European Media Partner

Maak kans op 1 van de 5 “Vuurkoning” pakketten t.w.v. €110,- en geniet van écht lekker vlees

Je grillkunsten op de BBQ laten zien, of juist rustig genieten van een luxe diner met familie en vrienden? Het restaurantwaardige vlees van The Meatlovers is hier uiterst geschikt voor. Je kan natuurlijk prima een lapje vlees kopen bij de buurtsuper, maar met dit vlees zet jij een pure smaaksensatie op tafel. Een maaltijd waar je gasten nog lang over zullen na praten.

Om het je makkelijk te maken hebben wij voor jou alvast een selectie gemaakt van de beste veehouders uit alle windstreken ter wereld. Het vee loopt daar vrij rond in de natuur en geniet daarnaast van een speciaal dieet. Dit zorgt voor een ultieme smaakbeleving en malsheid. Als je dit hebt geproefd, wil je niks anders meer. 


Ons assortiment bestaat uit malse steaks, smaakvolle hele delen en prachtige pakketten waarbij je duidelijk het verschil proeft tussen alledaags vlees. Gemakkelijk online te bestellen en vers en gekoeld bij je thuisbezorgd. Dat is toch ideaal?


Je kan natuurlijk ook gewoon meedoen aan onze winactie! Wij verloten onder de deelnemers 5x het “Vuurkoning” pakket t.w.v. €110,-. Hiermee kun je genieten van:

Picanha Uruguay Wagyu à 1400gr 

Lams Frenched Rack NieuwZeeland à 1100 gr 

T-Bone USA Black Angus à 500 gr 


Wat moet je doen? Ga naar themeatlovers.nl/vuurkoning en vul je gegevens in. Hiermee schrijf je je in voor onze nieuwsbrief waarin we op 16 juni de winnaars bekend maken. Meer hoef je niet te doen. 


Haal de chef in je naar boven en laat jouw tafelgasten genieten van de exclusieve smaak. Ga voor écht lekker vlees. Staat de BBQ al klaar?

Delen

Journalist

Related articles