European Media Partner

Meer kennis vergaren

De happening Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo die op 30 en 31 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden, heet een beurs te zijn. In de kern klopt dat ook wel: de beurshal herbergt een breed aanbod met meer dan 150 standhouders, waaronder de grootste van de wereld, zoals AWS, HPE, Dell en Microsoft. Tegelijkertijd is de happening meer dan dat: op de twee dagen staan er ruim 150 kennissessies ingepland. De beurs is daarmee vooral ook een kennisevent.

 

“We maken online informatie op de beursvloer fysiek. Als bezoeker ontmoet je specialisten die je aanvullend ondersteunen”, zegt Ivo Meertens, brandmanager bij de Jaarbeurs.

 

Nieuw is ditmaal de online mogelijkheid om eigenhandig 1:1-afspraken te kunnen inplannen. Dat proces wordt bovendien verder ondersteund door een app. “Zo kun je dus doelgericht inplannen hoe je als bezoeker informatie wilt inwinnen. De app doet daarbij dienst als een soort spoorboekje, die je tijdig een signaal geeft als de geselecteerde lezing begint of als de volgende afspraak zich aandient.”

 

Bovendien is er ditmaal inhoudelijk gekozen voor een heldere dagindeling. Dag 1 staat in het teken van artificial intelligence en IOT, dag 2 staat security centraal.

Delen

Journalist

Related articles