European Media Partner

Volop belevenis in Amsterdam

Wie plezier in het leven zoekt, komt in Amsterdam ruimschoots aan zijn trekken. De uitagenda tot en met de zomervakantie zit propvol.

Zo kun je de hoofdstad al binnenkort, op komende 23 maart, van bovenaf bekijken tijdens de zevende Open Toren Dag, waarbij een twintigtal historische en hedendaagse torens vanaf 10.00 tot 16.00 hun deuren openen. Wie avontuurlijker is aangelegd, kan meedoen aan de Cycle Tour Amsterdam op 9 juni. Er zijn vier routes, van 45 tot 150 kilometer, die de deelnemers langs de mooist plekjes van Amsterdam en omgeving brengen. De start en finish is bij de Amsterdam ArenA.


Wie dat niet ver genoeg gaat, komt al eerder aan zijn trekken, namelijk op 11 mei. Dan wordt namelijk de Iron Viking obstacle run gehouden, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 7, 13 of 19 km. Let op: echt voor die hards!


Van een totaal andere orde, maar zeker ook valt te overwegen voor Vinylliefhebbers: een platenbeurs. Op 7 april vindt de Good Music Vinyl Market plaats in het Volkshotel. Deze beursdag duurt van 13:00 tot 19:00 uur. 

Delen

Journalist

Related articles