European Media Partner

Negen musthaves voor de moderne man

We doen er alles aan om fit en verzorgd te blijven, maar het leven moet natuurlijk ook leuk zijn. Met deze zeven musthaves komt dat sowieso goed.


Een cafeïne boost

Met deze cafeïne producten kan jij er sowieso keihard tegenaan in de sportschool. Deze bevatten ongeveer net zo veel cafeïne als een kop koffie, maar zorgen ook nog eens dat je goed gehydrateerd blijft.


Prijs: vanaf €3,95

Website: www.highfive.co.uk


Voorbereid de fiets op

Dé gadget voor op jouw fiets. Wereldwijd kaarten en routes uploaden en direct te koppelen met Strava, TrainingPeaks en de Lezyne app.

 

Prijs: € 199,95.

Website: https://www.lezyne.com/


Draadloos & Noise-cancelling

De ideale koptelefoon voor bij het sporten. Sluit je compleet af van de buitenwereld en focus je op je prestaties met de muziek die jou het meest motiveert.

Website: www.bowers-wilkins.nl

Prijs:  €399


Nooit meer vieze geurtjes

Gesport en flink gezweet? Dan ruiken je schoenen waarschijnlijk niet zo fris meer. Met deze schoenendroger reinig en droog je makkelijk en snel je schoenen. Zo zijn je schoenen binnen no-time bacterievrij.

Website: www.drogeschoenen.nl

Prijs: €74,95


Overal en altijd licht

Een lamp met meer dan 16 miljoen kleuren en een batterij die het wel 80 uur vol kan houden. Perfect voor de zwoele zomeravonden op het strand.

Website: www.lucislamp.ccvshop.nl

Prijs: €89,95


Douche- en badpret

Heerlijke douche- en badproducten speciaal ontwikkeld voor de bewuste man van deze tijd. Frisse producten die je klaarstomen voor een enerverende dag.

Website: www.kneipp.nl

Prijs: vanaf €5,49


Moeiteloos scheren en trimmen

Een krachtig en precies scheerapparaat waarmee je zonder moeite je baard in shape brengt. Het apparaat is snel op te laden en ligt comfortabel in de hand.

Website: www.wahl-consumer.com

Adviesprijs: €69,99


Toeren zonder helm

Met deze coole elektrische step kan je zonder helm toeren. Ideaal om een middagje relaxed te cruisen.

Website: www.rubrider.nl

Prijs: vanaf €1.995

Delen

Journalist

Marjon Kruize

Related articles