luider. Er wordt ook vaak gebruik gemaakt van lichtjes waardoor je er goed gebruik van kan maken op een feestje.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>