European Media Partner

Ontdekken. Proeven. Ontmoeten.

BBB Maastricht is de oudste horecavakbeurs van Nederland en vindt dit jaar plaats van maandag 8 tot en met woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt een veelzijdig programma voor horecaprofessionals uit ieder segment. Van (speciaal)bieren tot biologische streekproducten en van innovatieve productontwikkelingen tot spirits met vernieuwende combinaties. In het wijntheater vindt het NK oestersteken plaats en onder de noemer Cooking Mania worden kookwedstrijden georganiseerd met aanstormende en gevestigde chefs. 


Het exclusieve gedeelte Folie Culinaire is daarnaast de place to be voor innovaties, bijzondere producten en andere ontwikkelingen uit het hogere, exclusieve segment. In de befaamde demokeuken tonen (inter)nationale sterrenchefs hun culinaire kunsten en kunnen bezoekers deze signature dishes proeven.


De meer dan 14.000 bezoekers vertegenwoordigen alle horecasegmenten: hotels, restaurants, cafés, bars, lunchrooms, B&B, fast service, catering én instellingen. Kortom, op BBB Maastricht kunnen vakgenoten elkaar ontmoeten, van elkaar kunnen leren en goede zaken met elkaar kunnen doen.


Delen

Journalist

Related articles