Wat is de beste draadloze deurbel?

Tecknet Draadloze Deurbel review

De Tecknet Draadloze Deurbel 

Uit onze test is gebleken dat de deurbel van Tecknet de beste draadloze deurbel is van 2023. Zo heeft dit product namelijk 2 ontvangers met een bereik van 150 meter. Daarnaast beschikt deze deurbel over een ingebouwd 'doorsteekontwerp', dat ervoor zorgt dat het aantal vrije aansluitingen op uw stopcontact niet verminderd wordt. Heb je er meerdere? Dan kan je ze ook allemaal met elkaar koppelen om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Als je thuis bent en er komt bezoek is het wel belangrijk dat je een goede deurbel hebt. Dit klinkt heel logisch maar vaak is dit niet het geval. Zo is het geluid vaak te zacht of is het geluid niet fijn. Gelukkig worden we steeds moderner en is er ook voor dit probleem een oplossing.

Dit is namelijk een draadloze deurbel! Hiermee kan je namelijk verschillende geluidjes afspelen en het is hoorbaar in het hele huis. Hierdoor hoef je dus nooit meer van het geluid te schrikken. De prijzen kunnen best prijzig zijn en het is ook moeilijk om de producten te onderscheiden.

Daarom gaan we in dit artikel antwoord geven op de vraag: wat is de beste draadloze deurbel? Zo hebben we meerdere producten getest en een ultieme Top 5 gevormd. Dit zijn de beste deurbellen van dit moment. Lees gauw verder om de producten te zien.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste draadloze deurbellen uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Draadloze Deurbellen

Tecknet Draadloze Deurbel - Deurbelset - met 2 ontvanger - Duurzame zender zonder batterijen - Zwart
Beste Koop Draadloze deurbel

1. De Tecknet Draadloze Deurbel

SecuFirst DID701B+ Slimme Wifi deurbel met camera met 2 draadloze gongen Zwart Grijs - 1080P review
Beste Luxe draadloze deurbel

2. SecuFirst DID701B+

ELRO DB3000 Draadloze Deurbel Set review
Beste goedkope draadloze deurbel

3. ELRO DB3000

Eufy by Anker Video Deurbel - Draadloze Deurbeldrukker - WiFi vereist review
Beste Draadloze deurbel met camera

4. Eufy by Anker Video Deurbel

Ring Chime - Deurbelgong - Wit - Draadloos - Voor alle Ring deurbellen en beveiligingscamera's review
Beste Draadloze deurbel merk

5. Ring Chime

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste draadloze deurbellen zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

16+ draadloze deurbellen vergeleken

24+ ervaringen gecheckt

21+ uur onderzoek


Welke draadloze deurbel is het beste?

Om u een goed overzicht te geven van de beste draadloze deurbellen voor 2023 heeft AnalyseNederland.nl uitgebreid onderzoek gedaan. Er zijn veel draadloze deurbellen getest en alleen de allerbeste draadloze deurbellen zijn in dit artikel opgenomen. Daarom is het nu tijd voor de reviews.

Zo hebben we meerdere producten getest en een ultieme Top 5 gevormd. Ook hebben ze een eigen categorie gekregen met voor- en nadelen. Er zit dus voor iedereen een geschikte draadloze deurbel bij. Ben jij dus benieuwd naar onze Top 5? Lees dan gauw verder!

1. De Tecknet Draadloze Deurbel

Tecknet Draadloze Deurbel review
 • Geen batterijen nodig
 • Gemakkelijk te installeren
 • Beschikt over 32 verschillende melodieën
 • Heeft geen gezichtsherkenning
 • Je betaald meer voor 2 ontvangers

Score

9.5

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Zoals genoemd in de introductie van dit artikel is de Tecknet draadloze deurbel uit de test gekomen als de beste draadloze deurbel van 2023.

Deze goede deurbel geeft u niet alleen keuze uit maar liefst 32 melodieën, maar licht ook op als er aangebeld wordt. Dit maakt de Tecknet deurbel uiterst geschikt voor slechthorenden.

Ook het waterdichte design van de Tecknet deurbel zorgt ervoor dat deze deurbel met stipt op nummer één is geplaatst. Het kan namelijk best vaak regenen in Nederland en daarom is dit zeer handig.

Daarbij is het nog te verkrijgen in 2 verschillende kleuren. Je hebt er ook geen batterijen voor nodig waardoor het voor een lange tijd meegaat. Dat is toch alles wat je zoekt in een draadloze deurbel?

2. SecuFirst DID701B+

SecuFirst DID701B+ Slimme Wifi deurbel met camera met 2 draadloze gongen Zwart Grijs - 1080P
 • Je hebt er ook een speciale app voor
 • Gemakkelijk te installeren
 • Beschikt ook over een camera
 • Beschikt niet over een zichtbare display
 • Duurste optie van de lijst

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als u zichzelf ooit heeft afgevraagd: "Welke draadloze deurbel past het beste bij mij?" dan kan het antwoord op die vraag zomaar de SecuFirst DID701B+ zijn.

Een groot voordeel van deze deurbel is de ingebouwde WiFi die ervoor zorgt dat u zelfs een oproep ontvangt dat er een bezoeker voor de deur staat als uit buiten het huis bent.

Deze draadloze deurbel wordt standaard geleverd met twee gongen en een ingebouwd camera systeem die 24 uur per dag scherp beeld levert. En dat is natuurlijk ideaal als je niet zeker weer wie er laat in de avond voor je deur staat.

Door uw telefoon te verbinden met de deurbel van SecuFirst kun je zelfs met de persoon die voor uw deur staat communiceren via een ingebouwde speaker. Zo kan u zelfs de pakketbezorger laten weten waar hij uw pakket kan neerleggen als u er niet bent. 

3. ELRO DB3000

ELRO DB3000 Draadloze Deurbel Set – Plug-in Ontvanger - Bereik 300 meter - IP65 Waterdicht - 54 Melodieën - Zwart
 • Binnen een paar minuten is het geïnstalleerd
 • Heeft ook een flitsende LED lamp
 • Is waterbestendig
 • Alleen beschikbaar in 1 kleur
 • Heeft geen gezichtsherkenning

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Met een klein budget is het ook mogelijk om een draadloze deurbel te kopen. Niet teveel uitgeven aan een deurbel? Kies dan voor de ELRO DB3000 draadloze deurbel.

Deze deurbel heeft een bereik van maar liefst driehonderd meter! Ideaal voor als u een groot huis heeft of zelfs een deurbel in uw tuin wilt plaatsen. Met de ELRO DB3000 draadloze deurbel heeft u keuze uit maar liefst 52 melodieën die u af kunt spelen op vijf verschillende geluidsniveaus.

Niet gek voor een draadloze deurbel die op dit moment in de aanbieding is. Daarbij heeft het ook een goede prijs/kwaliteit verhouding. Je kan zelfs ook de volume bepalen zodat het geluid niet te zacht staat. Het is natuurlijk wel handig als je de deurbel hoort!

4. Eufy by Anker Video Deurbel

Eufy by Anker Video Deurbel - Draadloze Deurbeldrukker - WiFi vereist
 • Heeft een 2-weg audio
 • Hoeft het 180 dagen niet op te laden
 • 2 jaar garantie
 • Je kan niet je eigen melodieën toevoegen
 • Is geen eWaste product

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Eufy deurbel van Anker is een draadloze video deurbel die aan te schaffen is in combinatie met een Anker HomeBase. Het werkt op batterijen en is daardoor gemakkelijk op elke plek te bevestigen.

De videodeurbel neemt op in Hd-kwaliteit en heeft een zeer uitgebreid gezichtsveld. Ook heeft Eufy een ingebouwde AI-functie die frequente bezoekers kan detecteren en kan laten weten wanneer er een onbekende persoon voor de deur staat.

Dit geeft een zeer veilig gevoel. Hierdoor is dus ook de veiligheid ook zeker aanwezig. Verder kan je de draadloze deurbel ook bedienen via een app. Dit is heel erg handig aangezien je altijd je mobiel bij je hebt.

Een nadeel van de Eufy deurbel door Anker is dat deze niet zonder de HomeBase werkt. Dit zorgt ervoor dat als u deze draadloze deurbel inclusief de HomeBase aan moet schaffen de prijs wat hoger uit kan vallen.

Maar dat is zeker niet nodig, aangezien een het een uitstekend product is. Daardoor maken er ook veel mensen gebruik van.

5. Ring Chime

Ring Chime - Deurbelgong - Wit - Draadloos - Voor alle Ring deurbellen en beveiligingscamera's
 • Heeft een goede handleiding
 • Beschikt over een draadloze verbinding
 • Maakt een hard geluid
 • Alleen verkrijgbaar in het wit
 • Neemt wat tijd om het in GPS te zetten

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De laatste best geteste draadloze deurbel op deze lijst is de Ring Chime. Ring is inmiddels een bekende naam op het gebied van deurbellen en de Ring Chime verdient absoluut een plek op deze lijst.

De Ring Chime is een deurbelgong die u in combinatie met een Ring deurbel ten alle tijden een melding geeft als er iemand voor de deur staat, waardoor je huis een stuk beter beveiligd is.

Het mooie aan de Ring Chime is dat deze aan te schaffen is voor een goede prijs. Ook het design van de Ring Chime mag er zijn. De deurbelgong heeft een subtiele en mooie, moderne uitstraling die voor elk huis een toevoeging is.

Heeft u al andere producten van Ring in huis? Dan is deze deurbelgong een ideale toevoeging. Je kan het namelijk ook koppelen met de andere producten.

Verder krijg je er ook nog een goede handleiding bij waardoor je het gemakkelijk kan installeren. Niet iedereen is even handig en daarom is dit zo'n goed product. Het heeft ook niet-storen modus waardoor je ongerust kan slapen.


Top 10 draadloze deurbellen

Waar kun je het beste een draadloze deurbel kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste draadloze deurbellen van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkocht draadloze deurbellen bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 draadloze deurbellen!


Draadloze deurbel kopen: hier moet je op letten

Als je een draadloze deurbel aan wil schaffen is het belangrijk om op een aantal criteria te letten. Er zijn namelijk enorm veel variaties mogelijk met dit product. Als u iets wil voorkomen is het dat gevoel dat u krijgt als u een miskoop heeft gedaan. Daarom hebben we de criteria hieronder voor je op een rijtje gezet.

We raden je aan om het goed door te lezen. Het kan je namelijk helpen in het aankoopproces. Deze criteria is ook gebaseerd op een uitgebreide analyse. Daarna kan je gelijk doorzoeken naar de geschikte draadloze deurbel. Er zijn namelijk veel producten waardoor het moeilijk is om onderscheid te maken.

De compleetheid van de draadloze deurbel

Draadloze deurbellen zijn er in veel soorten en maten en met verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Als u het apparaat wilt aanschaffen is het belangrijk dat u let op de compleetheid van het product. Koopt u bijvoorbeeld alleen een losse deurbel of worden er ontvangers met de deurbel meegeleverd? En wat heeft u eigenlijk precies nodig? 

Misschien is het bijvoorbeeld mogelijk om uw oude deurbel aan te sluiten op nieuwe ontvangers, of juist een nieuw product aan te schaffen en deze aan te sluiten op uw oude. Ook kan het voorkomen dat u een abonnement nodig heeft om uw deurbel werkzaam te houden. Let hier goed op voordat u een deurbel afrekent. Een deurbel met camera en zonder abonnement heeft veel voordelen, aangezien het een eenmalige aankoop is.

Het installatieproces

Sommige draadloze deurbellen zijn gemakkelijk op te hangen door dubbelzijdige tape-strips te gebruiken, voor andere deurbellen moet u gaten boren in de muur.

Als u van plan bent om een draadloze deurbel aan te schaffen is het belangrijk dat u erop let hoe deze geïnstalleerd moet worden.

Meestal is dit installatieproces bij dit product niet al te ingewikkeld, maar u wil natuurlijk voorkomen dat u professionele hulp moet inschakelen om de deurbel aan te sluiten. 

draadloze deurbel kopen? waar moet je op letten

Waterbestendigheid

Heeft u geen afdak boven uw voordeur? Dan is het belangrijk om erop te letten dat de draadloze deurbel die u aan wilt schaffen volledig waterdicht is. Zo voorkomt u dat de deurbel binnen de kortste keren kapot gaat en u uw geld heeft uitgegeven voor niets. 

Het bereik

Het bereik van een draadloze deurbel tot de ontvanger varieert hevig. Let bij de aanschaf van een draadloze deurbel daarom goed op het aangegeven bereik.

Heeft u een groot huis, neem dan dus ook een draadloze deurbel met een hoog bereik van bijvoorbeeld driehonderd meter. Vergis u er niet in dat deze afstanden groot lijken, maar in werkelijkheid best snel bereikt worden als u dit meet vanaf te voordeur.


Wat is de beste draadloze deurbel volgens de consumentenbond?

De consumentenbond heeft meerdere testen gedaan op het gebied van deurbellen, maar nog niet van een draadloze deurbel. Daarom weten we niet wat de beste draadloze deurbel is volgens de consumentenbond.

Gelukkig hebben wij zelf van AnalyseNederland een uitgebreide test gedaan op dit gebied. Volgens ons is het product van Tecknet de beste draadloze deurbel van 2023. Scroll naar boven om er meer over te lezen!


Veelgestelde vragen

Waarom is deze draadloze deurbel test betrouwbaar?

Om te bepalen welke draadloze deurbel het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende draadloze deurbellen op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de producten die wij het allerbest vinden zijn terug te vinden in dit artikel.

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij AnalyseNederland.nl werken we met een eigen analyse model. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs / kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst. Op basis hiervan adviseren we wat het beste product is in een specifieke situatie.

Welke deurbel is het beste?

Welke draadloze deurbel de beste optie is verschilt per persoon. Zo is de ene opzoek naar een budget optie terwijl de andere juist de meest luxe optie wil. In ons artikel ontdek je daarom de beste draadloze deurbellen uit verschillende categorieën en prijsklassen.

Wat is beter Eufy of Ring?

Eufy en Ring verschillen op een aantal specificaties. Om die reden is er niet perse één optie veel beter, maar is het vooral het geval dat ieder merk uitblinkt op een bepaald gebied. Zo beschikt een Eufy deurbel over een grotere opslagruimte dan een Ring deurbel. De kijkhoek van de Ring deurbel is weer prettiger dan die van de Eufy deurbel.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>