European Media Partner

Keukentrends in 2020

Duurzaam en comfort is dé levenstrend voor de komende tijd en die lijn trekt zich door in de keukentrends voor 2020. Een aantal ‘highlights’ op een rijtje.

Een vaatwasser verbruikt veel stroom en water en is niet meteen het eerste apparaat waar je bij duurzaamheid aan denkt. Een energiezuinige vaatwasser met energielabel A+++ biedt uitkomst. Beter voor het milieu én je portemonnee. Deze vaatwasser van de toekomst is super energiezuinig en met de nieuwe Home Connect functie kun je de vaatwasser zelfs op afstand bedienen met je mobiel.

Een goed werkend afzuigsysteem is onvermijdelijk als je geen rare etensluchtjes in huis wilt houden. Hoewel moderne afzuigkappen meestal compact zijn nemen ze toch ruimte in beslag aan de achterwand. Daarom is de meest recente oplossing, de kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Een groot voordeel. Het ontwerp is bovendien strakker en moderner dan de traditionele afzuigkap. Een keukentrend die je in 2020 absoluut terug zal zien.

 

De meeste moderne apparaten zijn tegenwoordig allemaal voorzien van een touchscreen. Deze trend zet zich ook door op keuken gebied. De meest geavanceerde koelkasten en ovens zijn voorzien van een touchscreen. Naast het supermoderne en strakke uiterlijk biedt een touchscreen de mogelijkheid om een handleiding te tonen. Praktisch gemak! 

Delen

Journalist

Sylvana Terlage

Related articles