European Media Partner

Ruime keus uit winterse familie-activiteiten

Deze winter zijn er allerlei activiteiten voor heel de familie. Van kersttentoonstellingen tot schaatsen, speurtochten en stoelendansen op het ijs. Zo worden er in verschillende musea activiteiten voor kinderen en baby’s georganiseerd, waar je met het hele gezin van kan genieten.

De winters knusse sferen proef je tijdens evenementen als winterse kerstmarkten of een schaatsparadijs. Steeds vaker worden ook in Nederland sfeervolle kerstmarkten georganiseerd. Met mooie kraampjes, foodtrucks en verschillende activiteiten zoals schaatsen, kinderdisco, kermis en een stoelendans op het ijs. Ook worden door het hele land langlaufbanen, schaatsbannen en glijhellingen opgezet. Top voor een winterse ervaring, waarna iedereen zich met een kop chocolademelk of erwtensoep kan opwarmen.


Ook worden er in musea vaak verschillende toepasselijke activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld bak- en kookmiddagen, grootse kerstmarkten, en de mogelijkheid om kerst te vieren zoals ze dat in het verleden deden. 


Tot slot staan er deze winter ook bezienswaardige shows op het menu. Assepoester maakt zich rond kerst klaar voor het ‘Kerstbal’ tijdens de magische Christmas Show in het Ziggo Dome en in Zwolle staan lichtgevende ijssculpturen tijdens het Ijsbeelden festival. Clowns, bijzondere acts en kostuums zijn te bewonderen in het Kerstcircus in Ahoy. 


Delen

Journalist

Related articles