European Media Partner

Social workforcemanagement: samen efficiënt werken

U herkent het wel op de werkvloer: er zijn tal van programma’s voor planning, kennisdeling, communicatie en andere werk-gerelateerde topics. Het doet vaak af aan efficiëntie, werkplezier, verbondenheid, authenticiteit en ga zo maar door. Met social workforcemanagement creëert u één centrale plek waarvandaan u alle activiteiten met betrekking tot werk kunt inzien en verrichten.

“Eén centrale plek met toegang tot alle facetten die het werk bepalen, stimuleert dat werknemers meer invloed kunnen uitoefenen op hun werk. Ze hebben inzicht in het hoe, wat, wanneer en waarom van hun eigen activiteiten en hun collega’s”, vertelt Simon de Jonge, directeur en eigenaar van Symagic. 


Waarom dit zo
belangrijk is? “Je stapt af van een top-down-cultuur en creëert gelijkwaardigheid. Daarmee speel je in op veranderingen in de werkdynamiek, waarbij de jongere generaties meer dan ooit authenticiteit nastreven en hun eigen ontwikkeling voorop stellen. Voor oudere generaties geldt dat zij hun kennis via dezelfde plek kunnen delen en hun jongere collega’s kunnen ondersteunen. Je stimuleert efficiëntie en werkplezier”, zegt De Jonge. “We moeten het spel met elkaar spelen. Laten we dat dan ook samen doen.”

Delen

Journalist

Eoin Hennekam

Related articles