European Media Partner

Op zoek naar een nieuwe baan?

Op 6 en 7 april vindt in de RAI in Amsterdam de Nationale Carrièrebeurs plaats. Maak kennis met meer dan 120 topwerkgevers waaronder ASML, Coolblue, Deloitte, ING, NS en Sogeti. Bezoek het IT Experienceplein, laat je cv checken en maak een professionele LinkedInfoto. Jitse Groen, CEO van Takeaway (Thuisbezorgd) opent de beurs, Nicolette van Dam is de host en Lange Frans en Samantha Steenwijk verzorgen een spetterend optreden.


Naast een bomvolle beursvloer is er een inspirerend congresprogramma waar je kunt deelnemen aan vakinhoudelijke masterclasses en carrièregerichte workshops. 


Ook presenteren we Match & Meet, dé online matchingtool om direct met topwerkgevers in contact te komen. Schrijf je gratis in voor De Nationale Carrièrebeurs en maak een Match & Meet profiel aan. Je krijgt dan een uitnodiging van werkgevers die in jou geïnteresseerd zijn.


Kortom, ben jij (bijna) afgestudeerd of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zet dan vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018 in je agenda! Op de website van de Nationale Carrièrebeurs vind je een laatste update van het programma, een overzicht van deelnemende bedrijven en een gratis e-ticket.

Delen

Journalist

Related articles