European Media Partner

Keuken musthaves

Een goed begin is het halve werk. Wat is onmisbaar in een fijne keuken waar je uitgebreid kunt koken of met behulp van een apparaat juist snel een lekkere en gezonde maaltijd kunt maken? De volgende drie musthaves mogen niet ontbreken in jouw keuken.

Een goede keukenmachine

Het maakt niet uit of je van koken houdt of niet, een goede keukenmachine is onmisbaar in iedere keuken. Volgens de website kieskeurig.nl is de keukenmachine de meest onmisbare keukenhulp. De keukenmachine wordt ook wel de blender of foodprocessor genoemd en is de perfecte combinatie van verschillende keukenapparaten in één.  


Een koffiezetapparaat

Een goed koffiezetapparaat zorgt ervoor dat je de dag heerlijk kan beginnen of eindigen met een ultiem koffiemomentje. Fans van espresso zitten met een apparaat die de verse koffiebonen maalt zeker goed. Ook kan het handig zijn om een koffiezetapparaat aan te schaffen met een melkschuim optie, zo kun je je gasten ook een cappuccino aanbieden. 


Genoeg snijplanken

Het snijden van bijvoorbeeld kip, terwijl je daarna nog de groenten moet snijden, doe je liever niet op dezelfde snijplank. Volgens het Voedingscentrum is het belangrijk om kruisbesmetting te voorkomen en gebruik te maken van verschillende snijplanken.

Delen

Journalist

Féline van der Linde

Related articles