European Media Partner
Dr. Jim Wikler SENIOREN

Vet verliezen zonder chirurgie

Het is voor iedereen belangrijk om in goede conditie te blijven, zeker naarmate men ouder wordt. Maar als je ouder wordt, wordt het ook steeds moeilijker om vet te verliezen, zelfs als je er verder wel een gezonde leefstijl op nahoudt.


“Een goede vorm en conditie geven zelfvertrouwen en optimaliseren de levensbalans”, vertelt medisch specialist Dr. Jim Wikler. “En de afgelopen jaren zijn door nieuwe medische technologieën veilige behandelingen ontwikkelt waarmee men figuurcorrectie kan bereiken zonder chirurgische ingrepen zoals liposuctie.”


Een van deze behandelingen is Coolsculpting. Een non-invasieve behandeling, oftewel een behandeling zonder chirurgie, waarbij vetcellen afgekoeld worden en daarna door het lichaam op natuurlijke wijze worden verwijderd. “De methode is ontwikkeld in Amerika, en als medische toepassing door de FDA goedgekeurd. We kunnen overmatige vetafzetting op bijvoorbeeld de flanken, buik, dijbenen en, bij mannen, de borsten verwijderen. En mits de patiënt er verder een gezonde levensstijl op nahoudt, komt het vet op deze plaatsen ook niet terug.


Delen

Journalist

Marjon Kruize

Related articles