European Media Partner

Word onderdeel van Offshore Energy

Op 7, 8 en 9 oktober 2019 geeft Offshore Energy Exhibition and Conference (OEEC) de energietransitie een thuis in Amsterdam. Bedrijven uit de gehele energiesector vinden op dit evenement een plaats. Dit biedt dus de unieke mogelijkheid om te netwerken met internationale experts en professionals uit de offshore industrie. 

Ruim 550 exposanten presenteren hun diensten, projecten en innovaties. Daarnaast worden er internationale handelsmissies, paviljoenen, exclusieve netwerklounges, de Startup Zone, Matchmaking, de Stage en voldoende borrels geboden. Ook dit jaar worden er 12,000 bezoekers verwacht die de beurs zullen bezoeken, deel zullen nemen aan strategische discussies en inhoudelijke conferentiesessies op het gebeid van toekomstige en technologische ontwikkelingen in de industrie. Kortom drie dagen netwerken en samen de toekomst van de energiemix bespreken. 


Dit jaar kan je een programma verwachten waarin olie, gas, offshore wind- en maritieme energie een podium vinden. Al deze zaken spelen een belangrijke rol in de toekomst van de energietransitie. Wanneer ze op de juiste manier gecombineerd worden helpen ze allemaal mee aan een duurzamere toekomst. Op OEEC worden de laatste ontwikkelingen binnen al deze sectoren gepresenteerd.

Delen

Journalist

Related articles