Onze favoriete IJsbad

Tubble IJsbad

Tubble IJsbad

Het beste ijsbad volgens de consumentenbond is het ijsbad van Tubble. Dit ligbad combineert een enorm gebruiksgemak, namelijk met optimaal comfort en een uitstekende kwaliteit.
Dankzij de elektrische pomp en de auto-inflator is het hele bad in minder dan een minuut volledig opgeblazen. Je kan het meteen vullen en van een heerlijk bad genieten. Bovendien is de bodem afgewerkt met een yogamatje, zodat je comfortabel op een zachte ondergrond ligt. Deze factoren maken van het ijsbad van Tubble het beste bad om volledig in te ontspannen!

Ben je op zoek naar een ontspannend ijsbad? Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat je de keuze hebt uit heel wat diverse modellen. Het is niet altijd eenvoudig om te bepalen welk ijsbad bij jouw persoonlijke behoeftes past. Bij AnalyseNederland.nl hebben we daarom een uitgebreid onderzoek uitgevoerd, zodat we de voor- en nadelen van de verschillende ijsbaden duidelijk in kaart kunnen brengen.

 
Tijdens onze test hebben we de aspecten van de modellen met elkaar vergeleken. We hebben het dan voornamelijk over het comfort, de gebruiksvriendelijkheid en de prijs. Op basis van deze informatie hebben we vervolgens een ultieme top 5 van de beste ijsbaden opgesteld.


Ben je benieuwd naar de uitslag? Lees dan meteen verder!!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 Beste IJsbaden uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste IJsbaden

Tubble IJsbad

Beste Koop IJsbad
1. Tubble IJsbad

Retino™ IJsbad XXL

Beste IJsbad Multifunctioneel

2. TravelHawk Universele Wereldstekker

Lagoon IJsbad

Beste IJsbad Hygiënisch
3. Lagoon IJsbad

Foresta IJsbad

Beste Premium IJsbad
4. Foresta IJsbad

OTUBB IJsbad

Beste Budget IJsbad
5. OTUBB IJsbad

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste ijsbaden zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

13+ IJsbaden vergeleken

20+ Ervaringen gecheckt

18+ uur onderzoek


Wat is het beste IJsbad in 2023?

Om te bepalen wat het beste ijsbad van 2023 is, hebben we diverse ijsbaden uitvoerig getest. Het design, het gebruiksgemak en andere belangrijke kenmerken hebben een zeer belangrijke rol in ons onderzoek gespeeld. Uiteindelijk hebben we een top 5 opgesteld waarin alleen de beste ijsbaden zijn opgenomen.


In dit artikel geven we je een duidelijke omschrijving van de vijf beste baden en zetten we de voor- en nadelen van elk ontwerp voor je op een rijtje. Op deze manier kan je de diverse modellen goed van elkaar onderscheiden, zodat je zeker een juiste keuze maakt!

1. Tubble IJsbad

Tubble IJsbad
 • IJsbad in de vorm van een ontspannend ligbad
 • Snel op te blazen met de elektrische pomp en de auto-inflator
 • Een stijlvol en trendy design
 • Het afdekzeil kan storen

Score

9.5

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Gebruiksgemak

Materiaal

Een goed ijsbad hoef je niet zittend te nemen. Dit liggend model is ontzettend comfortabel en is afgewerkt met luchtgevulde zijkanten en een yogamatje. In dit bad kan je je heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen.

Dit bad is het beste ijsbad van het merk Tubble. Dit ontzettend praktisch ligbad wordt met een elektrische pomp en een auto-inflator geleverd. Je kan het bad zeer snel opblazen en je kan er meteen gebruik van maken. Na gebruik loopt dit bad eenvoudig leeg. Dankzij de geïntegreerde afvoer loopt het water meteen weg! Bovendien krijg je bij het ijsbad een trendy hoes waarin je het bad veilig kan opbergen!

2. Retino™ IJsbad XXL

Retino™ IJsbad XXL
 • Een ruim model waar zelfs langere personen comfortabel in zitten
 • Kan zowel met koud als met warm water gevuld worden
 • Een erg praktisch opvouwbaar bad
 • Geen extra’s om het bad hygiënischer te maken

Score

9.4

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Gebruiksgemak

Materiaal

Het Retino™ IJsbad XXL onderscheidt zich vooral door het enorme gebruiksgemak. Het bad wordt met stokken geleverd, waardoor je het op een paar seconden kan opzetten en afbreken. Aan de onderkant van het bad vind je een kraantje en een dop terug. Na gebruik kan je het bad meteen laten leeglopen. Dankzij de opberghoes bewaar je het ijsbad bovendien ontzettend veilig. 

Dit model is niet alleen gebruiksvriendelijk, het bad is ook multifunctioneel. De gebruikstemperatuur ligt tussen de 0 en de 50 graden, waardoor je het zonder problemen met warm water kan vullen. Je kan je ijsbad omtoveren tot een zalig warm zitbad, ideaal om je op te warmen op een koude winterdag!

3. Lagoon IJsbad

Lagoon IJsbad
 • Een hygiënisch ijsbad met een sterk geïsoleerde binnenlaag
 • Erg makkelijk op te zetten en op te bergen
 • Een handig model dat overal past
 • Het bad beschikt niet over een zitje

Score

9.3

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Gebruiksgemak

Materiaal

Heel wat ijsbaden zijn erg praktisch en comfortabel, maar niet zo hygiënisch. Bij het opblaasbaar zitbad van Lagoon hoef je je hier geen zorgen om te maken. Dankzij de sterk geïsoleerde binnenlaag gaat het bad niet snel stuk en krijgen bacteriën geen kans. Het ijsbad van Lagoon is daarom een zeer hygiënische oplossing waar je erg lang van kan genieten. 

Aangezien dit ijsbad over een zeer sterk ontwerp beschikt, kunnen je kinderen er ook gerust gebruik van maken!
Bovendien krijg je bij dit bad een ontspannende bruisbal, een opblaasbaar kussen en 5 hygiënehoezen. Op deze manier verbeter je het comfort enorm en kan je het bad eenvoudig schoonmaken!

4. Foresta IJsbad

Foresta IJsbad
 • Geschikt voor volwassenen en baby's
 • Een luxe-uitvoering van het ijsbad
 • BPA-vrij
 • Een iets duurder model

Score

9.2

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Gebruiksgemak

Materiaal

Het opvouwbaar ijsbad van Foresta is een luxemodel. Dit ruim, inklapbaar model kan je overal neerzetten. Het bad is groot genoeg voor volwassen mannen en je kan je er dan ook languit in ontspannen. Het extra badkussen zorgt voor een zachte ondergrond en een optimaal comfort. Bovendien is het bad uitgerust met een uitklapbaar blad, zodat je tijdens je bad van een lekker drankje kan genieten! 

Het ijsbad van Foresta is niet alleen voor volwassenen geschikt. Als je het bad niet volledig uitklapt, heeft het de ideale hoogte voor een kleine baby. Het bad is trouwens uit BPA-vrij materiaal vervaardigd en je kan je baby er zonder gevaar in wassen.

5. OTUBB IJsbad

OTUBB IJsbad
 • Zeer aantrekkelijke prijs
 • Ontzettend praktisch ijsbad
 • Stevig bad vervaardigd dat uit drie lagen PVC gemaakt is
 • Geen afdekhoes

Score

9.1

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Gebruiksgemak

Materiaal

Het ijsbad van OTUBB is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een goedkoop bad dat niet veel plek inneemt. Dit ronde zitbad is redelijk klein en je kan het overal kwijt.

Dit ijsbad is verder ook ontzettend praktisch. Met het bijgeleverd pompje en stokken kan je het bed ontzettend snel opzetten en afbreken. Het zitbad is ook uitgerust met heel wat leuke snufjes. Zo vind je in het pakketje een verlengstuk voor de kraan terug, zodat je het bad eenvoudig kan vullen. Aan de onderkant van het bad bevindt zich een verstelbaar kraantje. Via deze kraan loopt het bed leeg en je bepaalt zelf hoe snel dit gebeurt!


Top 10 IJsbaden

Waar kun je het beste een ijsbad kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons het beste ijsbad van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte ijsbaden bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 ijsbaden!


Een IJsbad kopen? Hier moet je op letten!

Het ijsbad nemen is erg gezond en ontspannend. Je zal je concentratievermogen verbeteren en je geeft je immuunsysteem ook een enorme boost. Een ijsbad brengt alleen maar voordelen met zich mee en het loont zeker de moeite om het ook eens te proberen.

Om een optimaal resultaat te behalen, moet je natuurlijk wel een gepast ijsbad uitkiezen. We geven je graag een overzicht van alle kenmerken waar je zeker rekening mee moet houden. Bij AnalyseNederland.nl weten we hoe goed een ijsbad voor je is en we willen er daarom zeker van zijn dat je het beste ijsbad aankoopt!

Formaat

Het spreekt voor zich dat je in het ijsbad moet passen. Je behaalt het beste resultaat als je je helemaal onderdompelt, kies dus zeker voor een bad dat lang of diep genoeg is. Zeker grotere of bredere mensen moeten het formaat als een van de belangrijkste aspecten beschouwen.

Een zit- of een ligbad

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat je de keuze hebt uit een zitbad en een ligbad. Meestal raadt men een zitbad aan. Je neemt in deze baden namelijk een actieve houding aan, waardoor je bloedsomloop gestimuleerd wordt. In een ligbad heb je echter veel meer ruimte. Je kan er languit in gaan liggen en meestal zijn deze baden ook geschikt voor warmere temperaturen.

Eenvoudigheid op te stellen

Een opblaasbaar ijsbad is het handigst. Je kan dit soort baden erg eenvoudig monteren en afbreken. Zorg er wel voor dat je over een elektrische pomp beschikt, zodat je niet te veel tijd (en kracht) verliest.

Comfort

Een ijsbad is erg gezond en je wilt hier dan ook zo lang mogelijk van genieten. Kies daarom altijd voor een comfortabel model. Een zitje en een zachte bodem raden we zeker aan. Kijk trouwens ook goed naar de randen. Opblaasbare randen voelen veel fijner aan dan harde randen.

Extra accessoires

Heel wat ijsbaden worden met leuke accessoires geleverd. Denk bijvoorbeeld aan een kussen of een verlengstuk voor de kraan. Deze extra’s zijn ontzettend praktisch en mogen dan ook niet onderschat worden! 


Veelgestelde vragen

Is een ijsbad goed voor je lichaam?

Een ijsbad is zeer goed voor je lichaam. Het vermindert namelijk spierpijn, ontstekingen in de spieren en spierbeschadigingen. Dat is een reden dat veel topsporters een ijsbad nemen na het sporten.

Hoe lang moet je in een ijsbad?

Dat is een goede vraag. In het begin zal je niet zo lang in het water kunnen zitten doordat je het niet gewend bent. Maar ongeveer 2 minuten in het water zitten is goed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>