Onze favoriet

beste draadloze stofzuiger

Samsung Jet 75 Pro

De Samsung Jet 75 Pro is wat ons betreft de beste draadloze stofzuiger van dit moment. Geen enkele stofzuiger kwam zo goed uit onze analyse als dit product.

Zo heeft hij ongekend goede batterijduur (60 minuten op een volle accu), is hij zowel als kruimeldief als dweilmachine te gebruiken en heeft hij een uitmuntende zuigkracht.

Verder is hij ontzettend aantrekkelijk geprijsd en is er in deze prijsklasse haast geen betere stofzuiger zonder draad te vinden als dit model. Klik hieronder voor de beste prijs van dit model.

Ben jij op zoek naar de beste draadloze stofzuiger van dit moment? Dan hebben we goed nieuws voor je! Bij AnalyseNederland.nl hebben we namelijk een ultieme draadloze stofzuiger test analyse gedaan.

In deze test hebben we meer dan 10 verschillende draadloze stofzuigers op een rijtje gezet en vergeleken op meerdere criteria. We hebben gekeken naar de zuigkracht, batterijduur, gebruiksgemak en natuurlijk de ervaringen van andere consumenten.

Op basis hiervan hebben we een top-5 samengesteld met de allerbeste draadloze stofzuigers van 2023. Kortom, als jij op zoek bent naar een goede draadloze stofzuiger, dan is dit artikel voor jou!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste noise cancelling koptelefoons uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 draadloze stofzuigers

beste draadloze stofzuiger
Beste koop draadloze stofzuiger

1. Samsung Jet 75 Pro

Dyson V15 Detect Absolute
Beste Premium draadloze stofzuiger

2. Dyson V15 Absolute

Auronic Steelstofzuiger
Beste goedkope draadloze stofzuiger

3. LifeGoods QuietSound Bluetooth Koptelefoon

beste draadloze stofzuiger dierenharen
Beste draadloze stozfuiger voor dierenharen

4. Philips SpeedPro Max series 8000 XC8049/01

AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE
Beste draadloze stofzuiger voor harde vloeren

5. AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste draadloze stofzuiger is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

15+ draadloze stofzuigers vergeleken

25+ ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat is de beste draadloze stofzuiger?

Het kopen van de beste draadloze stofzuiger is moeilijker dan je zou denken. De keuze is reuze en we kunnen ons best voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke draadloze stofzuiger is nu het beste?

In onderstaande sectie geven we antwoord op deze vraag. Wij hebben een ultieme draadloze stofzuiger test gedaan en de 5 allerbeste opties vind je hieronder.

We behandelen per draadloze stofzuiger de belangrijkste voor- en nadelen en geven je alle informatie die jij nodig hebt om een juiste aankoopbeslissing te nemen.

1. Samsung jet 75 Pro

beste draadloze stofzuiger
 • Best beoordeelde draadloze stofzuiger van dit moment
 • Ook als kruimeldief of boenmachine te gebruiken
 • Met een accuduur van 60 minuten veruit de beste batterij van alle draadloze stofzuigers op dit moment
 • Maakt relatief veel lawaai (geluidsniveau van 86dB)

Score

9.7

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Gebruiksgemak

De Samsung Jet 75 Pro is als beste uit onze draadloze stofzuiger analyse gekomen. Geen enkele draadloze stofzuiger heeft zo'n goede prijs / kwaliteit als dit model.

Zo heeft dit model een handige roterende zuigmond waardoor de stofzuiger ontzettend wendbaar en makkelijk te besturen is. Verder is dit een zeer multifunctionele stofzuiger die ook als kruimeldief te gebruiken is en zelfs over een boen stand beschikt. 

Op het gebied van accuduur is er geen enkele draadloze stofzuiger die in de buurt komt bij deze draadloze Samsung stofzuiger. Deze stofzuiger gaat namelijk 60 minuten mee. Andere draadloze stofzuigers halen net aan 20 minuten.

Wanneer we de consumenten ervaringen van dit model bekijken dan valt ons 1 ding op: bijna iedereen is positief. Met meer dan 500 positieve reviews op zowel Bol.com als Coolblue wordt deze stofzuiger ontzettend goed beoordeeld.

In onze analyse hebben we overigens ook een minpuntje ontdekt. Deze stofzuiger heeft namelijk een geluidsniveau van 86dB, dit is relatief veel. Dit is dus niet de stilste draadloze stofzuiger die verkrijgbaar is.

2.  Dyson V15 Detect

Dyson V15 Detect Absolute
 • Beste premium draadloze stofzuiger van dit moment
 • Geschikt voor dierenharen, harde vloeren maar ook voor tapijt
 • Goede zuigkracht en fijn in gebruik
 • Prijs is aan de hoge kant

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Gebruiksgemak

De Dyson V15 Detect is als beste premium stofzuiger uit onze draadloze stofzuiger test gekomen en is. Geen enkele draadloze stofzuiger scoorde zo goed op meerdere vlakken als dit model.

Waarschijnlijk heb je wel eens van het merk Dyson gehoord. Dyson is de ongekroonde koning op het gebied van stofzuiger merken. De Dyson V15 is het nieuwste model van Dyson en wordt dan ook gezien als het 'vlaggenschip'.

Het mooie van deze stofzuiger is dat hij super multifunctioneel is. Zo is dit een goede draadloze stofzuiger voor het verwijderen van dierenharen, maar werkt hij ook goed op harde vloeren en tapijt. De Dyson v15 past zich automatisch aan wanneer je wisselt van vloertype, hierdoor hoef je eigenlijk niks te doen als je van tapijt over gaat naar een harde vloer.

De Dyson V15 wordt bovendien ontzettend goed beoordeeld door andere consumenten. Zo heeft de stofzuiger meer dan 1000+ positieve reviews op zowel Bol.com als Coolblue.

In onze analyse is ook een minpunt gekomen. Wat we minder goed vonden van deze Dyson v15? De prijs! in vergelijking met de andere opties uit deze lijst is dit veruit de duurste stofzuiger.

3. Auronic Steelstofzuiger - Draadloos - 4-in-1 - Op batterij

Auronic Steelstofzuiger
 • Beste draadloze stofzuiger onder 100 euro
 • Wordt geleverd met verschillende opzetstukken
 • Goede batterijduur 
 • Zuigkracht minder goed dan andere opties uit deze lijst

Score

9.5

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Gebruiksgemak

Het kopen van de beste draadloze stofzuiger hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij AnalyseNederland.nl hebben we namelijk ook gekeken naar de beste goedkope draadloze stofzuiger.

Als jij op zoek bent naar de beste draadloze stofzuiger onder 100 euro dan is de Auronic Steelstofzuiger een absolute aanrader. Deze steelstofzuiger scoort ontzettend goed op het gebied van prijs / kwaliteit en voor deze prijsklasse is er momenteel geen betere optie.

Deze steelstofzuiger wordt geleverd met verschillende opzetstukken, is ook te gebruiken als kruimelzuiger en heeft een prima batterijduur. Verder is hij gemakkelijk in gebruik en is hij super wendbaar.

Met meer dan 80+ reviews van minimaal 4 sterren op Bol.com is dit bovendien een stofzuiger zonder draad die door consumenten als zeer goed beoordeeld wordt.

Uiteraard hebben we ook een nadeel gevonden. De zuigkracht is namelijk wel aanzienlijk minder dan de andere stofzuigers uit deze lijst. Echter, voor deze prijs kun je natuurlijk niet verwachten dat hij op elk vlak goed scoort.

4. Philips SpeedPro Max series 8000 XC8049/01

beste draadloze stofzuiger dierenharen
 • Beste draadloze stofzuiger voor dierenharen
 • Beste batterijduur uit deze lijst (70 minuten)
 • Extra veel zuigkracht
 • Maakt relatief veel lawaai

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Gebruiksgemak

Heb jij huisdieren thuis en zoek je de beste draadloze stofzuiger voor dierenharen? Zoek dan niet verder en kies voor de Philips SpeedPro Max series 8000 XC8049/01.

Deze stofzuiger wordt namelijk geleverd met een handig opzetstuk dat speciaal gemaakt is voor dierenharen. Dit opzetstuk werkt ontzettend goed en zorgt ervoor dat alle dierenharen voor goed verdwijnen.

Naast bovenstaande heeft deze draadloze stofzuiger een goede accuduur van 70 minuten, is de zuigmond uitgerust met een LED-verlichting waardoor je donkere plekken beter ziet en heeft hij een extra sterke motor voor meer zuigkracht.

Nadeel van dit model? Door de extra grote motor maakt hij ook iets meer lawaai. Met een geluidsniveau van 84 decibel is het een van de meest luidruchtige draadloze stofzuigers van dit moment.

5. AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE

AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE
 • Geschikt voor harde vloeren
 • Ledverlichting op zuigmond zorgt voor extra gemak tijdens het stofzuigen
 • Veel zuigkracht
 • Minste batterijduur van deze top 5

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Gebruiksgemak

We sluiten deze lijst af met de beste draadloze stofzuiger voor harde vloeren. Wanneer jij een dure, harde vloer hebt zoals bijvoorbeeld hout of parket dan wil je natuurlijk niet dat deze beschadigd. In dit geval is de AEG AP81A25COM 8000 ULTIMATE een goede draadloze stofzuiger voor je.

Deze stofzuiger is uitgerust met verschillende zuigmonden waardoor hij geschikt is voor harde vloeren, maar ook zachtere vloeren. Ook wordt deze stofzuiger geleverd met een parket / turbo borstel om ervoor te zorgen dat je vloer helemaal schoon wordt.

Verder heeft deze stofzuiger een goede zuigkracht, maakt hij relatief weinig geluid en heeft de zuigmond ledverlichting waardoor je gemakkelijker op donkere plekken komt. Het duurt 2,5 uur om deze stofzuiger op te laden en hij gaat gemiddeld zo'n 25 minuten mee.

Op het gebied van batterijduur scoort deze draadloze stofzuiger dus niet heel goed. Als jij een goede batterijduur belangrijk vindt is dit dus niet je beste keuze. 


Draadloze stofzuiger kopen: waar op letten?

Waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een draadloze stofzuiger? Wat is de beste draadloze stofzuiger volgens de consumentenbond? Het zijn een aantal vragen die we vaak voorbij zien komen.

In onderstaande sectie vind je een aantal criteria die je in je achterhoofd moet houden tijdens het kopen van de beste draadloze stofzuiger. Door hier op te letten weet je zeker dat je geen miskoop doet. 

Accuduur

De accuduur van een draadloze stofzuiger varieert tussen de 20 en 80 minuten. Door te kiezen voor een goede draadloze stofzuiger kies je automatisch voor een draadloze stofzuiger met een goede accuduur.

Gewicht en wendbaarheid

Het gewicht van een draadloze stofzuiger bepaalt voor een groot gedeelte hoe gebruiksvriendelijk hij is. Let daarnaast ook op de wendbaarheid van de stofzuiger, dit zorgt voor meer gebruiksgemak.

Parkeerstand

Is de draadloze stofzuiger gemakkelijk te parkeren? De meeste draadloze stofzuigers worden uitgerust met een handig parkeerdeck, hier kun je de stofzuiger opbergen en opladen.

Zuigkracht

De zuigkracht van een draadloze stofzuiger bepaalt voor een groot gedeelte hoe gemakkelijk je vuil van de grond zuigt. Hoe meer zuigkracht hoe beter geldt hierbij in veel gevallen.


Top 10 Draadloze Stofzuiger

Waar kun je het beste een draadloze stofzuiger kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste deurbellen van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte draadloze stofzuigers bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 draadloze stofzuigers!


Veelgestelde vragen

Waarom is deze draadloze stofzuiger test betrouwbaar?

Om te bepalen welke draadloze stofzuiger test het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende draadloze stofzuigers op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de producten die wij het allerbest vinden zijn terug te vinden in dit artikel.

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij AnalyseNederland.nl werken we met een eigen analyse model. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs / kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst. Op basis hiervan adviseren we wat het beste product is in een specifieke situatie.

Welke draadloze stofzuiger is het beste?

Welke draadloze stofzuiger het beste is, hangt af van je persoonlijke wensen en behoeften.  In onze analyse zijn de Samsung Jet 75 en de Dyson V15 als zeer goed uit de test gekomen.

Wat kost een goede draadloze stofzuiger?

De prijzen van draadloze stofzuigers kunnen heel erg verschillend zijn. Het zal in ieder geval geen goedkope aankoop zijn. Zo kan een goed product al gauw rond de 400 euro kosten!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>