European Media Partner

Invloedrijke sprekers en spraakmakende masterclasses

Op dinsdag acht oktober staat gastronomisch congres TASTE Summit op het menu. Het doel van dit congres is om academici en chefs te verbinden. Alles draait om biologische, lokale producten, en producenten en ecosystemen. 

Tijdens TASTE Summit komen 4 sprekers aan het woord. Gevolgd door een lunch en mogelijkheid tot netwerken. Aaron Adams uit Portland, één van de meest invloedrijke chefs in de Verenigde Staten, is hoofdspreker. Hij is ook wel bekend van Netflix docu ‘Live and let Live’. ‘Regionaal’ is in de ogen van Adams ook echt regionaal. In Farm Spirit, zijn eigen (vegan) restaurant in Portland Oregon, wordt uitsluitend gewerkt met lokale producten. Aansluitend aan TASTE Summit geeft Aaron Adams een masterclass in de demokeuken van Folie Culinaire.


Ook andere invloedrijke sprekers, zoals dr. Ir. Herman Peppelenbos, lector Groene Gezondheid bij HAS Hogeschool, komen aan het woord tijdens de TASTE Summit. Ook hier gaat het om de voordelen van groen in het dieet. Er is dus een hoop kennis te vergaren.

Delen

Journalist

Related articles