European Media Partner

Relatiegeschenken vergemakkelijkt

3 vragen aan Edwin van Arkel, directeur Topgeschenken.nl

 

 

In het bedrijfsleven gaan flink wat relatiegeschenken over en weer. Dat maakt ’t voor ondernemers niet altijd even gemakkelijk.

 

“Nee, daarom is het voor de zakelijke besteller makkelijk als er volwaardige geschenkenservices zijn waar je alles kunt aanschaffen.”

 

Wat is dan het voordeel hiervan?

 

“Vooral het gemak en controle over de uitgaven. Je hebt als opdrachtgever volledig inzichtelijk welke uitgaven er gemoeid gaan met relatiegeschenken. En één overzichtelijke maandfactuur vermindert natuurlijk de administratieve rompslomp enorm. Declaraties van werknemers met contantbonnetjes zijn verleden tijd”

 

Hoe worden deze geschenken dan geleverd?

“Wij werken veelal samen met lokale ondernemers en daarom komt er dan twee keer een bezorger aan de deur. Wij zijn dan de afzender, maar we maken er geen geheim van dat we samenwerken met het mkb. Sterker nog, wij zijn trots op de kwaliteit en service die onze lokale mkb partners leveren aan onze klanten. Ondernemers hebben daarbij de mogelijkheid om zichzelf tevens kenbaar te maken, bijvoorbeeld met een sticker op de verpakking.”

Delen

Journalist

Related articles