European Media Partner

Unieke werkplek met faciliteiten voor webshophouders

Als webshophouder moet je met een hoop zaken rekening houden. Je moet je producten kunnen opslaan, hebt werkruimte nodig en je moet natuurlijk zorgen dat je producten verzonden worden. Maar als de dozen zich thuis beginnen op te stapelen wordt het misschien tijd om op zoek te gaan naar een groter onderkomen.

Webshoplocatie.nl biedt nu een totaaloplossing voor webshophouders. In hun pand vind je alles wat je als webshop nodig hebt. Er zijn verschillende flexwerkplekken en kantoren waar webshophouders kunnen werken, opslagruimten waar je dozen, materialen en pakketten kwijt kan, en zelfs een vergaderruimte en fotostudio waar je bijvoorbeeld productfoto’s kunt maken of klanten kunt ontvangen. Voor de flexwerkers zijn er lockers waar je je spullen veilig op kunt slaan als je werkdag erop zit.


Ook het ontvangen en versturen van pakketten is centraal geregeld. Op de voordeur zit een bel met videosysteem die in verbinding staat met je telefoon, waardoor de webshophouder zijn eigen klanten kan ontvangen, en hen ook als ze zelf niet aanwezig zijn te woord kan staan. Ook hebben de webshophouders hier ieder een eigen dropbox waar postbezorgers pakketten af kunnen leveren. Je hoeft dus niet aanwezig te zijn om retourzendingen in ontvangst te nemen. En aan het einde van de dag hoef je niet met je armen vol pakketten naar het postkantoor, omdat er een pick up/drop-off punt is waar de pakketten van alle webshops aan het einde van de dag opgehaald worden door verschillende vervoerders. Hier kan je op elk moment je pakketten klaarleggen voor pick up door de vervoerder. Als webshophouder ben je dus enorm flexibel, waardoor het goed te combineren is met andere werkzaamheden en afspraken.


Het gebouw is volledig geoptimaliseerd om het de webshophouders zo makkelijk mogelijk te maken. Iedereen die gebruik maakt van het gebouw heeft een tag waarmee ze op elk moment naar binnen kunnen. Een ander bijkomend voordeel is de locatie. Het kantoor bevindt zich op de Cruquiuszoom, een professionele locatie op een meubelboulevard, centraal gelegen tussen Amsterdam en Haarlem. En dat alles al vanaf één euro per dag.


Meer weten? Kijk dan op webshoplocatie.nl.Delen

Journalist

Related articles