European Media Partner

WIN! Een overnachting voor twee in Nendaz

Ben jij ook toe aan een heerlijk weekendje weg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met Savills geven wij een overnachting van twee nachten voor twee personen weg in het Hôtel Nendaz 4 Vallées & Spa. Ook ontvang je twee gratis skipassen voor de 4 Vallées Skipisten. Geniet van de prachtige witte pistes, en de prachtige omgeving. Het is het grootste skigebied in heel Zwitserland, dus je gaat je geen moment vervelen. Ook als je niet wilt skiën of snowboarden zijn er genoeg andere activiteiten om je bezig te houden. Denk bijvoorbeeld aan de vele restaurants en bars in de omgeving.

Het hotel zelf heeft ook een hoop moois te bieden. In de restaurants kun je terecht voor een gezellige avond, lekkere drankjes en heerlijk eten. En na een actief dagje op de piste kun je heerlijk ontspannen in de grote Spa en Wellnessruimte. Hier vind je een zwembad, stoombad, sauna en een rustruimte om volledig tot rust te komen. Ook is er de mogelijkheid om van verschillende massages te genieten.


Wil je meedoen? Beantwoord dan de volgende vragen:

- Waarmee brak Lieke van Lexmond door bij het grote publiek?

- Hoe onthaast Lieke van Lexmond?


Geef daarnaast je motivatie door. Waarom verdien jij een weekendje weg in het mooie Nendaz?


Stuur je antwoorden voor 15 maart 2019 naar winactie@europeanmediapartner.com


*De overnachting moet vóór 21 april 2019 plaatsvinden


Feit

Wil je meer lezen over de prachtige investeringsmogelijkheden die Savills biedt in Zwitserland? Bekijk dan het prachtige eens Dixence Resort.

Delen

Journalist

Related articles