European Media Partner

Nieuwe ontwikkelingen en producten

Horecavakbeurs BBB Maastricht staat voor de deur. Invloedrijke internationale chefs, ruim 400 exposanten en meer dan 15.000 horecaprofessionals uit Nederland, België en Duitsland beschouwen de beurs als een niet te missen zakelijk hoogtepunt. De oudste horecabeurs van Nederland viert dit jaar haar 65ejubileum en blijft groeien. Nieuw dit jaar is Folie à Deux: een hoogwaardig beursgedeelte dat zich richt op toekomstige ontwikkelingen op het gebied van non-food. 


Folie Culinaire is het exclusieve onderdeel binnen BBB voor topgastronomie, waar internationale (sterren)chefs demonstraties geven en toonaangevende leveranciers hun allernieuwste produc­ten voorstellen. Zo geniet de bezoeker in het Gault&Millau Theather voor van een lunch bereid door Limburgse topkoks met bijpassende wijnen.


Het programma van BBB Maastricht en Folie Culinaire staat als een huis én wordt zelfs uitgebreid richting oktober. Vast staat dat de beurs het grootste aantal speciaal bieren presenteert van alle Nederlandse hore­cabeurzen. BBB Maastricht vindt plaats op maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 oktober 2019 in MECC Maastricht. 

 

Delen

Journalist

Related articles